Dnes mileticka. Drepy s brutal podlozkami ale solidna hlbka. Skusal som hacken drep stroj ale drepnem max do praveho uhla cize moj problem to neriesi. Skusim este inu posilku so standardnejsim hacken strojom ci z toho predsa len nezaprsi. Jednorucky fajn aj napriek bohovskej svalovici na tricak co mam z domaceho cvicenia, na vacsiu vahu som sa dnes necitil ale 8micky fakt potesili. Na ostatne nebola uz energia. Rozmyslam o drepovacich topankach ale to ma asi z biedy tiez nevytrhne. Mrtvola trapne lahka po tom trapeni na drepoch heh.
Vaha 83
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Skusal som hacken drep stroj ale drepnem max do praveho uhla cize moj problem to neriesi.
to mě dost překvapuje... takový mladý atlet... já staré poleno dám nohy trochu před sebe a bez problémů jdu až na zem, normálně bych samozřejmě padnul na záda, ale že je to hacken, tak mě to drží. máme takovou klasiku, je to zakloněné, takže zvedneš více, opíráš se, podložka se dá naklopit tak, aby si stál rovně, kritické je předsunout nohy, aby ses dostal nízko, když máš vše zkrácené, jako já ;)
Toto bol taky home made hacken a nebolo kam tie nohy predsunut. Mam vsak vytipovanu jednu posilku kde maju originalnu verziu na ktorej by to snad mohlo ist. Bol som sa tam pozret a vo svojich hardcore od mrtvoly osupanych teplakoch som si tam pripadal nesvoj, nabuduce to vsak uz riskem hehe. Este to neskoncilo!!
military:
up to
3x70
1x80 viditelne spomalenie/tazke
3x70
3x70
3x70
mrtvola:
up to
2x160 nadhmat
2x180
1x200
5x160
bench:
up to
1x110
5x90 relativne uzky uchop, stopky
5x90 bez stopiek a uz dosla stava uplne
zhyby:
5xbw
5xbw+20
5xbw+20
5xbw+30
foam roller ci jak sa to vola..
Myslim ze som po vcerajsku tak na hranici s chorobou, na noc som si dal paralen, uvidime kam sa to zlomi.
Cely trenal ok, vsetko tazke ale zasa nie uplne prasenie. Napadlo ma ze som nikdy nedaval video tlakov tak som natocil aspon military. Ked tam najdete nejaku evidentnu picovinu, budem rad za feedback.
Zhyby prvy krat som sa odvazil zaradit aj nejake zavazie, 20 isla ok aj ked trochu roztrasene, 30 tiez ok. Vsetko nadhmat.
Bench kvazi maximalka heh..zle jak vzdy.
Vsak kdyz je to maximalka, tak to nemuze nahoru vyletet jak raketa. Verim, ze to tezke bylo, i kdyz to tak uplne nevypadalo. Pekny vykon a provedeni.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dik obaja, snazim sa vyhybat tym uplne vydretym opakovaniam pri ktorych sa vam zatmie pred ocami aj ked niekedy to clovek proste dobre neodhadne, popripade si chce spravit osobak :D etc
Mimochodom decarabas, nejaky ten piatok dozadu som si pri military odpalil krk zhruba rovnako ako si aj ty spominal v logu, dokonca to ani nebolo pri max ale pri 5x takze uz do toho nie som az taky zhavy a hlavne rozcvicujem aj krk.
Este jedno zamyslenie, ked som to tak znova pozrel vidim ze spodna faza fajn, potom peklo a na konci zasa fajn. Moj bench vyzera uplne rovnako. Nejak som to identifikoval na slaby triceps ale kto vie
Jo kamo, keby si teraz videl moje rozcvicky krku, ktore samotne trvaju 5 minut a viac...
Ale teraz pozeram spatne a cely trening si mal hodne slusny, este ta mrtvola a zhyby do toho.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
proč já to tady vůbec čtu? vždycky po zhlédnutí tvého logu se dostaví pocit méněcennosti a úzkosti
jediné co mě vždycky trochu povzbudí je, že si dávaš kotouče pod paty u dřepů
ne sranda, opravdu moc pěkný
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Ale prosim ta neplac :D
Sak sme na tom skoro uplne rovnako, mozno ten military mam aktualne lepsi ale drep si nemozme ani porovnat lebo ja by som dostal za podlozky diskvalifikaciu s okamzitou platnostou este aj v tej tvojej dinosaur world lifting federation haha
rovnako hahahahah:D
ne fakt, kdybych dosáhl jednou těchto výkonů co předvádíš, tak bych byl velice velice spokojen...to bych se cítil jako king (alespon v rámci IDPF)
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
dobře, žes natočil to military, technika velmi dobrá a nahoru to šlo necelé tři sekundy, takže ještě kus od "zatmění" a ten statický tlak na začátku se mi líbí více než hips-effect, který využívá Turakam (sorry), i když tím dává bw+10 ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru