Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 7.4.2015

Shyby 1x6 klasické, 2x3 biceps
Bench 5x3x77,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 3x5x20kg 7x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x7 , 1x8x8 , 1x6x9
Tric. Kladka 4x10x32,5kg
Biceps v sedě jednoručky 4x5x17,5kg ,
Břicho: 3x12zkracovačky
Břicho: ve visu 2x10 natažené
Celkový čas: 65min

Po včerejším koledování , jsem se cejtil jako kosatka. Ne tak dravej ale tak přežranej. Po rozcvičce jsem přešel na shyby , dnes bída , za moc to nestálo, ani klasické, o bicepsových bych pomlčel. Bench ušel , na ramena nic moc. Velice pěkné SS biceps triceps, na závěr břicho a nějaké protažení a měl jsem za 65min hotovo. Uchazející trening.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 9.4.2015

Shyby 2x4 klasické, 2x4 biceps
Shyby kladka 7x5x55 , 3x5x53,75kg
Veslo 3x5x62,5 , 7x5x60kg
Bench 1x5x72,5 , 4x5x70kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: ve visu 3x10 natažené

Dnes již krásnej a povedenej trening. Po rozcvičce jsem přešel na shyby , po nich velice dobrá kladka a ještě lepší veslo. Na bench jsem si moc neveřil, ještě pořád mám v paměti, to zavalení činkou a dnes bylo prádzný fitko. Opravdu jsem váhal v poslední serii ale nakonec jsem i to poslední opakování vydřel, ikdyž jsem se u toho nadřel a kroutil jak housenka. Na závěr všemožný protažení, spoustu břicha a odcházel jsem na šatnu. Defakto stejný trening jako 13.3. 2015 a v ten den jsem omarodil. Měsíc jsem ztratil, abych se dostal zhruba tam kde jsem byl.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 9.4.2015

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl, v klidu navařil gulášek a šel jsem běhat. Venku začlo léto (13stupnu) a já poprvé dnes v kratasech. Dnes bylo na programu 5km na prudko , opět se vracím k dřívejšímu harmonogramu, jak už jsem zminoval. Musím říct, že začátek byl velice dobrej ale mě bylo také jasné, že jsem přepálil . Prvních 8min bylo výborných ale to jsem začínal rychle uvadat. Posledních 10min už jsem se jen trápil , ani žádný mega finiš se nekonal. Dnes jsem uběhl : 5km= 21,36 Není to nic oslnivého a já se na tom opět natrápil.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 10.4.2015

Dnes po raní smeně , opět bežecký trening. Dnes mě čekalo 10km. Venku dnes 18stupnu, poprvé jen v kratasech a krátkém tričku. Rozběhl jsem to opravdu středním tempem, co noha nohu mine. První okruh ušel ale do druhého se mě vubec nechtělo a zase jsem se na něm dost natrápil. První okruh jsem měl za: 5km = 22,18 což se zdá být dobré. Překonal jsem krizi ve stylu vykašli se na ten druhý okruh. Druhý okruh jsem měl za: 5km= 23,25 Dohromady tedy 10km= 45,43 . Časově to myslím nění špatné, jen mám pocit, že se na tom hrozně moc natrápím. P.S. Odedneška v teplích dnech a při vetší vzdálenosti, opět 0,75l vody a v ní 2lžíce maltodextrozi. A tak jako každý běh i dnes doma na hrazdě jedna serka přítahu. Ani biceps, ani klasické přitahy, na tykadelkách (2tyčky jako kdyby na bradlech , nevím jak lépe to nazvat ) Hrazdu si doma nemohu vynachválit, ikdyž se na ní po běhu vždy jen protáhnu, i tak moc dobrá věc. Na tyhle přítahy mám rekord 10opakování.
buvolii

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2015 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 11.4.2015

Shyby 1x6 klasické, 2x3 biceps
Bench 2x3x80 kg 3x3x77,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 5x5x20kg 5x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x7 , 1x8x8 , 1x6x9
Tric. Kladka 4x8x35kg
Biceps v sedě jednoručky 4x5x17,5kg ,
Břicho: 2x12zkracovačky
Břicho: ve visu 1x10 natažené
Celkový čas: 60min

Dnes plné fitko , dorazil jsem 5min po otevíračce a byl jsem tam pátý. Velice rychlá rozcvička a šel jsem na shyby. Žádná velká sláva 6 opakování na klasických, 2 trapné pokusy k tomu , ty už jsem nepočítal. Zato bench byl dnes pohádka v závěru se zdálo, že mám pořád dost sil ale nechtěl jsem přidávat ani opakování navíc, za dva dny mám další bench, nemá cenu se vyčerpávat. Tlaky na ramena ušli, na závěr SS biceps , triceps. Na konci velice rychlé a krátké břicho +protažení a měl jsem hotovo povedený trening.

P.S. Po obedě hned na kolo, moje první letošní vyjetí. Jelikož nejsem žádný troškař , tak hned cesta k našim na chalupu a zpátky, 61km celkem. Stehna na posledních kilometrech pálila jako blázen. Zítra bych měl jít běžet 15km , tak jsem velice zvědavý je to stále otevřené.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne duben 12, 2015 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 12.4.2015

Tak jsem to dneska přecejenom dokázal. Dnes po obedě zmíněný bežecký trening, 15km. Musím říct, že jak jsem se ráno vzbudil a steží po kuchyni chystal snidani, nevypadalo to ružově. Plán jít samozřejmě byl ale s tou vzdalenosti jsem nepočítal. Po vyběhnutí jsem měl nohy jako s olova , cíl byl jasný nasadit pomale tempíčko , táhnout nohy za sebou, vzdát jen za výmečných okolností. První okruh jsem měl za : 5km = 22,40 a začal jsem druhej , trochu se mi ulevilo. Povedlo se mi to trošku rozběhat a vědomí toho, že to nebude totální fiasko, také pěkne pusobilo na psichiku. Druhý okruh jsem měl za 5km = 24,20 a s usměvem na tváři vběhl do posledního. Začínal mě trápit pocit plného břicha , břichabol. Pravidelně v neděli bivá veječinka, uznávám dnes asi 2,5h před během. Třetí okruh se mě běžel nejlepe ten pocit, že bežíte poslední a že to budete mít brzo zasebou byl báječný , pokoušel jsem se chvilkama i přidat do kroku s tím, že ted si to mohu dovolit. Bohužel velice brzo jsem poznal, že to není dobrý nápad jelikož to v břichu začlo vřít zase uplně jinak a vypadalo to že se po tento. Třetí okruh jsem i díky rychlejšímu závěru udělal za 5km = 24,05 . Skoro jsem měl chut dát si ještě jeden ale říkal jsem si, že bych to neměl přehánět. Dnes tedy 15km = 71,05

Naposledy upravil buvolii dne čt duben 16, 2015 6:59 pm, celkově upraveno 1 krát
buvolii

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2015 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 13.4.2015

Shyby kladka 10x5x55
Veslo 5x5x62,5 , 5x5x60kg
Bench 3x5x72,5 , 2x5x70kg
Rozpažky v leže 1x15x9kg
Břicho: ve visu 2x10 natažené
Celkový čas: 60min

Dnes vinikající trening. Od pasu dolu po předchozích dnech nepoužitelný. Ale chut do treningu byla velká a nic nebránilo tomu, dát si do těla. Po klasické zahřívačce, výborná kladka a ještě lepší veslo. Poté byl na řadě bench , uznávám zase jsem byl s něho trošku po dě lanej . Po zádech se unava začla projevovat. Dal jsem si dnes 3serie s 72,5kg. Na poslední 5 serii jsem si vzal záchranu a i pauza byla delší než klasická EMOM, cca 75vteřin. V závěru dal nějaký břicho protažení a odcházel nadmíru spokojený a napumpovaný do šatny.

P.S. Bohužel mi začínají 2týdny nočních směn , s toho polovina dlouhých 12ti hodinovek. To zas bude co se týče cvičení a sportu nejspíš bída.
buvolii

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 15.4.2015

Dnes po dvou dlouhých nočních , bežecký trening. Dnes jsem tam šel pro jeden okruh , to znamená běh na prudko. Rozhodl jsem se zkusit opět frekvenční běh a to stylem, 50s sprint 10s klus. Moc dobře to nešlo, vydržel jsem to 15minut a byl jsem hotový. V závěru jsem to zrušil a také mi docházeli síli, takže jsem se spíše trápil. Dnes 5km = 21,15
buvolii

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 16.4.2015

Shyby 1x8 klasické, 3x3 biceps
Bench 3x3x80 kg 2x3x77,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 7x5x20kg 3x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x7 , 1x8x8 , 1x6x9 , 1x4x10kg
Tric. Kladka 4x8x36,25kg
Biceps v sedě jednoručky 4x5x17,5kg
Břicho: ve visu 2x12 natažené

Dnes po třech noční opět návštěva kostela. (fitnes) Ty noční mi davají zabrat nesnáším je. Ale musel jsem se jít dnes protáhnout , na začátku to vypadalo, že bych měl být rád i za protažení a nakonec to byl dobrej trening. Trochu delší rozcvička, pak jsem přešel na bench, dnes další serka s 80kg navíc. Na ramena 7serii s 20kg , konečně jsem se dostal s rameny tam, kde jsem byl před nemocí, před měsícem. Parádní natlakovaní biceps, triceps v závěru trochu protažení na břicho a odcházel jsem spokojeně do sprchy.
buvolii

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 18.4.2015

Shyby kladka 3x5x57,5 , 7x5x55
Veslo 7x5x62,5 , 3x5x60kg
Bench 4x5x72,5 , 1x5x70kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Celkový čas: 70min

Dnes trening ta fantastika. Včera poprvé v noci spánek 9h. (předtím 4x noční) Takže dnes ráno vyspaný a při chuti , po rozcvičce jsem přešel na shyby, tady klasika jako vždy . Poté jsem dal perfektní kladku a ještě lepší veslo. Moc pěkné váhy , vše v tempu EMOM. Na bench jsem dal další serku s 72,5kg a zvládl i poslední serii se 70kg. Bylo prázdné fitko , bez jištění. Na závěr dal pořádné břicho a spoustu protažení .
buvolii

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 18.4.2015

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl, v klidu navařil gulášek a šel jsem běhat. Počasí mrazivé , studené pouze 5 stupnu. Měl jsem pocit, že jsem se málo oblekl, než jsem tam došel, byl jsem jako rampouch. (pouze triko a lehká teplákovka) Dnes bylo na programu 10km a ani ve snu by mě nenapadlo, že se stane to co se stalo. Ale nepředbíhejme, vyběhl jsem jako vždy normálně, beželo se mi uvolněně. Trochu jsme na to tlačil ale pouze z lehka, at to není uplný propadák. První kolo jsem měl za : 5km = 21,47. Nevím proč ale zrovna dneska jsem se díval, co by mě stálo překonat rekord na téhle 10km trati a jaký jsem měl mezičas. 2.11.2014-- 44,50 (21,50 , 23 ) Bylo mi jasné, že mám 3 vteřiny náskok a že na další kolo mám 23min. Rozhodl jsem se pro atak tohodle času a myslel jsem na to při každé kroku. Zápasil jsem s časem a sváděl težký boj udržet vysoké tempo. Na začátku druhého okruhu se mi nebeželo špatně ale v pulce jsem začínal tuhnout. Snad silou vule , díky rychlejšímu finiši jsem udělal druhý okruh : 5km= 22,10 . Celkově tedy dnes 10km= 43,57 , padl rekord a překonal jsem ho o 53s .
buvolii

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2015 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 19.4.2015

Dnes po obedě zmíněný bežecký trening. Čekalo mě dnes 15km a já po včerejších 10km , tam šel s tím, že si to jen proklušu. Dnes výmečně nebyla vaječina a i oběd byl minimálně 2h před během, tak jsem tušil, že by se mi mohlo bežet lehčeji. Ale ještě ted tomu nemohu uveřit. Venku 12stupnu a já jen kratasi a triko , byl jsem tam jediný, tak spoře oblečený a celou dobu si nadával, že to asi odmarodím. První kolo jsem se snažil zahřát, skoro mi byla zima, beželo se mi uvolněně. Prvních 5km = 22,05 a začal jsem druhý s vidinou dobrého času. Druhý okruh jsem měl při trochu rychlejší koncovce za : 5km = 23 min. Při vědomí 2okruhu a času 45min jsem veděl, že pujde opět o rekord, vždyt jsem měl na třetí kolo čas 24min a to se dá položit , takže třetí okruh už jsem zase pálil co to jen šlo. A dokázal jsem to i dnes, překonal jsem rekord ze dne 26.10.2014-- 69,10 (22,35 , 23,40 , 22,55 ) Třetí okruh jsem uběhl za 5km= 22,52 Dohromady tedy dnes 15km = 67,57 . Pokud bych rozvíjel svoje myšlení i dál, měl jsem na posledních 6km z pulmaratonu čas 40min na to, abych zaběhl stejné časy jako tři roky po sobě. Všichni víme že 6km je tak na 30min a moje tempo tomu dnes určitě nasvedčovalo.
buvolii

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2015 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 20.4.2015

Shyby 1x7 klasické, 3x3 biceps
Bench 5x3x80 kg
Tlaky v sedě (ramena) 8x5x20kg 2x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x7 , 1x8x8 , 1x6x9 , 1x5x10kg
Tric. Kladka 4x10x36,25kg
Biceps v sedě jednoručky 4x6x17,5kg

Dnes další trening. Po bežeckém víkendu opět unavenej od pasu dolu. Shyby moc nešli. Zato bench byl neskutečný , dnes jsem chtěl jednu serku s 80kg přidat. Bylo v plánu 4serie a nakonec jsem jich docela v pohodě udělal všech pět. Tlaky na ramena , tady jsem se protrápil. Poté v SS biceps a triceps, na závěr břicho a portažení a bylo vymalováno.
buvolii

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 21.4.2015

Dnes ráno bežecký trening. Dnes bylo na programu pouhých 5km. Ono se řekně jenom 5 ale nevím, který trening je težší , jestli 15km normálka co to pude , nebo 5km zběsilého uprku. Dnes už od vyběhnutí jsem měl s toho dobrý pocit , ne že to jde tak snadno , nohy mě dost boleli s předchozích dnu ale že jsem na to dnes dost agresivní. Někde na 8minutovém mezičase to vypadalo dobře, ikdyž jsem začínal tuhnout , přesto rozhodnutý se stím rvát. Ve finiši jsem do toho dával uplně všechno, protože jsem veděl, že to padne. A padlo. Dnes opět překonaný rekord. Dnes 5km = 20,42 , rekord překonán o 6vteřin ale i ty se sakra počítají. Během 5dnu jsem překonal všechny tři tratové rekordy. A dnes mi začínají zase noční směny , tak jsem zvědavý, zda to neodmarodím, zase se cejtím jako monstrum a mám formu. A na vrcholu bývá vždycky pád.
buvolii

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 23.4.2015

Shyby 3x4 klasické, 3x4 biceps
Shyby kladka 5x5x57,5 , 5x5x55
Veslo 10x5x62,5kg
Bench 5x5x72,5
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: 3x15zkracovačky
Celkový čas: 70min

Dnes opět trening po 2 dlouhých nočních. Značně rozlamaný a nevyspalí. Po delší rozcvičce se šlo na věc. U shyby jedna serka navíc, ikdyž shyby dnes trápení a značně nepřesvědčivé. Poté ale parádní kladka a neskutečné veslo. Na bench opět docházeli síli a bylo prázdný fitko. I přesto dnes již všechny serie s 72,5kg. Na závěr delší protažení spolu s břichem a odcházel jsem náramně spokojený na šatnu. I přes nevyspání perfektní trening, všude krásné přihozy. Doma po jídle 3h spánek jako zabitý a hurá vyrážím na další noční.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: