Úprava jídelníčku - nepřibírám

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Úprava jídelníčku - nepřibírám  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Úprava jídelníčku - nepřibírám
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
co presne si slibujes od toho litru cokoladoveho mleka?

Viděl bych to na hnědý déšť, ale nejsem meteorolog.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostáváme se trošku od topicu...

Od toho mléka po tréninku si představuju hodně sacharidů, které jsou po náročném tréninku třeba, stejně jako bílkovin, zároveň do sebe dostanu litr tekutin, což mi navýší příjem + spousta vápníku...A je to 850 kalorií, což snad k přibírání přispět nějak musí.

A než to začnete odsuzovat jako blbost, doporučuju tuto publikaci.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:

Od toho mléka po tréninku si představuju hodně sacharidů, které jsou po náročném tréninku třeba, stejně jako bílkovin, zároveň do sebe dostanu litr tekutin, což mi navýší příjem + spousta vápníku...A je to 850 kalorií, což snad k přibírání přispět nějak musí.

Není sacharid jako sacharid - cpát do sebe debilní laktózu a ještě k tomu po tréninku není asi nejlepší nápad.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čokomlíko-

kaďaďani na to snad měli i nějaký studie a docela silnou mediální kampaň v telce, ale prej to bohatě stačí jako předtrénikový koktejl, není potřeba nic vymýšlet...takže bych to dal spíš před než po
Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 2:19 pm    Předmět: Re: Úprava jídelníčku - nepřibírám Odpovědět s citátem

weightlifter napsal:
Tzn. suma sumárům, poslední týden stagnuju.

Nevím, jestli jde hodnotit podle jednoho týdne. Doporučil bych nevážit se tak často. Já to dřív taky dělal a pak z toho máš akorát depky. Navíc mi stačí zajít třeba jeden den do bazénu a druhý den mám o půl kila, do pár dnů se to ale srovná a přibírám dál.

Myslím, že jsem ti to tu už někde jednou psal, po tom tréninku máš jídlo každou hodinu, takže nedáš tělu vůbec čas na trávení. Já končím trénink cca v 18:00, po něm dám koktejl (který ale není vůbec důležitý), a pak už následují pouze 2 jídla. Ty končíš později, a pak těch jídel do sebe tlačíš daleko víc. Takže tohle uprav.

Mám na sobě odpozorováno - nepřibíráš =
a) máš málo kalorií
b) máš dostatek kalorií, ale nedáváš tělu čas to strávit, takže většina pak jde ven
eraZ

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

navyše ak máš tie váhy ryže odvážené v surovom stave tak to čo máš tak 400 - 450 gramov ryže za deň plus tá slanina, pečivo, a to maslo atď, tak pokiaľ nepracuješ od 8:00 do 18:00 na stavbe alebo neviem pri akej fyzicky náročnej práci tak na 70 kg váhy keď toto zješ tak neverím tomu, že nepriberáš ja som si v objeme na začiatku objemu pri váhe okolo 100 kilo varil 500 gramov ryže na deň a kým som sa na to adaptoval tak to bola celkom sranda, takže ak zješ pri 70tich kilách 400 - 450 gramov ryže za deň ( v surovom v stave ) a nepriberáš tak si frajer, že to zješ ale nerozumiem tomu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě rozumný nástin jídeláku:

7:30 - snídaně
10:00 - svačina
13:30 - oběd
cca 16:30 - svačina/předtréninkové jídlo
18-20:00 trénink, po něm něco lehce stravitelného (sachry+bílkoviny v poměru 2:1 - 3:1)
za cca hodinu potréninkové jídlo (večeře)
kdybys měl hlad, tak před spaním dejme tomu trochu jogurtu nebo ořechů

Trochu nechápu posedlost arašídovým máslem, ale proti gustu žádný dišputát, já tedy na arašídech nevidím nic zázračného, to bych raději do přílohy na hlavní jídla dal oliváč, řepkový olej nebo klasické máslo

Ta mezera mezi posledním jídlem a tréninkem zbytečně dlouhá, doporučil bych tam svačinu

Zeleninu bych volil spíše čerstvou

Porci masa po tréninku bych volil menší, 200g by bylo dle mého soudu až až.
Přidal bych na přílohách, 150-200g vařených brambor není moc, při tvých 70kg bych začal tak na 300g minimálně.

Ten konec dne máš zbytečně nahuštěný a každou chvíli tam něco posíláš

Na tu studii o tom mlíčku se podívám, ale nic zázračného bych v tom nehledal.
weightlifter

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle: S těmi krátkými pauzami po tréninku je to těžké, protože po litru mléka musím dát chvíli pauzu, ale zároveň potom potřebuji hlavní jídlo po kterém jsem většinou hladny, takže proto pak ten peanut butter. A zároveň se snažím doržovat to, co mi bylo doporučeno někým jiným - obrovské jídlo po tréninku, ALE v případě že je pak pořád hlad - dojíst se peanutem. Tedy - myslíš, že kdybych to všechno zkombinoval do jednoho mega obrovského jídla, tak to pomůže? Tzn. hned po tréninku velké večeře, spláchnout ji litrem čokoládového mléka a pokud bude ještě prostor tak ihned po večeři jako dezert peanut butter s jamem? Co když lehnu a za dvě hodiny budu mít zase hlad? Psychické?

eraZ: Nene, bavil jsem se o rýži v uvařeném stavu, v surovém bych to asi fakt nedal

Pr!nc: Hele ale takhle nějak ten jídelníček mám. Minimálně snídani, svačinu i oběd. Předtréninková svačina je celkem problém, protože třetí pauzu nedostanu a pokud je v shopu hodně busy, tak si ji "tiše" ani udělat na pár minut nemůžu, takže proto dávám ten peanut butter jako "dezert" hned po obědě, aby se mi prodloužilo trávení. Posedlost arašídovým máslem je díky nutričním hodnotám, že bych ho jedl proto, že mi šíleně chutná se říct nedá. Jinak asi stejná otázka jako pro Big Muscleho - kdybych ty jídla po treninkový zkombinoval do jednoho mega velkého, bylo by to lepší?
Big Muscle

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten hlad bude psychikou - jsi zvyklej tam naládovat jídlo každou hodinu, tak je jasný, že změna nebude tak jednoduchá.

Já dám po tréninku 40 g WPC80 + 40 g glukopuru, za cca 1,5 hodiny pytlík rýže (125 g) + 150 g krůtího (na něm plátek 45% sýra) + 3 lžičky olivového oleje + banán. Za další 2 hodiny pak 250 g polotučný tvaroh + 50 g arašídového másla + půlka avokáda. Pak za hodinu jdu spát a stačí to (pro přibírání potřebuji cca 4000-4200 kcal).

Zkus to a vydrž 1-2 týdny, pak uvidíš.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tzn. hned po tréninku velké večeře, spláchnout ji litrem čokoládového mléka a pokud bude ještě prostor tak ihned po večeři jako dezert peanut butter s jamem? Co když lehnu a za dvě hodiny budu mít zase hlad? Psychické?

Spláchnout věčeři ještě mlíkem? To jsi docela kaskadér. Chápu, že ta svačina odpolední může být problém, ale nedivil bych se, kdyby ten hlad večer byl následkem toho půstu od oběda. Dokážu si představit sebe jak skoro počas 8 hodin nic nejím a pak přijdu domu z tréninku a láduju do sebe, co mi padne pod ruku.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Základní chyba ektomorfů je ta, že mají pocit, že musí jíst 6x denně. Je to kontraproduktivní! Ještě urychlí již tak výkonný metabolismus. Pro ektomorfa stačí 3x denně obrovská porce jídla, kde obsáhne vše to co by snědl za celý den v šesti porcích. Nedávno jsem něco podobného řešil s jedním členem fora a myslím, že je spokojen s tím, že konečně nabral.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Základní chyba ektomorfů je ta, že mají pocit, že musí jíst 6x denně. Je to kontraproduktivní! Ještě urychlí již tak výkonný metabolismus. Pro ektomorfa stačí 3x denně obrovská porce jídla, kde obsáhne vše to co by snědl za celý den v šesti porcích. Nedávno jsem něco podobného řešil s jedním členem fora a myslím, že je spokojen s tím, že konečně nabral.

Ma.pravdu ten chlapec ma pravdu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
weightlifter napsal:

Není sacharid jako sacharid - cpát do sebe debilní laktózu a ještě k tomu po tréninku není asi nejlepší nápad.

To jsi cetl na strankach vyrobce doplnku vyzivy, ktery si na to nechal udelat studii, aby prodal vic gaineru?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Deadlift napsal:

Ma.pravdu ten chlapec ma pravdu

Otázkou je, jestli něco jako zrychlení metabolismu více jídly denně je něco skutečného. Chci rozjet smysluplnou diskusi.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Úprava jídelníčku - nepřibírám Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: