Než si udělám oběd, tak napíšu, co se dělo včera. Po šesti dnech tréninků jsem si dal opět pauzu. Den začal krásně návštěvou veliké výstavy historických vozidel, pak krásný oběd číslo jedna následovaný obědem čislo 2 a odjezdem do Aqualandu Moravia, kde jsem většinu času strávil v saunách, válením se mezi saunama a ježděním na tobogánech, některý byly fakt drsný :-) A na úplný večer koštovačka asi 15 druhů vín v Klouboukách u Brna. A dnes bude zase trénink a začínám se těšit.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Zaslal: po duben 27, 2015 4:33 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions
27.4.2015
A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg
back squat 2x5x80kg
deadlift 2x5x136kg
military press 2x5x61kg
pull ups 10x
TRX abs fallout 5x
Dobře to sedlo, i když dnes jsem z tý práce nebyl tak dobře naladěný jako v pátek. Cítím taky, že se bude měnit počasí a to dost výrazně. Každopádně trénink dobrý. Nejlepší pocit asi z mrtvého tahadla.
cau,
To boli nejake submax drep, mrtvola jak som pochopil? Ak ano tak ten pomer medzi nimi mas asi rovnako blby jak ja takze by som sa ta chcel spytat ci vies drepnut ass to grass a ci sa predklanas. Zacinam si myslet ze za vsetko mozu dlhe stehna
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Jo, to bylo 6x1 v rámci programu. Má se přidávat a zabavit se u toho. Já ty dřepy totiž neumím pořád cvičit. Zadkem co nejníž chodím co možná nejčastěji, s tím problém nemám. Je tak na židli chudého muže sedím každý den několikrát a někdy i celkem dlouho. Co je zajímavý u těch mých dřepů je to, že nevím čím to zvedám. Až u 120kg jsem dnes cítil napětí v kvadricepsech. Jinak to zvedám já nevím čím. Jakoby svalama na bocích, nebo zadkem nebo já nevím.
Co se Back Squat (u) týče, přijde na techniku/metodu/stavbu těla, a též jestli dřepuješ low bar/high bar. Low bar bude skoro (skoro) jako deadlift s činkou na zádech, na 8 hodin, high bar na 7 podobně (podobně) jako Front Squat. Zkus minimalizovat dorsiflexy kotníku (jakobys dřepoval v lyžácích) a sedat si fakt dozadu. Pod paralel stačí, a nahoru. Já po včerejších 5x5 85 kg na pohodičku dobře vím, čím to dřepuju :-)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru