|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 01, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
To půjde. Moje rada je - osekat to na co nejnižší procento tělesného tuku (nepřepálit) a dobře odvodnit. V mládežnických kategoriích to půjde. Objem není vše. Mě porazil borec, který byl objemově asi poloviční s nohama z jiné galaxie a vypadal brutálně. Měl dobře separované tvrdé svaly a co z toho, že jsem jako dorostenec měl vyrýsovaný 45 cm biceps, když rozhodovala aktuální forma a objem to nevyřešil. To je z mého pohledu i dovod proč na úrovni o světelné roky výše je úspěšnější Koritenský než Šubrt.
...a kde máš to video??? Paže vypadají dobře. Chtělo by to zaměřit se více na hrudník.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: st duben 01, 2015 6:50 pm Předmět: |
|
|
Nerad někoho hodnotím, taky jsem chtěl napsat hrudník a možná srovnat ?! ramena, zlepšit. Jak jsi na tom ze zadu?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st duben 01, 2015 7:15 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak píše deadlift. Záleží jaká bude forma. Když to fakt pořádně vysekáš tak by to nemuselo být vůbec špatné.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st duben 01, 2015 7:29 pm Předmět: |
|
|
Ja videl uz hodne junioru v klasice, kteri nebyli o nic lepsi nez ty a nakonec z toho bylo treba 3 misto na morave, takze se nenech odradit, neni to zas tak spatne.
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: st duben 01, 2015 7:39 pm Předmět: |
|
|
Jasný...To půjde 😉
Držím palce..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 01, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Judson napsal: | Tak nekdo se pripravuje treba 5 let na svoje prvni zavody, ma super formu, a pak se spravne nezaregistruje.
Nekdo si to jde jen skusit, nasat atmosferu, zjistit co a jak, namotivovat se. A pak se do toho opre jeste vic. |
Tak já zase na jednu stranu beru, že jde s kůží na trh. Tady na fóru i že tam hodlá vylézt. To opravdu všechna čest.
Na druhou stranu ta forma fakt i na klasiku prostě moc nevypadá, a to nasazení v trenálu dle mého taky ne. Když to člověk srovná s Karlkanasem, i když ten už je zas až extrém:-), tak ... prostě ten rozdíl tomu odpovídá. |
porovnávaš neporovnateľné _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 01, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
Jinak díky všem za komentáře ať už kritické, nebo nekritické. Prsa s tricepsem se mi vždy zdáli jako moje přednost (oproti zbytku těla), proto jsem je teď v poslední době jen šudlal, takže zajímavý, že najednou jsou slabina - popřemýšlím nad tím. Líbí se mi, že tady pár lidí napsalo, že nohy jsou lepší než vršek (vzhledem k tomu, že je tak nějak posiluju pár měsíců). Já jsem toho názoru, že mojí největší slabinou je stále V tvar trupu, který prostě potřebuju, protože rozhodčí si vybírají do vyvolávání podle základního postoje především, takže na to se snažím teď asi nejvíc zaměřit + teda na nohy, ale pravda, že možná sám sebe nedokáže úplně objektivně hodnotit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st duben 01, 2015 8:12 pm Předmět: |
|
|
Forma je (myslím) ok, budu ti držet palce.
A abych byl upřímný, ja bych se na to vykašlal pokud chceš jet jen naturálně. Ale pokud tě to baví, tak pokračuj :)
|
|
| nahoru |
|
 |
heymee
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út duben 07, 2015 11:48 am Předmět: |
|
|
Koudy, prilis skromny byt nemusis, forma luxusna !!! Paradicka, teda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so duben 11, 2015 3:47 am Předmět: |
|
|
aktualka u pakostu. Jsem docela spokojenej, silovy trenink ted jedu 1.za 4dny a k tomu 6 tydne boxerska priprava. Ted vse natural, vic detailu rozepisu u me logu.
ps: omluvte prosim kvalitu meho obliceje 😄
|
|
| nahoru |
|
 |
Aleslamka

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: út duben 14, 2015 8:27 am Předmět: |
|
|
Aktuální forma.... ( dobře trochu kecám ) .. Vlastně ne. Aktuální forma Kevina Levrona
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|