Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 964, 965, 966 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirus

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 10:26 am    Předmět: klec a bicáky Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
klasika
jedinej drepovaci stojan v posilovne a u nej ko**t co cvici bicaky
tak jsem se slusne zeptal, jestli kdyz si prinesu jinou osu, tak jestli se muzeme stridat
prej ze toho ma jenom par
zaclanel 15minut
tak jsme si dal na zahrati nejake OHS
ale byl jsme nastvanej a vyhozenej z koncentrace, ze jsme si zase sekl zadama

to stát se mě, tak mu řeknu, ať si tu činku dá do pr.ele, že jdu cvičit dřepy. A pokud není rozměrově větší než já, tak slušně poděkuje a dá si to jinam. A pokud je rozměrově větší než já, tak takovýho nenapadne cvičit bicáky v kleci.
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
klasika
jedinej drepovaci stojan v posilovne a u nej ko**t co cvici bicaky
tak jsem se slusne zeptal, jestli kdyz si prinesu jinou osu, tak jestli se muzeme stridat
prej ze toho ma jenom par
zaclanel 15minut
tak jsme si dal na zahrati nejake OHS
ale byl jsme nastvanej a vyhozenej z koncentrace, ze jsme si zase sekl zadama

Ja sice taky casto cvicim bicaky v drepovacim stojanu, pokud je volny, ale vzdy respektuji to, ze drepovaci stojan neni primarne urcen na tenhle cvik, takze v tomto pripade sis ho mel "pravem" vynutit a vubec se nenechat rozhodit. Nejsem sice zadne akcni hrdina :D , ale i kdyby ten borec byl jednou tak velkej jako ja a mel doma 20 medaili ze zavodu, tak s timhle bych problem nemel.
Ale chapu, jsi nekonfliktni jedinec :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu Miruse - mám to stejně s výhodou, že moc rozměrově větších lidí ve fitku není.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Ja sice taky casto cvicim bicaky v drepovacim stojanu, pokud je volny, ale vzdy respektuji to, ze drepovaci stojan neni primarne urcen na tenhle cvik, takze v tomto pripade sis ho mel "pravem" vynutit a vubec se nenechat rozhodit. Nejsem sice zadne akcni hrdina :D , ale i kdyby ten borec byl jednou tak velkej jako ja a mel doma 20 medaili ze zavodu, tak s timhle bych problem nemel.
Ale chapu, jsi nekonfliktni jedinec :D

za prve, byl to american
za druhe, mel bicaky jako ja stehna
za treti, moudrejsi ( a mensi) ustoupi
ygg

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
ale vzdy respektuji to, ze drepovaci stojan neni primarne urcen na tenhle cvik ...

Tohle je rozumný a slušný přístup, ale to je tak všechno .... ne že by to bylo málo. Prostě kdo dřív přijde, ten dřív mele. Pokud někomu vyhovuje na tom jet bicák, a stojan je volný, proč by ho tam nejel. A pokud už na tom má odcvičeno x sérií, tak ať tam už docvičí. Počkat si 5 minut nikoho ještě nezabilo (ač mě to nasere vždy spolehlivě.-).

Rozumní lidé se domluví a/nebo vystřídají se. S blbcem se beztak nedohodneš, a pokoušet si to nějak vynutit znamená ze sebe udělat blba přinejmenším stejného. Zaplaceno máte oba stejně a pokud majitel/provozovatel nějak výslovně nestanoví využití jednotlivých prvků zařízení, tak máte úplně stejná práva.

A to píšu jako ten, kterého neskutečně nasere, když se mu lidi pletou tam kde zrovna potřebuje/chce cvičit .
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičit biceps na dřepovacím stojanu je jako cvičit kickbacky na běhacím pásu s tím, že mám přeci zaplaceno stejně a tak i právo cvičit tricák na pásu, ne?

Prostě biceps v dřepovacím stojanu cvičí jen buzíci
Grimley

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me zas serou u nas v posilce lidi, co jedou jeden cvik treba hodinu.... udelaj si 6 opakovani.... a takhle dokola a vazne na tom tu hodinu jsou... (jeden expert na drepy, druhej na benc...nastesti jsem je jeste nevychytal najednou).... to byl jeden z duvodu proc jsem pred vanocema zanevrel na posilku....

Druhej duvod byly cca 17...18 lety "korbici". Ten jeden ma pneumatiku i na zadech, ale furt nosi uply silonovy trika a chodi po posilce jak kdyby mu to patrilo (nepatri, s majitelem se znam). Maj tam svou crew a furt na sebe rvou pres celou posilku a rozebiraj totalni hovna a hlavne se na vsechny okolo tvarej jak ty nejkrutejsi trestanci, jednou se naseru a dam jim vsem pres drzku

No ted mam nastesti pevnejsi nervy, takze me to jentak nerozhodi uz
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proto mám za každých okolností ve fitku sluchátka.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Tohle je rozumný a slušný přístup, ale to je tak všechno .... ne že by to bylo málo. Prostě kdo dřív přijde, ten dřív mele. Pokud někomu vyhovuje na tom jet bicák, a stojan je volný, proč by ho tam nejel. A pokud už na tom má odcvičeno x sérií, tak ať tam už docvičí. Počkat si 5 minut nikoho ještě nezabilo (ač mě to nasere vždy spolehlivě.-). .

dosel driv asi o 30sec
jenom sundal osu zezhora a polozil ji na bocni listy
nemel tam jeste ani jedno zavazi
a trvalo mu ti 14min
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolejní fitko u nas je docela príma na lidi..stačí se tam vyskytovat často a vždy se dá s někým pokecat, nejhorší jsou erasmáci za španělska, těch vždy přijde celej kmen, a pak tak není k hnutí :D, a je tam ještě jeden týpek, kterej nemůže ani zabučet čau a čau při příchodu odchodu, kkt.
ygg

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

dosel driv asi o 30sec
jenom sundal osu zezhora a polozil ji na bocni listy
nemel tam jeste ani jedno zavazi
a trvalo mu ti 14min

A tak pokud souhlasil se střídáním, jak jsi psal, tak mi to nepřijde jako nějaký jooo problém. Do OH času dost:-))).

Ale jak píšu, sám jsem člověk, kterého podobné věci spolehlivě naserou .... rozum ví své, ale emocím neporučíš:-).

EDIT ... a koukám, že jsi mu to teda fest stopoval:-)))))

Naposledy upravil ygg dne po duben 27, 2015 7:00 pm, celkově upraveno 1 krát
ygg

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
cvičit biceps na dřepovacím stojanu je jako cvičit kickbacky na běhacím pásu s tím, že mám přeci zaplaceno stejně a tak i právo cvičit tricák na pásu, ne?

Prostě biceps v dřepovacím stojanu cvičí jen buzíci

Samozřejmě že máš. Včera dva dobráci taky měli právo jet izolovaný bicák na dvou lavičkách vedle sebe .. jeden tam měl 8 kilo, druhý 10 ... no, možná i 12. A co? To mám jako hysterčit? Tak jsem šel cvičit něco jiného, taky se neposeru a letošní Olympii stejně asi vypouštím:-).

A ok, až ho tam zase budu cvičit, tak si toho budu vědom ... třeba si vezmu s sebou růžový ručník či tak něco:-).
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však já nehysterčím - já dřepy momentálně necvičím. Jde mi jen o to, že bicepsy odcvičíš s přehledem bez dřepovacího stojanu, kdežto dřepy ze země jdou dost blbě.

Takže když jdu kolem dřepovacího stojanu, tak občas v údivu pronesu - někdo tu cvičí...a dokonce dřepy! :o)

...a úplně nejlegračnější je, když v tom dřepovacím stojanu cvičí někdo s osou a 2,5 kg kotoučkama na každé straně, to už se vyplatí s těma dřepama počkat a sledovat ten brutální cheating.

Prostě pro mě to je jako smažit vajíčka v létě na kapotě auta - jde to, ale na pánvičce to je z mnoha důvodů vhodnější - protože auto je určeno k něčemu úplně jinému než je příprava jídla.
ygg

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvedat 60 kilo ze země je už docela průda:-). Hlavně při představě, že bych tam měl pustit někoho, kdo pak bude dřepovat max to samé:-).

Jinak já na tom stojanu cvičím docela dost věcí ... přítahy v předklonu, tlaky ve stoje, výtahy k ramenům, rumuny, BICÁK:-), a pod. .... mě hrozně nebaví zvedat činku ze země.

Ale zase je pravda, že jako řádně vytížený jedinec považuji pauzy za nemístný luxus, od jednoho cviku jedu max 5 serií, a celkem se dá se mnou domluvit. Většinou. Občas.

Třeba Ustinova bych tutově pustil .... já jsem lítostivý tvor:-)))).
Humanic145

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2015 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se dozvedel, ze jsem buzna... za to mam ale z klece bicak jako malokdo :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 964, 965, 966 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: