To je pravda, na ten bic mě Diamond porazil, uznávám to .
Na mojí obhajobu bych mohl říct, že bic s rovnou osou nikdy necvičím - bolí mě z toho zápěstí a ten cheat jsem dělal tak nějak schválně, protože jsem si bez rozcvičení s 55 kg nechtěl něco utrhnout .
To je pravda, na ten bic mě Diamond porazil, uznávám to .
Na mojí obhajobu bych mohl říct, že bic s rovnou osou nikdy necvičím - bolí mě z toho zápěstí a ten cheat jsem dělal tak nějak schválně, protože jsem si bez rozcvičení s 55 kg nechtěl něco utrhnout .
Rozumnej člověk - mě dnes při tréninku bolel bicák jako svině a trochu bych řekl, že se těch 55kg na tom podepsalo
Seru na to, dám sem ten videolog dnes i když je pozdě Nedoporučuju pro lidi, kteří mě fakt nemaj rádi - mohli by dostat infarkt a to jim přeci jen nepřeju
vis vo tom,ze zkrizenim rukouch pri celnim drepu si deformujes castecne pater ? hadam, ze netlacis lopatky k sobe, zkus normalni uchop, todle je zbytecny
vis vo tom,ze zkrizenim rukouch pri celnim drepu si deformujes castecne pater ? hadam, ze netlacis lopatky k sobe, zkus normalni uchop, todle je zbytecny
dělam to aji ja?
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru