Sušené maso Jerky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sušené maso Jerky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sušené maso Jerky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jíte susené maso Jerky?
ANO
58%
 58%  [ 46 ]
NE
41%
 41%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 79

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2015 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v létě jsem maso usušil i na slunci. Akorát to chce vymyslet jak to někam pověsit a hlavně přikrýt, nejlépe jemnou záclonou, aby na to nesedaly mouchy.
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2015 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechapu, co na tom slavnym jerky nekteri vidi. Kdyz pominu , ze to chutna jak ususene vykaly, tak za tu cenu nejakych 12-13g pochybnych bilkovin, co je v jednom baleni, to opravdu vim, jak ty penize lepe investovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2015 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nechapu, co na tom slavnym jerky nekteri vidi. Kdyz pominu , ze to chutna jak ususene vykaly, tak za tu cenu nejakych 12-13g pochybnych bilkovin, co je v jednom baleni, to opravdu vim, jak ty penize lepe investovat

Někomu to proste chutná, to je stejny jak tys do sebe ládoval kila vloček kdysi :)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Grimley

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2015 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám sušený maso taky rád :) ...
Pokedex

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rozhodl jsem se ze zkusím usušit nějaké to maso, zvolil jsem hovězí jen mi prijde zbytečné sušit roštěnou tak jsem vybral kýtu , ale chci se zeptat jak potom maso skladovat aby vydrželo dlouho , má s tím někdo zkušenost ?
bbvka

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
rozhodl jsem se ze zkusím usušit nějaké to maso, zvolil jsem hovězí jen mi prijde zbytečné sušit roštěnou tak jsem vybral kýtu , ale chci se zeptat jak potom maso skladovat aby vydrželo dlouho , má s tím někdo zkušenost ?

susime to v susicce (hovezi, veprovy, kureci) a pak to skladujem takovych tech sklenicich s gumovym tesnenim a sklenenym vikem a naprosto v pohode... lezi to tam kolikrat i dva mesice nez si clovek vzpomene a dostane na to chut :))

[/img]
Pokedex

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super díky :-)
Sušené maso Indiana Jerky | -
Zdravý a oblíbený snack Jerky má vysoký obsah bílkovin v praktickém balení na cesty.
55 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sušené maso Jerky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rychle na stránku:

Přejdi na: