Venduli´s log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Venduli´s log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Venduli´s log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tohle me nejak nebavilo, zacla jsem mit hypku a necitila jsem tolik ramena jako je citim normalne...a biceps, boze fuj, jestli si mam vybrat partii, kterou nejvic nenavidim cvicit tak byl, je a navzdy bude BICEPS

Tak to by sis mela dat trenink bicepsu se Zlatou. Zacnes to milovat a pritom nenavidet jeste vic. Takovej mix ruznych pocitu od slasti po nenavist :D

Jinak ta EZta u nas ma 7kg, co tam mate vy , to netusim.. Ale taky tu krivou vec moc v lasce nemam
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Venduli

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
Tohle me nejak nebavilo, zacla jsem mit hypku a necitila jsem tolik ramena jako je citim normalne...a biceps, boze fuj, jestli si mam vybrat partii, kterou nejvic nenavidim cvicit tak byl, je a navzdy bude BICEPS

Tak to by sis mela dat trenink bicepsu se Zlatou. Zacnes to milovat a pritom nenavidet jeste vic. Takovej mix ruznych pocitu od slasti po nenavist :D

Jinak ta EZta u nas ma 7kg, co tam mate vy , to netusim.. Ale taky tu krivou vec moc v lasce nemam

Ta holka je blazen, dekuji nechci, tech treninku jsem si uzila minuly rok az az Pri pomysleni na to, ze zachvili budu muset zacit trenovat zase jinak se mi chce Strasne jsem zlenivela. Ted me bavi vic zvedat fakt vahy a dlooouho odpocivat Boze ja budu trpet...
Venduli

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CTVRTEK 9.4. PRSA + TRICEPS, KARDIO

Dneska se me fakt nechtelo, byla jsem po nocni a citila jsem velkou unavu a slabost ale "it must be done"...nakonec jsem zase dala svoje PR na jednorucky :-) jezis me ta objemovka nejak zacina bavit, sice se uz do niceho nevlezu ale ten pocit "nesmrtelnosti" pri cviceni...

ROZPAZKY VE STROJI + TLAKY VE STROJI

3X15 + 3X15

-Jen na zahrati

TLAKY JC V LEZE

1X15X12KG
1X15X15KG
1X10X18KG
1X10X21KG
1X8X23KG
!! 5X6X26KG !!
1X10X15KG

-jsem asi 5 min premyslela esi jsem schopna nahodit ty 26ky, nakonec jsem si rekla sak co prinejhorsim to na me spadne Prvni dve serie se me podarily, 6 opakovani bylo fakt lehkych ale nahodit to je asi to nejtezsi. U treti serie uz to neslo. Mezitim prisli nejaci dva mladici, tak sem jednoho poprosila o podani jedne cinky, no vubec to teda neumel a vypadal, ze sam bojuje aby tu cinku nademe zvedl, boze tohle fakt nemam rada, proto radsi cvicim sama s vahou co zvladnu a nebo s nekym komu verim. Ale chtela jsem proste 5 pracovnich serii, tak jsem to kousla....

BENCH PRESS NA UZKO

1X15X20KG
1x10x30kg (nejaky tezky po tech tlakach :-)
5x6x40kg
1x10x30kg+20x20kg

-Pracovni serie odjete az na dotyk hrudniku, sekundu vydrzet a nahoru

TRICEPSOVE DIPY + TLAKY VE STROJI V LEZE

4X12 + 4X12

-Ty kliky jsem puvodne chtela bodyweight ale byla jsem tak crash ze jsem si dala 13kg podporu, tuhle masinu na tlaky ve stroji miluju, dokaze tak odizolovat prsa, jako nic jineho.

TRICEPSOVE EXTENZE S LANEM NA SPODNI KLADCE ZA HLAVOU + STAHOVANI TRICEPSOVE HORNI KLADKY

4X10 + 4X15

-Prvni cvik na tezko do maxima, vzdy jsem se vlezla do 10 opak, potom hned na lehci kladku dolu. Docela dobra kombinace.

KARDIO
30min stepper
vlk#

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:

-jsem asi 5 min premyslela esi jsem schopna nahodit ty 26ky, nakonec jsem si rekla sak co prinejhorsim to na me spadne Prvni dve serie se me podarily, 6 opakovani bylo fakt lehkych ale nahodit to je asi to nejtezsi. U treti serie uz to neslo.

tohle zná asi většina, která si to nahazuje a na šikmé je to ještě horší :) ale když už se to povede... tak člověk odjede i pěknou sérii ;) ale holka, co si nahodí 26 jednoručky... prostě žasám... sám jsem měl nedávno blok a teprve pár triků od kluků mi umožnilo si nahodit něco těžšího na šikmé.

u nás má EZ cca 10-12 kg, přesně jsem to nevážil, ale počítám si 10. potěžkej to s jednoručkama a zhruba to odhadneš. hezky makáš!
Venduli

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Venduli napsal:

-jsem asi 5 min premyslela esi jsem schopna nahodit ty 26ky, nakonec jsem si rekla sak co prinejhorsim to na me spadne Prvni dve serie se me podarily, 6 opakovani bylo fakt lehkych ale nahodit to je asi to nejtezsi. U treti serie uz to neslo.

tohle zná asi většina, která si to nahazuje a na šikmé je to ještě horší :) ale když už se to povede... tak člověk odjede i pěknou sérii ;) ale holka, co si nahodí 26 jednoručky... prostě žasám... sám jsem měl nedávno blok a teprve pár triků od kluků mi umožnilo si nahodit něco těžšího na šikmé.

u nás má EZ cca 10-12 kg, přesně jsem to nevážil, ale počítám si 10. potěžkej to s jednoručkama a zhruba to odhadneš. hezky makáš!

No tak na sikme bych to asi nedala:-)) Tak na tom jsem stejne, jak clovek jednou,dvakrat selze u nejake vahy, tak je tezke pak ten blok odstranit. Ale za jakekoliv triky jak si nahodit ty proklaty jednorucky budu rada :-)
Venduli

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2015 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PATEK 10.4. ZADA + KARDIO

Trenink dnes byl az vecer v 7. Nejsem zvykla chodit takhle pozde cvicit, nomalne v tomto case uz hybernuju doma. Rekordy dnes sice nepadaly ale byl to jeden z nejlepsich treninku za posledni dobu a dneska (v sobotu) sedim v praci uplne na kasu a nemuzu se hybat*a12*

Superserie:
STAHOVANI KLADKY NA SIROKO ZA HLAVOU + PRED HLAVOU

1x15 + 1x15
1x12 + 1x12
2x8 + 2x8

SHYBY

3X10 dopomoc
6x3xbodyweight + 3x1 cihlicka
1x3xbodyweight + 5op + 5op + 5op (shazovana)

Superserie:
PRITAHY VC V PREDKLONU NADHMAT + MRTVY TAH

1X15X20KG + 1X20X20KG
1X15X30KG + 1X20X30KG
1X10X40KG + 1X10X40KG
1X10X50KG + 1X10X50KG
1X8X60KG + 1X8X60KG
1X6X70KG + 1X6X70KG
1X4X80KG + 1X4X80KG

MRTVY TAH

3X5X80KG
1X15X40KG

- inspirovala jsem se z jednoho videologu od Oravy, kdy jel velice pekne mrtvy tah. Techniky pomalu nahoru a 4,5sec negaticne pomalu dolu. Jelikoz moje nejvetsi slabina jsou spodky zad tak jsem to vyzkousela. Budu jezdit casteji pri negativni fazi ty spodky teda berou strasne

ZADA VE STROJI NA SIROKO

4X10
1X8 + 8 + 8 shazovane

-Asi nejlepsi a nejoblibenejsi stroj na zada v gymu, izoluje latissimy jako zadny jiny stroj

PRITAHY JC V PREDKLONU

1X10X16KG
3X10X20KG

-s kontrakci nahore do co nejvetsiho protazeni, hodne na techniku

Superserie:
STAHOVANI HORNICH PROTISMERNYCH KLADEK LOKTAMA ZA TELO + VESLOVANI SPODNICH KLADEK S VYTACENIM

4x15 + 4x15

-prvni cvik jsem nedavno videla na jednom videu tak mi to pripomelo, ze jsem to nejela roky a nechapu jak jsem doted bez tohodle cviku mohla zit zada uplne na kasi

STAHOVANI LANA S NATAZENYMA RUKAMA

3X15

-15Sec pauzy

KARDIO

10MIN intervaly na kole (10sec 100% ze sedla, 50 sec na volno)
15MIN Elyptical asi na 75%

Uzasny trenink, napumpovana, znicena, dead, sotva jsem dosla k autu a ani nevim jak jsem to odridila domu ale nejvic happy
Venduli

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2015 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ 13.4. NOHY, BŘICHO + KARDIO

Dneska se všichni rozhodli, že pojedou taky nohy a byl přímo boj o stroje a stojany

HACKEN DŘEPY VE STROJI, HORIZONTÁLNĚ

2x20opak
2x15opak
1x12opak
2x10opak (120kg) + 10opak shazované

ČELNÍ DŘEPY

1x20x20kg
1x15x30kg
1x12x40kg
1x8x50kg
1x5x60kg
5x5x65kg

-Chjo dneska to bylo nějaký divný a slabý

BULHARSKÝ DŘEP JEDNONOŽ

3X10X16KG JČ

HACKEN DŘEPY VE STROJI, HORIZONTÁLNĚ

4X10opak + 10opak

-Jedinej volnej stroj :- ( tak jsem to dala znova, tentokrát 10 opak superpomalu dolů + 10 nomálních na dopumpování

HYPEREXTENZE (NA ZADEK) + BŘICHO VE STROJI

4X20X10KG + 4X20opak

PODSAZOVÁNÍ PÁNVE NA KLONĚNÉ LAVICI

4X10opak

VÝPADY 10 MIN

-10 výpadů na místě vpřed, 10 vzad atd atd 10minut v kuse

KARDIO

25MIN PÁS (1MIN BĚH 11KM/H, 1MIN RYCHLÁ CHŮZE)
10MIN STEPPER CYBEX
5MIN KOLO

Nejvíc mě asi rozbil ten běh začínám nasazovat víc intenzivního kardia po tom, co mě bylo promluveno a vyčteno do duše, že cvičím jako chlap, svalů už mám dost a tlustá jsem proto, že jsem nejvíc kůže líná dělat kardio má pravdu ten chlapec svýho stylu cvičení se nevzdám ale kardio teda přitvrdím
Venduli

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

UTERY 14.4. RAMENA + BICEPS + KARDIO

TLAKY NA RAMENA V HAMMER STROJI

2X20X10KG
1X15X20KG
1X15X30KG
3X8X40KG

TLAKY NA RAMENA ZA HLAVOU V MP

1X10X10KG
1X10X15KG
5X10X20KG

TLAKY NA RAMENA ZA HLAVOU V MP + ZAPAZOVANI KLADKY VE STOJE JEDNORUC NA ZADNI DELTY

4X10+10X10KG+TYC + 4X20opak

TLAKY JC V SEDE + SPODNI KLADKA NA BICEPS

4X10X12KG + 4X12-20 opak (vzestupna vaha)

- s dotykem ramen (co nejniz a pomalu)

BICEPSOVY ZDVIH JC STRIDAVE V POLOLEZE NA LAVICCE

1X16X7KG
1X16X9KG
2X12X10KG
1X16X7KG

to je fakt tragedie ten biceps, jsem slaba jak papir a ke vsemu ho nenavidim

BICEPS VE STROJI NA SCOTTOVCE, PODHMAT

4X6+6 opak shazovane

KARDIO

30 MIN INTERVALY NA PASU (1MIN 15sklon 5,5km/h, 1MIN 10sklon 5,5km/h)

-Dneska takovy nijaky trenink, ramena me nebraly jako normalne, mirna slabost, mala napumpovanost, ke vsemu trenink bicepsu...no snad zitra bude lip
Venduli

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 3:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

STREDA 15.4. ZADA

No dneska jsem potkala v gymu Lindu a Pedra, oba soutezi a Linda vyhrala lonske mistrovstvi Zelandu v Nabbe. vsichni jsme meli jet zada, tak jsme si dali trenink spolu.

STAHOVANI KLADKY ZA HLAVOU + VESLOVANI NA KLADKACH PODHMAT

4X12-15 + 4X12-15

-bez pauzy

MRTVY TAH

1X20X20KG
1X20X40KG
1X20X50KG
1x20x60kg
1x15x70kg
1x14x80kg
1x10x90kg
1x5x100kg
1x1x110kg

-Oba jeli hodne vysoke pocty opakovani, to bylo neco pro me ale myslim, ze jsem se docela dobre drzela Lindy i kdyz ona tech 100kg tam nabombila asi 15x :-D No jinak strasne moc kecani a dlouhe pauzy, coz neni vubec muj styl a fakt to enmam rada ale kvuli nim jsem to zkousla:-) Ale za 90kg 10x jsem byla docela happy (jeste aby ne s takovyma powerlifterskyma pauzama:-)

BARBELL T ROW

1X20X20KG
1X20X30KG
1X20X40KG
1X20X50KG

SHYBY

4X20

-negativni, s tlacenim dolu, shazovane atd, uplne ty zada rozbit

STAHOVANI KLADKY NA SIROKO PARAREL

4X12

VESLOVANI VE STROJI PARAREL A PODHMAT

4X20

zadny pauzy skoro, strasne to vypalit
Kristllog

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
STREDA 15.4. ZADA

No dneska jsem potkala v gymu Lindu a Pedra, oba soutezi a Linda vyhrala lonske mistrovstvi Zelandu v Nabbe. vsichni jsme meli jet zada, tak jsme si dali trenink spolu.

STAHOVANI KLADKY ZA HLAVOU + VESLOVANI NA KLADKACH PODHMAT

4X12-15 + 4X12-15

-bez pauzy

MRTVY TAH

1X20X20KG
1X20X40KG
1X20X50KG
1x20x60kg
1x15x70kg
1x14x80kg
1x10x90kg
1x5x100kg
1x1x110kg

-Oba jeli hodne vysoke pocty opakovani, to bylo neco pro me ale myslim, ze jsem se docela dobre drzela Lindy i kdyz ona tech 100kg tam nabombila asi 15x :-D No jinak strasne moc kecani a dlouhe pauzy, coz neni vubec muj styl a fakt to enmam rada ale kvuli nim jsem to zkousla:-) Ale za 90kg 10x jsem byla docela happy (jeste aby ne s takovyma powerlifterskyma pauzama:-)

BARBELL T ROW

1X20X20KG
1X20X30KG
1X20X40KG
1X20X50KG

SHYBY

4X20

-negativni, s tlacenim dolu, shazovane atd, uplne ty zada rozbit

STAHOVANI KLADKY NA SIROKO PARAREL

4X12

VESLOVANI VE STROJI PARAREL A PODHMAT

4X20

zadny pauzy skoro, strasne to vypalit

šikovné to děvče,však ty to pak rozbiješ
Venduli

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SOBOTA 18.4. NOHY

...Dneska jsem se zeptala Marocha co mam jet, no takže mě napsal na papír trénink a já vyšla do gymu. Při pohledu na ten trénink sem si jen řekla pfff, v klídečku , no a výsledek si počkejte níže

ZAHŘÁTÍ

Kolo 10 min, intenzivně

PŘEDKOPÁVÁNÍ + ZAKOPÁVÁNÍ

3X20 +3x20

-intenzivně, zvyšovat každou váhu aspoň o tři cihly nahoru, bez přestávek

DŘEPY, POSTOJ ÚŽ NEŽ ŠÍŘKA RAMEN

1X10X20KG
1X10X25KG
1X10X30KG
1X10X35KG
1X10X40KG pohoda
1X10X45KG pohoda
1X10X50KG pohoda
1X10X55KG pohoda
1X10X60KG pohoda
1X10X65KG hm, trošku težký
1X10X70KG těžký
1X10X75KG bože poslední dvě opakování byly fakt na krev
1X8X80KG měla jsem dát 10 a ani ho, nohy uplně selhaly
1X8X75KG psychický blok, nohy na sračku, 10 jsem nemohla dát (mohla ale jela bych to nad pararel ale to jsem nechtěla)

4X10X70KG váha tak akorát abych dala 4 pracovní série, tady jsem už fakt nadávala, proč to dělám, proč :-D málem jsem se rozbrečela :-D

1X10X65KG no těch 2,5kg tomu fakt pomohlo :-D :-D, těžších než 70kg
1X10X60KG bože kua, fakt težkýý, uplně na krev poslední dvě
1X10X55KG těžkýý jako prase
1X10X50KG lepší ale to nic nemění na tom, že furt těžký
1X10X45KG bože
1X10X40KG uh
1X10X35KG peklo
1X10X30KG masakr
1X10X25KG
1X10X20KG

- No hezké , jako tohle už v životě nepojedu, fakt blbej nápad, nohy úplně na kašu, šla jsem si pak odběhnout na záchod a ze schodů sem to vůůbec ale vůbec nedávala , jako troufám si říct, že to je ještě horší než dřepnout slona na čas (pozn. kdyby někoho zajímalo co to je, rada napíšu ) no na kašu, sem si musela na 5 min pak lehnout abych to rozdýchala, ty vzestupné jsem se snažila jet s menším restem a od 40 to bylo skoro bez, fakt uplně nakrev, tma před očima...

ZAKOPÁVÁNÍ V LEŽE + ZAKOPÁVÁNÍ V SEDĚ + VÝPONY NA LÝTKA

4X20 + 4X20 + 4X15

-shazovanové série, pomalu s maximální kontrakcí, úplně to vypálit. Poslední dvě série na automat, hypka jak prase

KOLO

20 min

-Nu závěr tréninku je asi takový, že už asi nikdy více a jdu umřít
Zlata

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nebrečim třeba smíchy ted hahah někdy zkusim! :D tvoje pocity? dokonaly! :D jsi užasná! Máš muj veškerý obdiv a úctu :D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Kristllog

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja končím na 65kg a rozhodne ne hmmm tezky
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28 serii x 10 opakovani drepu ?

Zlata

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
28 serii x 10 opakovani drepu ?

máme co dohánět!

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Venduli´s log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: