Svihadlo 1500 preskokov nohy spolu, vacsinou po 200
Heh dik, som fakt ani nemyslel ze moja military technika bude mat taky uspech ale nehnevam sa haha
Inak paci sa mi ta myslienka ze by som sa riadil pri periodizacii rychlostou. Napr ze by som dalej neprihadzoval keby ktorykolvek lift trval dlhsie ako 2 sekundy aj keby to bolo posledne opakovanie 5ky hmmmmm
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
jednorucky na sikmej:
up to 8x10
5x20
5x30
5x40
3x45.5
zhyby paralel uchop:
5xbw
3xbw+20
3xbw+30
3xbw+40
3xbw+50
legpress:
10x150
10x150
10x150
bradla:
5xbw
5xbw+20
8xbw+30
8xbw+30
veslovanie concept2:
500m neviem ktore z tych dvoch bolo cas 1-34 alebo 1:40xy ukazovalo 500/1:34 edit:teraz neviem ci nekecam a neboli to 3:34..ci to je uz moc pomaly? to je jedno v podstate nabuduce to nastavim nejak presnejsie a vytnem tomu trochu viac. Este si pamatam ze nejaka projekcia na 9500 alebo 9800 metrov bola 30 minut
Dneska golem klub len a kvoli hacken drep stroju. Vcelku dobre vybavene fitko akurat ze atmosfera dost samponova (co mi je sumak), varovanie na multiprese "vstup na vlastne riziko" + nemoznost cvicit mrtvolu to zaklincovala.
hacken - konecne to fungovalo tak ako som si predstavoval. Nohami az uplne do suterenu, fajn. Dve veci som si vsimol. Prva, ze tlak na kolena je vcelku neprijemne intenzivny, asi nezvyk kvoli hlbke. Druha vec ze aj pri takejto hlbke citim prakticky iba dolnu polovicu stehiem aj to len kvadry. Proste ja pri tych drepoch a ich variantach nedokazem zapojit vsetky svaly stehna. Jediny cvik kde citim hornu polku stehien je bulharsky drep takze to bude musiet byt zakladny bod mojho dvicenia noh.
Pomaly sa uzdravujem, posledne dni som sialene kaslal a celkovo som sa citil dost malatne. Dnes vsetko strasne tazke..tie poslabsie jednorucky a zhyby by som prezil ale bradla ma doslova uzemnili. Strasne strasne tazke. Dufam ze je to len pochorobna fluktuacia.
Potesil veslovaci trenazer, viem ze koncept 2 je svojim sposobom standard, kedze este kaslem nechcel som to moc prepalit, takze take stredne rychle tempo so zrychlovanim ku koncu som nahodil. Tu by sa dalo hodne zlepsit.
načo cvičíš takú hlúpotinu ako hackeny, tam si tie kolená už durch urveš...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
hladam nejaky sposob ako plne zatazit dolne hnaty. Tebe sa to povie ked normalne drepnes...ja este aj po schodoch chodim po spickach hehe. Vidis ze experimentujem..Inak nemam ziadne problemi s kolenami len konstatujem ze na hackene je to citelne proti mojmu standardnemu polodrepu. Mozno aj pri hlbokom drepe by som to citil..neviem, stale som nic optimalne nenasiel ale uz aspon chapem ze dobry drep je pre mna asi naveky pase :/
každý deň si poseď 5 minút v hlbokom drepe 2x denne a ono sa to vystrečuje onedlho a pôjdu aj atg repy, celé je to o flexibilite, keď sa taká stuhlina ako ja, dokáže rozhýbať, tak taký mrštný človek jak ty nebude mať problém
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
mno..uz som o tom vlastne uvazoval..aj ked pochybujem ze sa to nejak pohne ale za vyskusanie to mozno stoji..uz aj vacsie somariny som skusal heh
S tom mojou mrsrstnostou to asi nebude take horuce..mozno mrchavostou skor heheh
ver, že to je cesta, ako sa chceš vystrečovať a získať flexibilitu, ked vlastne nebudeš vykonávať dané prepnutie, roztiahnutie, šnúra sa tiež neučí tým, že budem dávať zákopy
"Conor Bless"
no konečně hackeny zafungovaly :) tedy pouze hloubka, jak jsem pochopil ;) což je ale dost podstatné. kolena, záběr na spodní část stehen - měl jsi nohy dost před sebou? tím se to zlepší. no a pak zahřívací série, protahovat... u dřepu se na atg nedostanu, hacken bez problémů, nemusím řešit záda, kolena protažená, nebolí před tím ani potom, za ta léta nemám pocit, že by jim to nějak škodilo, za mě nej příprava na dřep, rozseká přední část stehen, což se mi u dřepu nedaří, tam se soustředím na koordinaci, dostat se až do apexu, když to tak nazvu, a pak? nezastavovat? zhoupnout se? zvednout zadek a předklonit se? opřít se do pásku? cokoliv z toho, když je nouze a nebo mít stehna, která tě rozhýbou i z mrtvého bodu, protože na hackenech je to jejich hlavní úkol ;) *** ale je to jenom stroj, doplněk, shoda okolností, že jsme ho vždy ve fitku měli a že jsem v něm objevil svůj booster na nohy. ať si každý najde ten svůj.
Vcera ucast na svatbe tj asi 8 panakov balentajnsky a nejake vino. Dost som hydratoval aj zral takze dnes ziadny damage.
Deficitne hspu sli paradne, vzdy fajn pop odspodu.
Ovela tazsie boli tie dve 8micky obycajnych hspu, asi uz unava z deficitov alebo len prilis vela opakovani na mna, posledne dve opacka ltt
Vlk presne tak, neda sa to dogmaticky naordinovat co je najlepsie, kazdy si musi nakoniec najst ten svoj setup. Iste, uplne najlepsie by bolo keby som sa naucil poctivy drep ale kolko sa uz o to snazim? Preto je logicke ze kukam aj inde. Inak tie hohy som pchal co najviac pod seba tak aby to ledva stacilo na neodliepanie pat zo stojanu. Prislo mi to ako variant najblizssi skutocnemu drepu. Nabuduce skusim davat viac pred seba a netrapit sa s tym ze to neni ako drep. Ono to aj tak nikdy drep nemoze byt.
Nic, dam sancu kazdemu napadu vratane toho posedavania v drepe a uvidim co sa osvedci ak nieco..
Iste, uplne najlepsie by bolo keby som sa naucil poctivy drep ale kolko sa uz o to snazim? Preto je logicke ze kukam aj inde.
to je divné, při tom co máš odcvičeno... kdyby se k tobě někdo postavil, tak by na to musel přijít.
seeya napsal:
Inak tie hohy som pchal co najviac pod seba tak aby to ledva stacilo na neodliepanie pat zo stojanu. Prislo mi to ako variant najblizssi skutocnemu drepu. Nabuduce skusim davat viac pred seba a netrapit sa s tym ze to neni ako drep. Ono to aj tak nikdy drep nemoze byt.
začínej na pohodu a snaž se rozložit váhu na celá chodidla, totéž šířka, jak ti vyhovuje, závaží není důležité, vždy začínám od nuly, abych vše rozhýbal, naložím si až je vše promazané a zahřáté. ale jezdím to spíše kvůli síle ve spodní poloze.
seeya napsal:
Nic, dam sancu kazdemu napadu vratane toho posedavania v drepe a uvidim co sa osvedci ak nieco..
něco určitě, já se při různých vhodných příležitostech čehokoliv chytám a zkouším jít do hloubky s chodidly na zemi... bez držení padám, ale co už... činka na zádech to dováží ;)
vyskoky na bednu:
up to 5xnajvyssia + 20cf kotuc (na zvysenie vysky)
mrtvola:
up to 5x5x160
kliky s kotucom na chrbate:
up to 5x55
kliky diamanty:
3 serie
dracia mucha:
3 serie
biceps jednorucky v sede:
up to 5x22
spinning bike intervaly 5x15sec
mrtvola fajn, ziadne psycho, very well. Dnes 3 nove skvele cviky z toho diamanty a vazku mozem cvicit sam. Vazka je hrozny zahul na bicak v tej spodnej polohe. O dovod viac zacat ho cvicit. Kliky s kotucom boli tiez zaujimave na prestriedanie. Mal som sparinga tak preco nie.
Totalne som sa dorazil na intervaloch. Fucal som jak parnik. Pripomenulo mi to moje sprinterske obdobie hehe. Celkovo vynikajuci trening.
vaha 83.2 pekne som nabral skoro kilo a bolo to na tej mrtvole veru pekne poznat.
vlk: uz som aj rozmyslal ze by som sa dotrepal niekedy za kuliskom, ta by ma dala do laty a zistila kde to cele viazne pri tych drepoch. Velka vyhoda ze to mas na skok :)
na posedavanie v drepe som si zatial cas nenasiel (nasleduje sebatryzna a bicovanie)...ale to pride.
Tie obycajne hspu uz sli velmi ztuha, stamina ziadna.
Poslednych par dni dost nevhodna kombinacia chlastu, nedolieceneho kaslu a dlheho pobytu pod chladnou nocnou oblohou co sa podpisalo na tom, ze ma zacalo bolet hrdlo vcera ehhmm.
Poslednych par dni dost nevhodna kombinacia chlastu, nedolieceneho kaslu a dlheho pobytu pod chladnou nocnou oblohou co sa podpisalo na tom, ze ma zacalo bolet hrdlo vcera ehhmm.
to mi říkej... jak se teď venku začalo dělat hezky, zahrádky začínají fungovat, jenže večer už takové teplo není a škoda předčasně končit takové krásné večery ;)
Parodia na pushpress:
Do rozkymacanych 1x70 - no toto je fakt komedia. A to som bol vyzbrojeny teoriou snad zo vsetkych videi na youtube haha
Predny drep multiprese:
Do 3x5x50+konstrukcia
Bench:
Do 2x100 stopky
Horizontalny legpress:
Do 10x200
Bradla:
Do 8xbw+40
Bulhari:
3x15
Zhyby v adapter uchop:
Do 7xbw+40
Stale som nachcipany, do posilky sa mi vobec nechcelo, chcelo sa mi iba spat.
Na pushpresse som okrem tej mojej komedialnej techniky hned citil ze ramena este protestuju po poslednych hspu. To iste bench, taky zuvackoidny efekt.
Pri prednych drepoch som si spomenul na vlcich 8x110 a horko som zaplakal. Citil som sa strasne slaby v hornej casti hrudnika - taky kyfozoidny efekt ak mi niekto rozumie..
Cakam kym budem ok, chcem ist uz behat
Dnesny pribeh z posilky - chalan jak hora, tricko s napisom "som nasypany" robil nejake jednorucky na rovnej so 42 len nechapem preco maju niektori ludia potom potrebu ich odhodit minimalne z metrovej vysky, asi ego booster.
Jednu peknu pesnicku som pocul ale ked sa namotate potom sa nestazujte :D
si robíš srandu, však máš military oveľa vyšší, proste zaber z nôh a choď dynamicky nahor s miernym prepnutím až do špičiek, ja ked schytím 60ku a rozcvičujem sa, tak mám pocit, že ju odšmarím do stropu:)
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru