kulturisticko tezko-lehky split od freimena

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kulturisticko tezko-lehky split od freimena  Úvodní stránka -> Trénink -> kulturisticko tezko-lehky split od freimena
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dejvinho

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2015 2:53 pm    Předmět: kulturisticko tezko-lehky split od freimena Odpovědět s citátem

Dnes zacinam cvicit tenhle split, ale stve me to ze tam nejsou shyby, mam je vymenit za stahovani horni kladky? moje sirka zad je totiz celkem bidna..a dalsi vec v ktery nemam jasno, proc v pondeli sou tezky drepy, a v utery hned tezky tahy? neco jsem cetl ze to ma nakou souvislost s maximalnim sokovani CNS ze to tak je lepsi, ale ja nevim no jestli neni lepsi ject pondeli tezky drepy, a utery lehky zada, a mrtvoli presunout az na patek, co myslite?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2015 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jed to tak jak sam chces, spatne neni ani jedno.. ja bych to tak jel taky
dejvinho

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2015 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako prave nevim jestli v tom neni nakej hacek ze hned takhle po sobe se jedou drepy a tahy a jeste kdyz se to ma ject celkem ve vysoky intenzite, zase si rikam ze freimen neni blbej aby to takhle poskladal, uvidime co kdo jeste napise
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2015 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem to jel před lety já, tak jsem dle rad místních jel A těžce, B lehce, A lehce, B těžce..myslím, že je to tak lepší :)
dejvinho

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky si myslim ze to tak je lepsi, a jeste otazka, prihazujou se tam vahy? nikde se o tom nic nepise
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
taky si myslim ze to tak je lepsi, a jeste otazka, prihazujou se tam vahy? nikde se o tom nic nepise

Tak prakticky v jakýmkoliv tréninkovým schématu musíš přihazovat váhy, takže určitě. Jen to tam neřeší nějak schematicky, prostě podle pocitu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - kulturisticko tezko-lehky split od freimena
Rychle na stránku:

Přejdi na: