|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: út duben 28, 2015 7:16 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Vidis. A pro nej jsi kkt ty bo ho otravujes. Jde cvicit a ne lezt lidem do riti |
Poníku ty jsi zas hustej jak pohanková kaše, pozdravit je základní slušnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: út duben 28, 2015 7:42 am Předmět: korbici ve fitku |
|
|
| Grimley napsal: | Me zas serou u nas v posilce lidi, co jedou jeden cvik treba hodinu.... udelaj si 6 opakovani.... a takhle dokola a vazne na tom tu hodinu jsou... (jeden expert na drepy, druhej na benc...nastesti jsem je jeste nevychytal najednou).... to byl jeden z duvodu proc jsem pred vanocema zanevrel na posilku....
Druhej duvod byly cca 17...18 lety "korbici". Ten jeden ma pneumatiku i na zadech, ale furt nosi uply silonovy trika a chodi po posilce jak kdyby mu to patrilo (nepatri, s majitelem se znam). Maj tam svou crew a furt na sebe rvou pres celou posilku a rozebiraj totalni hovna a hlavne se na vsechny okolo tvarej jak ty nejkrutejsi trestanci, jednou se naseru a dam jim vsem pres drzku
No ted mam nastesti pevnejsi nervy, takze me to jentak nerozhodi uz
|
toto bych chtěl vidět natočený. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út duben 28, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | riker napsal: | | xakrurychle napsal: | | kolejní fitko u nas je docela príma na lidi..stačí se tam vyskytovat často a vždy se dá s někým pokecat, nejhorší jsou erasmáci za španělska, těch vždy přijde celej kmen, a pak tak není k hnutí :D, a je tam ještě jeden týpek, kterej nemůže ani zabučet čau a čau při příchodu odchodu, kkt. |
Ty ve fitku zdravis lidi ktery neznas? |
Při příchodu/odchodu z veřejné místností je slušností pozdravit i cizí osoby. Vzhledem k tvé neznalosti je asi i na místě podotknout že hromadně, ne individuálně. |
Takže když přijdeš na nádraží, všechny pozdravíš? |
Dobrá připomínka. Nezdraví se zpravidla v místnostech veřejně otevřených jako je například zmiňované nádraží, letiště atd. Hlavním základem z kterého se vychází je ale velikost místa, přičemž čím menší tím vhodnější je pozdravit, dále čím uzavřenější společnost atd. Etiketa není zákon a tudíž je hlavně o citu pro situaci, uvažování a zvyklosti. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út duben 28, 2015 9:01 am Předmět: |
|
|
Mě nevadí, když někdo přijde a nepozdraví, ale dokáže mě nasrat, když přijdu do šatny, řeknu čau a tam tři borci a nikdo nezabučí, děje se to i se sousedama. Expert na to byl jeden pán u nás ve vchodě, když jsem mu řekl dobrý den, podíval se na mě a nic neodpěveděl, tak jsem dodal, tak teda neprěju dobrý den a to už najednou slyšel a prej co si to dovoluju, tak jsem ho z fleku poslal do prdele a od tý doby se mi vyhejbá _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út duben 28, 2015 9:18 am Předmět: |
|
|
| smik napsal: | Já jako stará škola jsem zvyklej zdravit když přijdu do šatny nebo odcházím z šatny. (skoro nikdo to nedělá)
Ve fitku si pokynem s těma se kterejma se potkáváme pořád.
Nejvíc mě sere, že já zdravím čau a zdar, odpovědí je mi většinou dobrý den. |
Pak je otázkou, kam chodíš. Také se pozdravím v šatně a 95 % je to ahoj/čau. V posilce se také zdravím jen s těmi, co znám a koho vím, že nevyruším z koncentrace.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út duben 28, 2015 11:02 am Předmět: pozdrav ve fitku |
|
|
když je fitko maličký, třeba jako u nás, tak taky řeknu při příchodu ahoj (všem hromadně) a dost často se už dočkávám odpovědi ,,dobrý den,, (od mladých kluků). Když přijdu do fitka typu gold gym a podobně, tak zdravím obsluhu a pak jen lidi který tam znám a pokud je ten člověk daleko a vidí mě, tak jen zvednu ruku na pozdrav. Pokud to situace dovolí, tak prohodím pár slov (jak se daří, atd) a jdu se rozcvičit. A tím končí na hodinu mluvení. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 28, 2015 11:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út duben 28, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
tu v bratislave bol prepad banky v ruzinove kde zlodeji dosli vlastnym autom...takze boli krasne na kamere aj so znackou _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út duben 28, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
štve mě když benchuju a někdo mi začne rýpat do kotoučů ve stojanu. ať už tam něco vrací, nebo si z tama bere. to je takový problém počkat až dojedu sérii a pak tam něco dát?
jo ale jinak dneska v průvanu luxusní cvicenky, nedalo se nevšimnout těch gluteu a hamů:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út duben 28, 2015 11:31 am Předmět: |
|
|
To snad není možný
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út duben 28, 2015 11:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 28, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út duben 28, 2015 12:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 28, 2015 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Prostě biceps v dřepovacím stojanu cvičí jen buzíci |
Tak Jde o to že ta dřepovací klec je obvykle jen 1, kdežto stojanů kde se dá cvičit biceps je většinou víc + se to dá i ze země.
Chápal bych to možná tak u profi, kdo si tam naloží nějakou váhu a ne u někoho kdo cvičí s prázdnou osou nebo 2,5kg na straně
Hlavně nechápu jak někdo může jezdit biceps s rovnou osou, mě to přijde nesmyslně náročný na vytočené lokty, Z osa je daleko přirozenější pohyb.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út duben 28, 2015 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | micus6 napsal: | | Vidis. A pro nej jsi kkt ty bo ho otravujes. Jde cvicit a ne lezt lidem do riti |
Poníku ty jsi zas hustej jak pohanková kaše, pozdravit je základní slušnost. |
tak to te chci videt jak zdravis lidi ve meste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|