|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: st duben 08, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
Dave1913: Podle mě jsou ty tlaky za hlavou zbytečně démonizovaný. Samozřejmě to není cvik pro začátečníky, protože to chce mít už nějakou základní sílu a dobrou mobilitu.
Taky technika je u toho důležitá - externí rotace lopatky, zapakovat ramena atd.
Mě osobně z tlaků za hlavou (klokov press) nikdy nic nebolelo, naopak jsem měl s rameny dřív problémy ze cviků na prsa (hlavně bench), ale od tý doby, co cvičím rotátory, dislokace atd, tak jsem v pohodě.
Dnes trénink ve Fitness station Radlice - měl jsem tam nějaký zařizování, tak jsem si rovnou vzal tašku, že si tam zacvičím. Upřímně posilka hrozná, sice ultra moderní stroje, ale to je tak všechno. Navíc mám takovou hypotézu - čím lepší stroje v posilovně, tím míň svalů u jejich návštěvníků.
8.4.
Shyby
5xJá
3xJá + 8 kg
3xJá + 20 kg
3xJá + 32 kg
3xJá + 32 kg
2xJá + 32 kg
-nic moc, za pásek jsem si musel dávat ketllebelly, protože kotouče by se mi tam nevešly.. navíc první 3-4 serie jsem cvičil na hrazdě a nějak se mně na ní špatně shybovalo - pak jsem přišel na to, že je křívá, tak jsem šel na jinou, která zas byla moc vysoko a já na ní pomalu musel s tou zátěží na opasku skákat
Military press
20 kg
6x40 kg
5x60 kg
1x70 kg
1x80 kg
1x85 kg (v půlce se mi to skoro zastavilo)
1x85 kg (tohle šlo úplně čistě, skvělej setup)
1x85 kg (hodně vydřený opáčko už, zase zastavení těsně před lockoutem)
-jsem zvyklej u military na sebe koukat v zrcadle, takže trochu nezvyk, ale docela byla síla, těch 3x1 85 kg bude podle mě PR na opakování s touhle vahou
-je zajímavý, jak má na tenhle cvik velkej vliv setup a technika, ta druhá jednička s 85 kilama tam letěla jak nic, protože se mi podařilo vše dokonale sesynchronizovat (hlavně mi dost pomáhá to, že opakování začínám od nohou tím, že se celý zpevním - nejdřív nohy, pak trup a teprve potom začnu zvedat)
Kliky ve stojce (nohy opřený o zeď)
4xJá
3xJá
3xJá
-skvělej cvik, začnu zařazovat
Stahování horní kladky na hrudník v sedě (paralelní grip)
10x
10x
8x
6x
6x
-tim paralelním úchopem jsem to cvičil jen párkrát a docela se mi to líbilo, po dlouhý době taky nějaká kladka na záda, v posledních dvou seriich asi 70 nebo 80 kilo
Tlaky na stroji v sedě incline (prsa)
3 série
Tlaky na stroji v sedě (prsa)
3 série
-u obou cviků vyšší počty opáček (8-12), úpon už se trochu lepší
Supersérie Triceps stahování lana ve stoje + Biceps zdvihy s adaptérem jednoruč s oporou lokte
4 supersérie
-vše skoro bez pauzy
Kolo
10 min
-konstantní tempo i zátěž
Nebyl to špatnej trénink, navíc s ohledem, že jsem dnes moc nejedl (2 jídla) a šel jsem spát včera (dneska) v půl4 ráno - GTA V  . Jídlo jsem ale dohnal po tréninku, kdy jsem se stavil na running sushi.
Fitko ale hrozný, nemám rád tyhle posilovny bez atmosféry. Docela mě ale překvapili jejich stroje. U každého je panel, který počítá opakování a je tam vidět i rozsah pohybu, to je přehnaný  . Navíc každej má takovou zástrčku, kam jde strčit nějakej klíč, na kterej se nahraje počet serií, rozsah atd.  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st duben 08, 2015 8:30 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Docela mě ale překvapili jejich stroje. U každého je panel, který počítá opakování a je tam vidět i rozsah pohybu, to je přehnaný . Navíc každej má takovou zástrčku, kam jde strčit nějakej klíč, na kterej se nahraje počet serií, rozsah atd. |
Omg
To jako tyhle fce nekde vyuziva? Kdyby byl April, tak si snad i myslim, ze si delas srandu :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so duben 11, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
11.4. RONNIE SRAZ
Rozcvička na zadním sedadle s Diamonda psem, kterej se se mnou chtěl líbat a sníst mi jídlo - jakej páníček, takovej pes...
Military press
-asi 5 serii v rámci rozcvicky (asi do 65 kg), ale nemel jsem olymp. osu, kterou zabral Balbi na MT, tak jsem šel na shyby
Shyby
6xJá
3xJá + 20 kg
1xJá + 35 kg
1xJá + 50 kg (dorovnani PR)
1xJá + 55 kg (jako PR to nebudu počítat, protoze jsem to nedotahnul bradou nad hrazdu, ale byl jsem blízko, pomalá negativni fáze)
10xJá
Military press
20 kg
50 kg
70 kg
1x80 kg
1x85 kg
0x93,75 kg (omylem jsem si naložil na jednu stranu vic kilo a divil se proc to nejde a byl jsem z toho smutnej :/)
1x92,5 kg ( PR !!! )
-neuveritelnej hec, diky všem - bez vas bych to nedal a podle me bych zvladnul i vic, protoze kdyz dostanete facku a řve na vas 5 lidi, tak neexistuje selhání !
Naky blbnutí na hrazdě, pozovani atd.
Sraz super, rád jsem videl zname tváře a i ty neznámé. Sypatch gym skvela posilovna. Atmosféra skvela. Trochu me mrzelo, ze jsme byli rozděleny na 2 skupiny a nepřítomnost Drapera (asi se styděl  ) a Ronnieho. Jidlo taky dobry, akorat trochu delší čekání. Celkove to bylo fajn a byla i sranda, priste se budu těšit na sraz v Praze. Diky všem a priste at nas je vic - přišli jste o hodne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po duben 13, 2015 10:17 pm Předmět: |
|
|
13.4.
Bench
20 kg
12x40 kg
10x60 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
-po dlouhý době bench, úpony jsou lepší, ale síla docela odešla, ale čekám, že to půjde rychle zpět
Přítahy VČ v předklonu (nadhmat)
20 kg
12x60 kg
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg
12x60 kg
-jel jsem spíš na techniku, větší předklon a činka šla blíž na prsa
Kliky ve stojce (s oporou nohou o zeď)
2xJá
4xJá
3xJá
4xJá
-našel jsem v posilce jediný místo, kde bych HSPU mohl jet, ale nějak jsem nemoh najít správnej setup a něco mi vždy nesedělo - buď postavení rukou nebo hlavy, čekal jsem, že jich padne teda víc
-pocitově byla nejlepší ta poslední série, kdy jsem na to trochu přišel, zpevnění středu těla dost pomohlo
Francouzský tlak s JČ za hlavou v sedě
10x26 kg
10x34 kg
10x34 kg
10x34 kg
Triceps stahování horní kladky (rovný adaptér)
8x20 kg
8x25 kg
8x30 kg
8x25 kg
Biceps zdvihy EZ nadhmatem
tyč
10x30 kg
10x30 kg
10x30 kg
Biceps zdvihy s EZ (podhmat)
8x30 kg
8x30 kg
8x30 kg
-ruce dobře pumplý
Supersérie Goodmornings + Doplňky na ramena s bandama
12x20 kg + 20x externí rotace (na každou ruku)
10x40 kg + 15x -II-
10x40 kg + 12x kroužení (6 na každou stranu)
10x40 kg + -II-
Dislokace s ručníkem
-postupně jsem ty ramena hezky rozhejbal a dislokace v plným rozsahu s propnutýma rukama
Dnes trénink na nule sacharidů - chtěl jsem to zkusit a vžít se do role dietářů  . První hodina tréninku nic moc, bylo to takový unavenější, ale pak druhá hoďka úplně v pohodě a hezky jsem se do toho dostal ! Po tréninku už normálně sachry.
Jinak ronnie sraz mě motivoval, soustředil jsem se teď moc na sílu a zanedbával formu. Prsa, který jsem nemoh teď cvičit šly dost dolu a musím máknout na rukou. Kolena konečně přestaly bolet (den po ronnie srazu), v autě při cestě tam a zpět jsem ještě umíral, jak mi ztuhly. Ale den potom relativně ok, takže pozitivní zpráva !
Motivace je tedy na 200%, udělám zas trochu formu. Cíl je tedy shodit tuk a nabrat svaly. Stravu pročistím, jednoduché cukry jen ráno z ovoce. Žádnej lepek. Sachry budu dávat převážně ráno a v době kolem tréninku, ty nuly možná taky občas dám, abych trochu nakopnul metabolismus. Sílu chci udržet. Tuky a bílkoviny přidám. Počítat to ale jako obvykle nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st duben 15, 2015 7:02 pm Předmět: |
|
|
15.4. FB
Mrtvý tah sumo
20 kg
6x60 kg
6x60 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
-ani nevím, jak dlouho jsem DL nejel, takže dnes jen lehce - dostat zpět techniku a mobilitu (docela táhly vnitřní stehna)
-musel jsem trochu zúžit postoj, protože mi to v BBC na tý posraný podlaze klouzalo a rozjížděly se mi nohy od sebe
Dřepy ATG
12x20 kg
6x40 kg
6x40 kg
6x40 kg
6x40 kg
-konečně dřepy bez bolesti !
-zas jsem se maximálně soustředil na techniku a po dlouhý době jsem se konečně u dřepů cítil dobře a nic nebolelo
-měl jsem chuť přidat, ale ovládl jsem se
Shyby (úzký, neutrální grip)
8xJá
8xJá
8xJá
8xJá
-víc jsem se položil a přitahoval jsem se spíš k hrudníku, zkoušel jsem dole propínat i nepropínat ruce
-docela to pumpovalo
Floor press
20 kg
10x40 kg
8x60 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
-bench byl zabranej, tak jsem si řek, že zkusím floor press (premiérka) a dost se mi to líbilo, určitě zařadím do tréninku !
-každý opakování s položením
Military press
20 kg
8x40 kg
8x50 kg
8x50 kg
8x50 kg
-uff, těžký
-chtěl jsem si vzít bandáže na zápěstí a zjistil jsem, že je nemám - asi jsem je ztratil na Ronnie tréninku v Sypatchovi  ...
Supersérie Upažování v sedě v předklonu + Triceps francouzský tlak s JČ za hlavou v sedě
10x5 kg + 12x20 kg
10x5 kg + 10x32 kg
10x5 kg + 6x40 kg
6x40 kg
6x40 kg
Supersérie Diamond push ups + Biceps s EZ ve stoje
10xJá + 10x20 kg
10xJá + 10x30 kg
10xJá + 10x30 kg
-ruce přepumpovaný, i ta váha na biceps stačila
Mohamedány v kleče s lanem
16x25 kg
12x30 kg
8x35 kg
8x40 kg
8x40 kg
-těch 40 kilo už bylo docela znát
Výdrž v L-situ na hrazdě
3x
Dneska super trénink, spousta energie, akorát mi trochu došel dech u těch supersetů, ale jinak pohoda. V BBC pustili klimatizaci, takže se tam dalo dýchat. Dřepy neuvěřitelně potěšily, konečně to vypadá s koleny dobře. Sumo po dlouhé době taky, jen škoda tý kluzký podlahy... Pomalu tyhle 2 cviky chci zase zařadit. Floor press taky skvělý, bavilo mě to a je to na úpony určitě šetrnější jak bench a nic mě z toho nebolelo. Trénink trval 2 hodiny i s rozcvičkou.
Jinak většina tréninku odjeta jen v power racku (jediném v posilovně). Výhoda BBC je, že za celých cca 80 min, co jsem tam cvičil, se nikdo nepřijde zeptat, kolik toho ještě mám  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 2:47 pm Předmět: |
|
|
Dnes asi můj nejlepší kulinářský výtvor ever. Nejlepší je, že mě ty recepty napadnou úplně spontánně (i když to není nijak složitý).
Bezlepkové lívance
3 vejce
1 banán
50-80 g pohankových instantních vloček
sušený kokos
lžíce kokosového oleje
skořice
stévie
špetka soli
A pak klasika - hodit do mixéru a pak na rozpálenou pánev. Měl jsem strach, že se to bude trhat, ale drželo to dobře a obracet to šlo taky krásně. Nakonec možno posypat ještě skořicí nebo stévií. Dobrou chuť.
Příště zkusím i s odměrkou proteinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 9:28 pm Předmět: |
|
|
17.4.
Dřepy ATG + Pushpress
20 kg
5x40 kg + 40 kg
5x40 kg + 40 kg
5x60 kg + 3x60 kg
5x60 kg + 4x60 kg
5x60 kg + 4x60 kg
Pushpress
2x70 kg
2x80 kg
1x90 kg
0x100 kg
1x95 kg
-špatný, nasralo mě to, nemám dynamiku, vůbec mě PP neseděl, jak jsem ho dlouho necvičil, ten leg drive mi činku vždy spíš rozhodil
-mít na PP o 2,5 kg víc jak na MP je ostuda...
-za hlavou mi snatch pushpress jde dynamicky o dost líp, i to kopnutí přes špičky tam je
Benchpress
10x60 kg
8x70 kg
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg
10x60 kg
-zapracoval jsem na mostu a bylo to pocitově lepší a řek bych, že mi to šetří úpon, který jsem u toho vůbec necítil
Přítahy VČ v předklonu s položením (nadhmat)
8x60 kg
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg
8x80 kg
-cvik dnešního dne, latty jsem z toho cítil neuvěřitelně, technika lepší než normál v předklonu a záda úplně nateklý
-každé opáčko jsem pokládal na lavici a začínal tak vždy "od znovu"
Francouzský tlak s JČ v sedě za hlavou
20 kg
28 kg
34 kg
5x40 kg
9x45 kg (PR)
8x45 kg
8x45 kg
-nevim co mi mrdlo, ale nějak to tam lítalo (asi jsem chtěl zamachrovat před kámošem, kterýho jsem po delší době potkal v gymu) a taky jsem musel trochu zvýšit náskok - Diamond se začal v tomhle cviku nebezpečně přibližovat a to jsem nemoh dovolit
Biceps zdvihy s JČ soupažně ve stoje
8x14 kg
10x14 kg
10x14 kg
Dneska jsem se necítil nějak dobře, v noci jsem moc nespal, protože jsem se furt budil se zimnicí a chtělo se mi zvracet, ale zaspal jsem to... Asi mi nesedly vejce před spaním. Trochu bolelo břicho i při tréninku, ale překonal jsem to s Explosinem. Na doporučení jsem koupil vzorky a dnes dal jeden sáček se zbytkem beta alaninu a docela pecka. Už při řízení mě to docela nakoplo a já zas trhal rekordy i v rychlosti. Napumpovanost taky skvělá, skoro jsem ze sebe nesundal po tréninku tričko. Příště zkusim double dávku a možná ho časem koupím.
V posilce úplně plno, kámoš bral poslední klíček od skříňky, takže fakt full house. To jsem v Bodyflexu snad nezažil ještě. Naštěstí mi to ale nijak nenarušilo trenink, protože všichni mi záhadně uvolňovali přesně ty stanoviště, kam jsem chtěl jít.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 9:44 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Miloslave zaber! Přece nebudu dávat stejný nebo větší váhy jak ty |
To je moje noční můra, možná proto jsem se v noci budil a bylo mi zle
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so duben 18, 2015 9:01 am Předmět: |
|
|
co se ještě nedávno zdálo jako naprostý nesmysl, se začíná stávat realitou...
no, ještě ten bench máš pořád trochu lepší _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|