|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po duben 06, 2015 2:01 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | U tebe je to zatím fuk, bo na vozejčkáře jsi ještě moc zdravej a kategorii "francouzké hole" ještě v kulturistice nezavedli. |
| citace: | | Otázkou je, jestli to z hlediska předsoutěžní přípravy je zrovna ta optimální cesta. |
To je otazka, na kterou sama Zlata i my ostatni dostaneme odpoved asi az po zavodech. Selsky rozum a pozemske zakony samozrejme rikaji, ze neni, ale tady se obavam, ze tyhle 2 veci neplati _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: po duben 06, 2015 2:21 pm Předmět: |
|
|
No, já bych ty její trenály chápal ještě u nohou, se kterýma asi bojuje....nebo dle té archivní fotky vedle v topicu min bojovala. Ale ten vršek, který má ideálně poskládaný, ale zatím rozhodně ne nějak joo osvalený, natož oplácaný ... ne na BF ... si takto tak max odpálí. Nedává mi to smysl. Ale je pravda, že tomu hovno rozumím, takže je to čistě můj dojem. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po duben 06, 2015 2:46 pm Předmět: |
|
|
6.4. I.fáze - kardio
15minut max incline pás
10minut schody
15minut eliptical
jááj svuj trenal na horni cast tela uz jsem upravila :) uz na mrtvolu a dalsi cviky nejezdím 20 opacek :D nebo 30 jako driv...
prevazne 8-12 ?
když bych jela min, neprijdu si, ze bych ten trenink odjela poradne : ( libi se mi ten pocit, kdyz mi dana partie po treninku hori tak, ze bud sotva chodim, nebo se nemohu napit.
kolik bych tedy podle vas mela jet opakovani, aby to bylo smysluplné? 3-6? _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 06, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
Jak na co. Těch 8-12 je v pohodě, ale třeba na mrtvolu bych si já osobně celkem rychle odpálil spodní záda a bylo by to kontraproduktivní.
Já myslím že konkrétně na mrtvolu je, opakuju pro mě ideál, těch 5-6 opáček když nepočítám rozcvičku. Sem tam dám víc, ale to jsou vyjímky. Zkoušel jsem jezdit lehké 10tky a moc se mi to nelíbilo, hlavně po pár trénincích už to nebylo moc dobré.
Takže z vlastní zkušenosti 5 ideál, 8 max.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 06, 2015 2:55 pm Předmět: |
|
|
Neprijde mi, ze tam mas nejak extremne vysoky pocet opakovani, vetsinou to mas 8-12 vyjmecne vic,coz je u zavodniku v priprave naprosto bezne. U tezkych cviku se nebojis jit i nize a to je tak v poradku. Jen si to casto okorenujes tema intenzifikacnima technikama, coz dost meni celkovou intenzitu treninku. Treninky mas ale kratke a intenzivni a s vybornou technikou, coz je take v poradku. Ale ja tomu take moc nerozumim, takze jen muj nazor :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:01 pm Předmět: |
|
|
chtěla bych jet ty pětky, jak mi poradil Darkkiller...dneska to projdu jeste s Filipem, co mi na to rekne...
jo nu ty intenzifikacni veci a tyhle blbinky je ted snad moje jediny poteseni...krom jidla, kteryho mam malo :D a uz mi tak ani moc nechutna (nepocitam vcerejsi velkovýkrm :D) a spánku, kterýho mam jeste min  tedaaaa a ještě vás samozřejmě!!! ale vas nemam u sebe... tyjo :D fakt se mi líbí nápad se společnou domácnostní :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | tyjo :D fakt se mi líbí nápad se společnou domácnostní :D |
Jako kdo? Ty a tvoji ronnie fans ? :D
Je mi te trochu lito, ze je to ted pro tebe asi jedna velka zmatenost. Jeden rika to, druhy to, treti zase neco jineho a ted si vyber, kdo ma pravdu, zvlast kdyz je to tva prvni priprava a nemas zadne zkusennosti. Nejlepsi by bylo celou dobu poslouchat jednoho cloveka , ktery ma praxi v priprave. Hlavne tu praxi, teoretiku je vsude dost a teorie a praxe jsou nekdy sakra rozdil. A i kdyz by ti jini tvrdili, ze to je spatne a tak je to lepsi , tak by to bylo jedno, protoze bys mela duveru jen ke svemu trenerovi. Ono stejne (skoro) vsechny cesty vedou do Rima, jen nektere jsou klikatejsi :) Ted , pokud se te nekdo do toho konce pripravy neujme,tak asi budes muset uplatnit metodu pokus omyl. Pristi rok uz to bude zase jine, budes vedet, kde jsi udelala, chybu a uz ji znovu neudelas. Vis, ze ses bojovnice a do toho konce do totahnes. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:41 pm Předmět: |
|
|
A on tě netrénoval Kuba Prchal?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Zlata napsal: | | tyjo :D fakt se mi líbí nápad se společnou domácnostní :D |
Je mi te trochu lito, ze je to ted pro tebe asi jedna velka zmatenost. Jeden rika to, druhy to, treti zase neco jineho a ted si vyber, kdo ma pravdu, zvlast kdyz je to tva prvni priprava a nemas zadne zkusennosti. Nejlepsi by bylo celou dobu poslouchat jednoho cloveka , ktery ma praxi v priprave. Hlavne tu praxi, teoretiku je vsude dost a teorie a praxe jsou nekdy sakra rozdil. A i kdyz by ti jini tvrdili, ze to je spatne a tak je to lepsi , tak by to bylo jedno, protoze bys mela duveru jen ke svemu trenerovi. Ono stejne (skoro) vsechny cesty vedou do Rima, jen nektere jsou klikatejsi :) Ted , pokud se te nekdo do toho konce pripravy neujme,tak asi budes muset uplatnit metodu pokus omyl. Pristi rok uz to bude zase jine, budes vedet, kde jsi udelala, chybu a uz ji znovu neudelas. Vis, ze ses bojovnice a do toho konce do totahnes. |
tak ja mela Senseie :) jenze ten mi pak odjel na dlouhou dovolenou a pak se vratil a resil jine starosti...coz ale uplne chapu :) ale tak nejak uz to dovykoumu, děkuju mocko :) jeste ze vas mam :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Draper napsal: | | Zlata napsal: | | tyjo :D fakt se mi líbí nápad se společnou domácnostní :D |
Je mi te trochu lito, ze je to ted pro tebe asi jedna velka zmatenost. Jeden rika to, druhy to, treti zase neco jineho a ted si vyber, kdo ma pravdu, zvlast kdyz je to tva prvni priprava a nemas zadne zkusennosti. Nejlepsi by bylo celou dobu poslouchat jednoho cloveka , ktery ma praxi v priprave. Hlavne tu praxi, teoretiku je vsude dost a teorie a praxe jsou nekdy sakra rozdil. A i kdyz by ti jini tvrdili, ze to je spatne a tak je to lepsi , tak by to bylo jedno, protoze bys mela duveru jen ke svemu trenerovi. Ono stejne (skoro) vsechny cesty vedou do Rima, jen nektere jsou klikatejsi :) Ted , pokud se te nekdo do toho konce pripravy neujme,tak asi budes muset uplatnit metodu pokus omyl. Pristi rok uz to bude zase jine, budes vedet, kde jsi udelala, chybu a uz ji znovu neudelas. Vis, ze ses bojovnice a do toho konce do totahnes. |
tak ja mela Senseie :) jenze ten mi pak odjel na dlouhou dovolenou a pak se vratil a resil jine starosti...coz ale uplne chapu :) ale tak nejak uz to dovykoumu, děkuju mocko :) jeste ze vas mam :) |
Není co řešit. Závodů bude ještě plno a stejně jediný závod, který má opravdový smysl, má člověk sám se sebou.
Naposledy upravil Gohan dne po duben 06, 2015 3:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Zlata napsal: | | tyjo :D fakt se mi líbí nápad se společnou domácnostní :D |
Promiň že Ti zasírám log,ale na tohle jsem chtěl reagovat,Draper píše jako z knihy a sám se tak ničí....Podle mého názoru to sám ví,ale je to těžká cesta klesnout když jsi na Svém životním vrcholu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: |
Promiň že Ti zasírám log,ale na tohle jsem chtěl reagovat,Draper píše jako z knihy a sám se tak ničí....Podle mého názoru to sám ví,ale je to těžká cesta klesnout když jsi na Svém životním vrcholu.... |
Ja vim o vsem, co delam spatne, mockrat jsem to tu rikal a nikdy bych nikoho nenavadel na spatnou cestu, jenze jedna vec je vedet a druha cinit, alespon u me je to problem, kdyz mi to takhle svym zpusobem ted vyhovuje. Je to trochu smutne, ale je to tak.
promin za OT. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: po duben 06, 2015 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Irminsul napsal: |
Promiň že Ti zasírám log,ale na tohle jsem chtěl reagovat,Draper píše jako z knihy a sám se tak ničí....Podle mého názoru to sám ví,ale je to těžká cesta klesnout když jsi na Svém životním vrcholu.... |
Ja vim o vsem, co delam spatne, mockrat jsem to tu rikal a nikdy bych nikoho nenavadel na spatnou cestu, jenze jedna vec je vedet a druha cinit, alespon u me je to problem, kdyz mi to takhle svym zpusobem ted vyhovuje. Je to trochu smutne, ale je to tak.
promin za OT. |
Nemyslel jsem to nijak zle,to víš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po duben 06, 2015 9:27 pm Předmět: |
|
|
2. fáze - ramena/trapezy/bricho
Záruka nejlepší energie? :D tohle je moje Hopsinková štáva! :D
6g Beta alaninu Nurti defence :D
rozebrany 4kapsle Argininu
10g Glutaminu + 3g ochucenýho ananasovýho
boruvkovej Explosin
Jachacha
druhá fáze s Filipem? :D bomba!! nepřišlo nabručený zvíře, ale vysmátej borec :D nikdy jsem ho nevidela se usmívat, nebo dokonce smat se...navíc vedle to drtil David Lupač, viděla jsem trenovat samotného Ilju a připojil se i Kuba Šubrt a Slávek ááááááááááá výborná skvadra, motivace na 321543135464bžilion %  tolik testosteronu najednou fitkem dlouho nezavonělo... :D hihi ... mezi seriemi padaly hlášky z Barbara Conana, proslov Pavla Jablonického, Arnoldovské hlášky z filmů....dokonalá atmosféra, to to lítalo samo uplně. Vzájemné hecování ...ach bože jak ja to tu miluju.
superserie -Tlaky v sedě s jč/předpažování s kotoučem v sedě
10x 10kg / 10x 10kg
8x 12,5kg / 4x předpažení, 4xobkroužení kolem hlavy, 4x předpažení, 4x kolem hlavy 10kg
8x 12,5kg / 4x předpažení, 4xobkroužení kolem hlavy, 4x předpažení, 4x kolem hlavy 10kg pak 5kg na dojetí
8x 12,5kg / 4x předpažení, 4xobkroužení kolem hlavy, 4x předpažení, 4x kolem hlavy 10kg pak 5kg na dojetí
Filip me celou dobu jistil, nelibi se mu muj levy loket..porad bolestive preskakuje, ale jakmile jej pevne stiskl, tak prestal skakat...cekam zitra modriny od jeho mega stisku :D ale kloub nebolel hihi
Upažování v sedě
10x 5kg
10x 5kg pomalicku dolu
10x 5kg
8x 5kg poloviční rozsah pohybu tak jak to šlo bez cheatu, čistě tahem, pak uz ve vsech seriich
8x 5kg
8x 5kg strasna nahecovanost, strasidelnej rev podpory, hlasitý počítání, kontrola dokonalosti techniky masakr.....kez by takovy byl kazdy trenink....pecka!
8x 5kg
pauzy 30s
áááááááááááááááááááááááááááá nemohla jsem nic zvednout, ramena natekly jako kráva, nemhla jsem se napit, nemohla jsem si udelat culík, nemohla jsem nechat ruce ani viset :D :D :D strasne bolelo i dejchat :D aaaa miluju arginin :D žíly na ramenou, na hrudníku, na krku, na rukach všude :D tehehe
rozpažky na spodních kladkach v hlubokym předklonu
super volba cviku :D "zadek vejš, prohni se pěkně tááák, vyprs se" :D :D paráda :D
8x 10lbs
8x 10lbs
8x 10lbs
8x 10lbs
8x 10lbs
Krčení ramen s jč
8x 15kg
8x 15kg
8x 15kg
8x 20kg
zkoušela jsem si pozy, přiběhl Kuba Šubrtík a začal je po mě opakovat :D prdim na to :D nema to cenu :D ma dokonalou postavu :D kam se hrabu proste, ma uzsi pas nez ja :D odchazim :D :D
Filip mě čapl...tak prej ne :D "lehni!!"
 hihi..ano?
bžilion zkracovaček co vyčerpání
2x 2minuty plank
konečnáááá
jáááj tak takhle krasnej trenink, plnej pozitivni energie a smíchu jsem zažila uz jen s Draperem :D :) uzasny proste...
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Naposledy upravil Zlata dne po duben 06, 2015 9:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po duben 06, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
jáááj tak takhle krasnej trenink, plnej pozitivni energie a smíchu jsem zažila uz jen s Draperem :D :) uzasny proste... |
Nekecej, on se umí smát?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|