|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: út duben 14, 2015 7:24 am Předmět: |
|
|
Počínaje dnešním dnem mi začíná každoroční posr.. alergie na břízy. Tedy na pár týdnů ze mě zase bude usmolený krypl s astmatem, grrr...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st duben 15, 2015 11:46 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: |
bacha na spoilery :D |
To si děláš prdel, nebo tady jako jenom tak z prdele postuješ spoiler na epizodu/knihu kterou třeba ještě hodně lidí nevidělo?
Já věřím v lidi a proto si myslím, že si děláš srandu, protože takhle spoilovat velkým písmem a potom do malého napsat "Pozor na spoilery" místo naopak může jen naprostý imbecil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Kocik™
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 1:04 am Předmět: |
|
|
Taky mě ten spoiler nasral, ale on CZEBLADE nemůže za to, že je tak jednoduchej. Stačí se podívat na jakejkoli z 2500 jeho příspěvků na foru...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
Jaký spoiler? Já nemůžu za to, že lidi neumí číst knihy a něco si sami upraví...jako když skřeta unese Bronn. smích
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 11:58 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Jaký spoiler? Já nemůžu za to, že lidi neumí číst knihy a něco si sami upraví...jako když skřeta unese Bronn. smích |
Jak jaký spoiler? Když prozradíš část epizody, kterou X lidí ještě nevidělo, tak SPOILUJEŠ, chápeš to? Asi ne, protože kdyby jsi měl tu mentální kapacitu toto chápat, tak nevaruješ před spoilerem malým a až po spoileru.
Takže když už cheš diskutovat děj filmu/seriálu/knihy tak se před spoilem varuje velkým včetně o co se jedná (např. Pozor - GOT Spoiler) a pod to buď malým a nebo barvou splývající s pozadím daný spoiler.
Jestli si toto neuvědomuješ, respektive jestli ti toto nepříjde logické, tak si diskuzi napiš na kousek papíru, nejlépe toaletního a vytři si s ním zadek.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 12:10 pm Předmět: |
|
|
bych udelal nejakou anketu o nejvetsiho debila fora, pojdme sepsat list, nebo rovnou nominujem krale czeblade a usetrime cas ? _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 12:22 pm Předmět: |
|
|
Jeste ze vubec netusim, o cem tu CZEBLADE pise _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 12:48 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | bych udelal nejakou anketu o nejvetsiho debila fora, pojdme sepsat list, nebo rovnou nominujem krale czeblade a usetrime cas ? |
díky, že to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 12:50 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | kubaz napsal: | bych udelal nejakou anketu o nejvetsiho debila fora, pojdme sepsat list, nebo rovnou nominujem krale czeblade a usetrime cas ? |
díky, že to nejsem já... |
Ty bys vyhrál alkoholika
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt duben 16, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
Ty jsi fakt retard CZEBLADE... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ty jsi fakt retard CZEBLADE... |
Jeste ze jsem nepohrdnul 480p kvalitou a uz jsem to videl
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Frozz. napsal: | | Ty jsi fakt retard CZEBLADE... |
Jeste ze jsem nepohrdnul 480p kvalitou a uz jsem to videl |
Já si třeba šetřil všechny díly až budu mít cheat day ať to do mě pěkne leze a mám se na co dívat...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|