|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po duben 27, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Tak jsem se dozvedel, ze jsem buzna... za to mam ale z klece bicak jako malokdo :D |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 27, 2015 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Tak jsem se dozvedel, ze jsem buzna... za to mam ale z klece bicak jako malokdo :D | To se přeci nevylučuje:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: po duben 27, 2015 7:59 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | | kolejní fitko u nas je docela príma na lidi..stačí se tam vyskytovat často a vždy se dá s někým pokecat, nejhorší jsou erasmáci za španělska, těch vždy přijde celej kmen, a pak tak není k hnutí :D, a je tam ještě jeden týpek, kterej nemůže ani zabučet čau a čau při příchodu odchodu, kkt. |
Ty ve fitku zdravis lidi ktery neznas?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | xakrurychle napsal: | | kolejní fitko u nas je docela príma na lidi..stačí se tam vyskytovat často a vždy se dá s někým pokecat, nejhorší jsou erasmáci za španělska, těch vždy přijde celej kmen, a pak tak není k hnutí :D, a je tam ještě jeden týpek, kterej nemůže ani zabučet čau a čau při příchodu odchodu, kkt. |
Ty ve fitku zdravis lidi ktery neznas? |
Při příchodu/odchodu z veřejné místností je slušností pozdravit i cizí osoby. Vzhledem k tvé neznalosti je asi i na místě podotknout že hromadně, ne individuálně. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | riker napsal: | | xakrurychle napsal: | | kolejní fitko u nas je docela príma na lidi..stačí se tam vyskytovat často a vždy se dá s někým pokecat, nejhorší jsou erasmáci za španělska, těch vždy přijde celej kmen, a pak tak není k hnutí :D, a je tam ještě jeden týpek, kterej nemůže ani zabučet čau a čau při příchodu odchodu, kkt. |
Při příchodu/odchodu z veřejné místností je slušností pozdravit i cizí osoby. Vzhledem k tvé neznalosti je asi i na místě podotknout že hromadně, ne individuálně. |
Tak pozdravit osobne nekoho koho znam, nebo treba poradne neznam ale vidam ho tam casto, proc ne...
ale vyrvavat tam na cely fitko, to vazne nekdo dela?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Me zas serou u nas v posilce lidi, co jedou jeden cvik treba hodinu.... udelaj si 6 opakovani.... a takhle dokola a vazne na tom tu hodinu jsou... (jeden expert na drepy, druhej na benc...nastesti jsem je jeste nevychytal najednou).... to byl jeden z duvodu proc jsem pred vanocema zanevrel na posilku....
|
Dělám něco podobného, furt je pro mě přijatelnější trénink, kde jsou třeba 2-4 cviky a hromada sérek, než 10 cviků a odkaždého 2 série.
Upravený bear má v pondělí třeba bench a přítah či dřep. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | riker napsal: | | xakrurychle napsal: | | kolejní fitko u nas je docela príma na lidi..stačí se tam vyskytovat často a vždy se dá s někým pokecat, nejhorší jsou erasmáci za španělska, těch vždy přijde celej kmen, a pak tak není k hnutí :D, a je tam ještě jeden týpek, kterej nemůže ani zabučet čau a čau při příchodu odchodu, kkt. |
Při příchodu/odchodu z veřejné místností je slušností pozdravit i cizí osoby. Vzhledem k tvé neznalosti je asi i na místě podotknout že hromadně, ne individuálně. |
Takže když přijdeš na nádraží, všechny pozdravíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:31 pm Předmět: |
|
|
No nevím teda, já taky tady v Brně nezdravím, přijde mi to zbytečné a myslím že o to nikdo nemá zájem. Ale ve fitkách u nás na menším městě jo _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | xakrurychle napsal: | | kolejní fitko u nas je docela príma na lidi..stačí se tam vyskytovat často a vždy se dá s někým pokecat, nejhorší jsou erasmáci za španělska, těch vždy přijde celej kmen, a pak tak není k hnutí :D, a je tam ještě jeden týpek, kterej nemůže ani zabučet čau a čau při příchodu odchodu, kkt. |
vzhledem k tomu, že to fitko má 4x4m tak jo, navíc je to jak sem řekl kolejní fitko, a jsme tam všichni plus mínus na stejný společenský úrovni.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
Vidis. A pro nej jsi kkt ty bo ho otravujes. Jde cvicit a ne lezt lidem do riti
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:53 pm Předmět: |
|
|
Zdravím jen známý... Znám fitko, kde si někteří jedinci musí dát skoro objetí, když přicházejí nebo odcházejí z fitka, musí to být super, ale mě z toho prosím vynechte _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:55 pm Předmět: |
|
|
Me zdraveni lidi v posilovne zavisi pouze na me nalade, na tom, jestli je trenink dobrej nebo stoji za hovno (prvni souvisi s druhym) a na aktualnim stavu znicenosti z treninku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út duben 28, 2015 7:03 am Předmět: |
|
|
Já jako stará škola jsem zvyklej zdravit když přijdu do šatny nebo odcházím z šatny. (skoro nikdo to nedělá)
Ve fitku si pokynem s těma se kterejma se potkáváme pořád.
Nejvíc mě sere, že já zdravím čau a zdar, odpovědí je mi většinou dobrý den.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|