|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: po duben 20, 2015 2:53 pm Předmět: kulturisticko tezko-lehky split od freimena |
|
|
Dnes zacinam cvicit tenhle split, ale stve me to ze tam nejsou shyby, mam je vymenit za stahovani horni kladky? moje sirka zad je totiz celkem bidna..a dalsi vec v ktery nemam jasno, proc v pondeli sou tezky drepy, a v utery hned tezky tahy? neco jsem cetl ze to ma nakou souvislost s maximalnim sokovani CNS ze to tak je lepsi, ale ja nevim no jestli neni lepsi ject pondeli tezky drepy, a utery lehky zada, a mrtvoli presunout az na patek, co myslite?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: po duben 20, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
jed to tak jak sam chces, spatne neni ani jedno.. ja bych to tak jel taky _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: po duben 20, 2015 3:05 pm Předmět: |
|
|
jako prave nevim jestli v tom neni nakej hacek ze hned takhle po sobe se jedou drepy a tahy a jeste kdyz se to ma ject celkem ve vysoky intenzite, zase si rikam ze freimen neni blbej aby to takhle poskladal, uvidime co kdo jeste napise
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po duben 20, 2015 9:56 pm Předmět: |
|
|
Když jsem to jel před lety já, tak jsem dle rad místních jel A těžce, B lehce, A lehce, B těžce..myslím, že je to tak lepší :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: út duben 21, 2015 7:41 am Předmět: |
|
|
taky si myslim ze to tak je lepsi, a jeste otazka, prihazujou se tam vahy? nikde se o tom nic nepise
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út duben 21, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | taky si myslim ze to tak je lepsi, a jeste otazka, prihazujou se tam vahy? nikde se o tom nic nepise |
Tak prakticky v jakýmkoliv tréninkovým schématu musíš přihazovat váhy, takže určitě. Jen to tam neřeší nějak schematicky, prostě podle pocitu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|