|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: st duben 01, 2015 5:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 01, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
v pohode _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st duben 01, 2015 8:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jsme myslel, ze ta fotka dole je ta pred 6ti lety a 13 kg, ale pak jsme si uvedomil, ze ten stejne uces a trenky jsou podezrely )
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt duben 02, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
Judson: hrubiáne  ....podívej se na Turakama jak je hezky taktní
1.4. 19:00 - 2.4. 19:00 Půst
-ráno trošku krize
Strečink
2x intro kit
Malé zamyšlení. Proč se vždycky vyrojí nějaký treninkový plán a dělá ho půlka fora?
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
3.4. Pátek - Sprint
Posilka
Peckdeck
5x homo serie
Bench
5x70 kg
4x80 kg
2x90 kg
2x100 kg PR
4x90 kg
Tlaky jč hlavou hore
8x25 kg
6x30 kg
6x30 kg
8x25 kg
Bench hlavou dolu
6x70 kg
6x70 kg
6x80 kg
6x70 kg
Kliky na bradlech + shyby nadhmat
10x + 5x
8x + 5x
10x + 5x
10x + 5x
Military press
5x40 kg
5x40 kg
5x40 kg
5x40 kg
Kladiva + břicho
4x ser
Dřepy
do 5x70 kg přední
5x80 kg zadní
1x80 kg zadní 1 min stopka dole
Na moje poměry kvalitní pumpička _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 07, 2015 4:30 pm Předmět: |
|
|
pěkný osobáček na benči! dvě opáčka pro potvrzení ;) v tomhle věku a při téhle váhovce... magická meta šáhnout si na 2x 100 ;) a když vidím, kolik taháš a dřepuješ, tak je tam ještě hodně velký potenciál!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út duben 07, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
vlku děkuju ale aby nedošlo k mýlce, cítím se sice hodně mladě ale co se týče studentských slev, sexuálního apetitu, inteligence a celkového tělesného výkonu, tak jsem podle lékařů již za zenitem  v květnu 26 (ale občanku po mně ještě nedávno v kauflandu chtěli, tak to snad nebude tak zlý :D )
jinak pomalu se dostávám ze zákeřného onemocnění, které mě bez varování napadlo v sobotu večer, ještě to není uplně ok ale zítra bych si chtěl lehounce zacvičit, protože už jsem totálně přeleželej a potřebuju trochu pohybu _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po duben 13, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
13.4. Pondělí - Lidí je jako sraček
Posilka
Mrtvolný tah
4x4 120 kg
-stopky dole, nevim jestli je to těma stopkama, nebo, že jsem měl celkem dlouho pauzu ale těžký
Přední dřep
do 3x90 kg
-ještě ted mě bolí břicho
Kliky na bradlech + L-sit chin ups
10x + 5x
10x + 5x
10x + 5x
10x + 5x
Jenom rychle něco pozvedat a okamžitě pryč. Miliarda lidí, samej vocas ani nepozdraví, špína, neštovice atd.
Přemýšlím, že si udělam postupně vlastní bušírnu. Začínám mít alergii na lidi... _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 4:14 pm Předmět: |
|
|
19.4. Neděle - Vlčí tempo
Posilka
Přední dřep
5x5 60 kg
-start každou 1:30
Mrtvolný tah
5x5 120 kg
-start každou 2:00
Shyby nadhmat 15 kg
5/5/5
MiliFAILery press
2x50 kg
1x55 kg
1x60 kg
0x65 kg
0x65 kg
0x60 kg
-při přemistování 55 jsem si málem vrazil zuby, první 60 byla suprová, vyrovnání rekordu, cítil jsem rezervu, tak jsem zkusil 65 a jenom po čelo...řikam si, tak třeba mě vyčerpává to přemístění, tak to hodim do stojanu a zkouším znovu, opět fail :D, kurna šopa, shodim pět kilo a zkouším opět šedesát ale nějak to z toho stojanu neumim vůbec brát a začalo mě bolet zápěstí a byl z toho třetí fail...ach jo
Kliky na bradlech
10/10/10/10/15
Budu ted cvičit podle časomíry, at to má nějaký řád. Sice jsem byl dost zpocenej a zadejchanej a mrtvola nebyla uplně nejpříjemnější, protože jsem měl zakyselený kvadricepsy z těch dřepů a chytaly mě do nich křeče ale bude to tak lepší.
MUSIM začít chodit cvičit minimálně 3x týdně, tohle šolichání je uplně o ničem... _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | 19.4. Neděle - Vlčí tempo
Posilka
Přední dřep
5x5 60 kg
Mrtvolný tah
5x5 120 kg
Shyby nadhmat 15 kg
5/5/5
MiliFAILery press
2x50 kg
1x55 kg
1x60 kg
0x65 kg
0x65 kg
0x60 kg
-při přemistování 55 jsem si málem vrazil zuby, první 60 byla suprová, vyrovnání rekordu, cítil jsem rezervu, tak jsem zkusil 65 a jenom po čelo...řikam si, tak třeba mě vyčerpává to přemístění, tak to hodim do stojanu a zkouším znovu, opět fail :D, kurna šopa, shodim pět kilo a zkouším opět šedesát ale nějak to z toho stojanu neumim vůbec brát a začalo mě bolet zápěstí a byl z toho třetí fail...ach jo
Kliky na bradlech
10/10/10/10/15
Budu ted cvičit podle časomíry, at to má nějaký řád. Sice jsem byl dost zpocenej a zadejchanej a mrtvola nebyla uplně nejpříjemnější, protože jsem měl zakyselený kvadricepsy z těch dřepů a chytaly mě do nich křeče ale bude to tak lepší.
MUSIM začít chodit cvičit minimálně 3x týdně, tohle šolichání je uplně o ničem... |
Jojo, to znám, když se člověk týden chce věnovat taky škole a přítelkyni
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 11:02 pm Předmět: |
|
|
| citace: | MiliFAILery press
0x65 kg
0x65 kg
0x60 kg |
Aspoň si to zkusil no
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 11:15 pm Předmět: |
|
|
dk:To bylo protože jsem měl k obědu kuře, kdybych pořád žral divočáky jako ty, tak to dam v pohodě
Maerlyn0: bohužel ani v tomhle ohledu tomu moc nedávam _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne duben 19, 2015 11:34 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | citace: | MiliFAILery press
0x65 kg
0x65 kg
0x60 kg |
Aspoň si to zkusil no |
Po té 65tce "Sakra, ale tak si dám 60, to už jsem dal tak ať aspon nejdu dom s nulou" a jeb ho každý máme takové dny
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|