Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 970, 971, 972 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:

Yggu, moznost volby nemas v tolika vecech (napr. povinny ruceni, pasy atd.).... Tohle mi neprijde nijak zasadni a neomezovalo by mne to. Pokud se toho bude vyrabet velky mnozstvi, bude to stat treba 200,-, coz je vzhledem k cene novyho auta zanedbatelny.

Hele, ty přece nejsi tak starej, abys měl výpadky vědomí při čtení textu:-))). A pokud podobné hejble v autě chceš, tak samozřejmě si ho tam pořiď. Neřeknu ani slovo proti. A když se mi zachce, tak si ho taky pořídím. Ale proč si do prdele práce pořídit MUSÍM, to mi fakt hlava nebere!

S tím pov-ručením a pásy je to kurvárna velmi podobná, a takových věcí jsou samozřejmě mraky. Což je ten průser. A místo toho, aby jich ubývalo, tak jich je naopak čím dál víc.
Riku

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
ygg napsal:
Boha jeho a už zase! Tady nejde o to, že by to zařízení v principu bylo špatné samo o sobě. Ale o to, že nebudeš mít volbu .... chceš ho tam, budeš ho tam mít, nechceš, tvoje věc. Prostě se to nařídí a je to, co chceš ty, jako občan a zákazník, na to sere pes, drž hubu a krok, plať daně a do ničeho se neser.

Metody jsou zatím (!!!) o dost subtilnější, ale jinak to fakt začíná být jak za totáče.

Plně souhlasím s yggem, proč by to mělo být nařízení. Chceš si to tam nechat nemontovat, nic ti nebrání. Nechceš to tam, nenecháš si to namontovat. Proč by o tom měl rozhodovat někdo v Bruselu?

( Až ti nařídí jako chodci nosit přilbu na veřejným chodníku, taky řekneš. Ok, čas od času nechá PJ spadnout naší družince na hlavu cihlu, takže pokud to pár životů zachrání tak je to fajn? )

http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/368331-konec-rusky-progress-je-ztracen-a-shori-v-atmosfere.html

o tom padání věcí na hlavu bych nežertoval
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Ale jestli budu v autě vozit GPSku, která mi třeba zachrání život mě vůbec netankuje, jsou důležitější věci k řešení a jít proti tomu jen z principu, že "je to povinný, tak je to špatný " mi přijde úsměvné :)

Hele, ale to zrovna u tebe fakt nikdo nečeká.
Spazik

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
@riker: mě spíš přijde hloupý vypínat si MOBILNÍ telefon kvůli sledování, to už rovnou můžu mít doma pevnou linku, kdyź mě stejně nikdo nesežene :))

Edit: když už ti můj názor na tvé vypínání mobilu přijde hloupej, doufám, že na internet používáš počítač, na kterým nemáš žádný osobní data.... Že vejplata ti nechodí na účet, ale do ruky a že ses nikde nikdy neregistroval.... Protože jinak nechápu tvou paranoiu o sledování :)

Problém je, že tyhle věci se nabalují postupně salámovou metodou a dneska už není tak nereálná představa o totalitním světě z Orwellova románu "1984", kdo nečetl, tak doporučuju.
Uvažování stylem "kdo nedělá nic nezákonného, nemá se čeho bát" je velmi hloupé a nebezpečné, tímhle stylem se můžeme dostat někam do světa z Demolition Mana, kde řekneš sprosté slovo a počítač ti obratem vyjede pokutu srážkou ze mzdy
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, už jsi jedl dobrý hamburger z krysího masa?
cipinek

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rat burger, not bad...
Riku

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Utírat si zadek mušlemi, to by mi lezlo na nervy dost
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, že nejpozději do 20 let budou mít všechna auta povinně plně automatické řízení plus nebudou existovat hotové peníze, kartou, mobilem, hodinkama, ... mi tahle debata přijde více než úsměvná
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tygr:
Takých predpovedí tu už bolo. Niektoré vyšli, ale väčšina boli nezmysly
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Tygr:
Takých predpovedí tu už bolo. Niektoré vyšli, ale väčšina boli nezmysly

Stát se sice může cokoli, ale pokud to trochu sleduješ tak to k tomu jednoznačně směřuje. Nejenomautomobilky, ale i Apple, Google a jiní giganti do vývoje autonomního řízení investují ohromné prostředky. Tady máš pěkný video na čem pracuje třeba Bosch

http://www.auto.cz/video-autonomni-rizeni-v-podani-spolecnost-bosch-87031

Nová A8 bude plně autonomní do rychlosti 64 km/h

http://www.auto.cz/audi-a8-mit-rok-zpozdeni-86306

Otázka je jestli budou v brzké době všechna auta čistě na elektriku. To záleží na pokroku ve vývoji akumulátorů a na vývoji cen ropy.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k autonomnímu řízení se vyjadřoval i Elon Musk ( Tesla Motors ), ono se ani neni čemu divit...silnice jsou plný dementů s velkým egem a ještě většími auty. Teď jsem jel v pondělí z domova do Prahy (100km), a co jsem na tak krátkém úseku potkával za "řidiče", to mi zůstával rozum stát...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já jezdím pravidelně trasy kolem 800-1000 km a tak 5x za cestu se mi stane, že nějaký idiot jedoucí v pomalém pruhu za kamionem se rozhodne tak metr před tím, než jsem za ním, že s nebo bez blinkru odbočí předemě...tj. brzdím o cca 50 km/hod. prakticky na fleku.

Jednak dost lidí vůbec nekouká do zrcátka a taky, když před sebou mám na dálnici auto, tak se přeci proboha nemůžu cpát do rychlého pruhu, když vím, že kdyby ten řidič vlevo nebyl nejpozornější, tak toho odbočujícího idiota velmi pravděpodobně zabije...a co je horší, zabije i sebe.

Pomíjím PL kamiony - to jsou kokoti non plus ultra a dnes jsem cestou přes Brno nadával i na brňáky ( resp. řidiče s B v SPZ) kopírující styl kamionů ála jedu o 1 km/hod. rychleji, ale stejně Tě tak za pět minut předjedu. Mám SK značku, blikám celé Židenice, že potřebuji do pravého pruhu a prd...nechápu to. Pouštím lidi a tady prostě bez vyjímky si asi všichni idioti v Brně dali sraz v Židenicích a já se mezi nimi proplétal jak v nějakém slalomu po flašce vodky....hnus.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to já zas mluvím o "A" a "U" , ústí, praha, klasika...

jako opravdu je to pravda, čím pomaleji jedeš, tím seš nebezpečnější...

nevím zda znáš, defakto hlavní tah z České Lípy do Prahy ( prostě ne přes Boleslav), tak tam je tak polovina trasy přes esíčka po vesnicích s úzkou silnicí, hafem kamionů a motorkářů/kaskadérrů, a do toho jsem měl štěstí na 3 experty, ve vesnici 30, mimo 50, hlavně pomalu a do každý zatáčky brzdit ať se ti za tebou moc nenuděj... jednoho jsem ani nemohl předjet páč týpek to rval k postraní čáře v plechove jak z mistra beana, proti kamiony, který podle předpisů taky moc nejezdí...jako týpek měl koule, ale já z něj byl na prášky

to bylo "U", pak jsem ho předjel a dojel dědu s "A", kterej to valil v pondělí z chalupy..to samý v bledě modrym
ygg

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Vzhledem k tomu, že nejpozději do 20 let budou mít všechna auta povinně plně automatické řízení plus nebudou existovat hotové peníze, kartou, mobilem, hodinkama, ... mi tahle debata přijde více než úsměvná

No, se smutkem v srdci s tebou do jisté míry souhlasím .... pro Evropu. Ale Evropa fakt není celý svět. Na druhou stranu i toto má svá pozitiva, protože s takovouhle perspektivou mi alternativa, jež zahrnuje plně neautomatického velblouda a x zakuklených manželek nepřijde zas tak špatná.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Vzhledem k tomu, že nejpozději do 20 let budou mít všechna auta povinně plně automatické řízení plus nebudou existovat hotové peníze a veškeré platební transakce podou probíhat kartou, mobilem, hodinkama, ... mi tahle debata přijde více než úsměvná

A čerstvý článek k tématu jako na zavolanou

http://auto.idnes.cz/mesto-pro-testovani-aut-bez-ridicu-dtq-/automoto.aspx?c=A150428_192947_automoto_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Bude ta budoucnost ještě zajímavá, pokud to tu nepřevezmou musulmani nebo komouši.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 970, 971, 972 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: