|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jíte susené maso Jerky? |
| ANO |
|
58% |
[ 46 ] |
| NE |
|
41% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 79 |
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 03, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
v létě jsem maso usušil i na slunci. Akorát to chce vymyslet jak to někam pověsit a hlavně přikrýt, nejlépe jemnou záclonou, aby na to nesedaly mouchy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
Nechapu, co na tom slavnym jerky nekteri vidi. Kdyz pominu , ze to chutna jak ususene vykaly, tak za tu cenu nejakych 12-13g pochybnych bilkovin, co je v jednom baleni, to opravdu vim, jak ty penize lepe investovat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá duben 03, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nechapu, co na tom slavnym jerky nekteri vidi. Kdyz pominu , ze to chutna jak ususene vykaly, tak za tu cenu nejakych 12-13g pochybnych bilkovin, co je v jednom baleni, to opravdu vim, jak ty penize lepe investovat |
Někomu to proste chutná, to je stejny jak tys do sebe ládoval kila vloček kdysi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
Já mám sušený maso taky rád :) ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 7:11 am Předmět: |
|
|
rozhodl jsem se ze zkusím usušit nějaké to maso, zvolil jsem hovězí jen mi prijde zbytečné sušit roštěnou tak jsem vybral kýtu , ale chci se zeptat jak potom maso skladovat aby vydrželo dlouho , má s tím někdo zkušenost ?
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: st srpen 12, 2015 8:55 am Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | rozhodl jsem se ze zkusím usušit nějaké to maso, zvolil jsem hovězí jen mi prijde zbytečné sušit roštěnou tak jsem vybral kýtu , ale chci se zeptat jak potom maso skladovat aby vydrželo dlouho , má s tím někdo zkušenost ? |
susime to v susicce (hovezi, veprovy, kureci) a pak to skladujem takovych tech sklenicich s gumovym tesnenim a sklenenym vikem a naprosto v pohode... lezi to tam kolikrat i dva mesice nez si clovek vzpomene a dostane na to chut :))
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 9:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|