Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 969, 970, 971 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
riker napsal:
Staci mobil prepnout do offline modu a je to. Ja to tak bezne delam ze mam vetsinu casu mobil offline. Nejenom kvuli sledovani, ale taky kvuli zareni...
A co kdyby mi chtěla volat žena?

Tak má smůlu, protože jediný, kdo má právo po někom něco chtít nebo se na něco zeptat, je riker. :))
to je on

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
riker napsal:
Staci mobil prepnout do offline modu a je to. Ja to tak bezne delam ze mam vetsinu casu mobil offline. Nejenom kvuli sledovani, ale taky kvuli zareni...

tak chtít může
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Balista

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
riker napsal:
Ja to tak bezne delam ze mam vetsinu casu mobil offline.

To je po pár letech vztahu jeden z hlavních důvodů, proč mít mobil offline
riker

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
riker napsal:

Tak napise SMS, nebo email a ja ji odpovim az si to prectu
Grimley

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najdou sei lidi, co kvůli tomu, aby je nikdo nesledoval, nosej čepice z alobalu

Dokud ale člověk není nějaká VIP osoba, případně v průseru, tak je podle mě nějaký vypínání mobilu kvůli sledování spíše k smíchu :))

Tuplem když pak ten samej člověk píše na diskuzní forum -> používá internet
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
ygg napsal:
Eurozmrdi opět v akci .... http://www.novinky.cz/auto/368238-vsechna-nova-auta-budou-muset-mit-ecall-rozhodli-europoslanci.html

Hele, ja bych to nevidel tak cerne. Pokud to bude fungovat tak, ze se to sepne, treba jen kdyz vyletej airbagy a posle to polohu, tak proc ne. Par lidi to zachrani.

Ono skoncit nekde pomlacenej v nabouranym aute v noci a doufat, ze neco pojede kolem a vsimne si te... asi bys za neco takovyho v tu chvili byl rad....

Boha jeho a už zase! Tady nejde o to, že by to zařízení v principu bylo špatné samo o sobě. Ale o to, že nebudeš mít volbu .... chceš ho tam, budeš ho tam mít, nechceš, tvoje věc. Prostě se to nařídí a je to, co chceš ty, jako občan a zákazník, na to sere pes, drž hubu a krok, plať daně a do ničeho se neser.

Metody jsou zatím (!!!) o dost subtilnější, ale jinak to fakt začíná být jak za totáče.
drlift_

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
[
Boha jeho a už zase! Tady nejde o to, že by to zařízení v principu bylo špatné samo o sobě. Ale o to, že nebudeš mít volbu .... chceš ho tam, budeš ho tam mít, nechceš, tvoje věc. Prostě se to nařídí a je to, co chceš ty, jako občan a zákazník, na to sere pes, drž hubu a krok, plať daně a do ničeho se neser.

Yggu, moznost volby nemas v tolika vecech (napr. povinny ruceni, pasy atd.).... Tohle mi neprijde nijak zasadni a neomezovalo by mne to. Pokud se toho bude vyrabet velky mnozstvi, bude to stat treba 200,-, coz je vzhledem k cene novyho auta zanedbatelny.
Petey

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze ked uz mas tolko povinnych blbosti,jedna navyse je ok? to je super
riker

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
ygg napsal:
[

Yggu, moznost volby nemas v tolika vecech (napr. povinny ruceni, pasy atd.).... Tohle mi neprijde nijak zasadni a neomezovalo by mne to. Pokud se toho bude vyrabet velky mnozstvi, bude to stat treba 200,-, coz je vzhledem k cene novyho auta zanedbatelny.

Myslim ze o tech par korun yggovi neslo

Grimley napsal:
Najdou sei lidi, co kvůli tomu, aby je nikdo nesledoval, nosej čepice z alobalu

Dokud ale člověk není nějaká VIP osoba, případně v průseru, tak je podle mě nějaký vypínání mobilu kvůli sledování spíše k smíchu :))

Tuplem když pak ten samej člověk píše na diskuzní forum -> používá internet

Me zase jsou k smichu lidi co maj takhle hloupy nazory. Jeste zbyva dopsat ze kdo nedela nic spatnyho se nema ceho bat a uz to bude vsechno...
Grimley

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě třeba štve, že musím chodit srát, jinak bych se posral a to nechci.....

Ale jestli budu v autě vozit GPSku, která mi třeba zachrání život mě vůbec netankuje, jsou důležitější věci k řešení a jít proti tomu jen z principu, že "je to povinný, tak je to špatný " mi přijde úsměvné :)
Grimley

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@riker: mě spíš přijde hloupý vypínat si MOBILNÍ telefon kvůli sledování, to už rovnou můžu mít doma pevnou linku, kdyź mě stejně nikdo nesežene :))

Edit: když už ti můj názor na tvé vypínání mobilu přijde hloupej, doufám, že na internet používáš počítač, na kterým nemáš žádný osobní data.... Že vejplata ti nechodí na účet, ale do ruky a že ses nikde nikdy neregistroval.... Protože jinak nechápu tvou paranoiu o sledování :)

Naposledy upravil Grimley dne st duben 29, 2015 1:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Riku

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
@riku: mě spíš přijde hloupý vypínat si MOBILNÍ telefon kvůli sledování, to už rovnou můžu mít doma pevnou linku, kdyź mě stejně nikdo nesežene :))

Já nejsem riker
Grimley

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Grimley napsal:
@riku: mě spíš přijde hloupý vypínat si MOBILNÍ telefon kvůli sledování, to už rovnou můžu mít doma pevnou linku, kdyź mě stejně nikdo nesežene :))

Já nejsem riker

Sorry :D už jsem to editoval, není každý den posvícení
Riku

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mě to občas mate
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Metody jsou zatím (!!!) o dost subtilnější, ale jinak to fakt začíná být jak za totáče.

Plně souhlasím s yggem, proč by to mělo být nařízení. Chceš si to tam nechat nemontovat, nic ti nebrání. Nechceš to tam, nenecháš si to namontovat. Proč by o tom měl rozhodovat někdo v Bruselu?

( Až ti nařídí jako chodci nosit přilbu na veřejným chodníku, taky řekneš. Ok, čas od času nechá PJ spadnout naší družince na hlavu cihlu, takže pokud to pár životů zachrání tak je to fajn? )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 969, 970, 971 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: