Technicka. Jaky ma vyznam drzet pri prednim drepu tu cinku takhle rozviklane a ne standardnim (a mnohem stabilnejsim) lifterskym uchopem?
Jedna z možnost pro někoho, kdo na to nemá flexibilitu zápěstí, anebo dostatečnou extenzi hrudní páteře. Ve StrongFirst tomu říkáme "bodybuilding rack", ale preferujeme "weightlifting rack".
Presovací Rite of Passage z knižky Enter the kettlebell s 28kg. Klasické rebríky clean&press 3x týždenne + ťažký swing + ľahký snatch. Verím, že toho si si užila dosť :) Naprv si ale musím nejakú 28 KB domov zohnať..
Díky za pozvání :) Zacvičila bych si ráda, ale budu mít čerstvě potetovanou ruku, takže za A budu muset být v klidu a za B budu v takovém adrenalinovém rauši, že bych si pustila kouli na hlavu :)
Ale uvidím časově, možná stihnu přijít aspoň pozdravit :)
Presovací Rite of Passage z knižky Enter the kettlebell s 28kg. Klasické rebríky clean&press 3x týždenne + ťažký swing + ľahký snatch. Verím, že toho si si užila dosť :) Naprv si ale musím nejakú 28 KB domov zohnať..
Uff, 3x týdně, to se nastřádá :-) když jsem svoje nejtěžší žebříky s dvackou, tak jsem k tomu myslím už chodila DL s velkou, tudíž ty žebříky byly jen 2x týdně...ale z hlavy si to nepamatuju..GL!
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Včera volno, jen hodně válce, nějaké resety a strečink. Musím říct, že to namožení docela ustoupilo, tak jsem zvědavá, jak to bude dneska odpoo tahat
(i když teda musím říct, že na to, že jsem včera na tréninku prakticky necvičila, jsem si tam za ty čtyři hodiny moc neposeděla..a moje obavy, abych tam nešla zbytečmně, když vlastně necvičím, se ukázaly jako naprosto zbytečné )
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Kaaamo ides! A preloz si to zhybmi, nech je sranda. ;)
Po lete nabehnem na ROP tiez, vyskusam 32. A ked nepojde, zbehnem na 28, k starej znamej ;) Nech sa dari!
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru