DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na druhú stranu sa aj trošku čudujem, že keď si bol pozrieť aj u Pavly a pod., že sa nesnažíš na ten bench a maximálku trošku setupnúť, ale tlačíš to jak poleno s prepadnutým hrudníkom a ešte si rýpnem, tie vaše obtiahnuté tričká, čo zvyknete mávať s darkkillerom, sú top, to sa vždy smejem, ale už k vám patria,no
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Na druhú stranu sa aj trošku čudujem, že keď si bol pozrieť aj u Pavly a pod., že sa nesnažíš na ten bench a maximálku trošku setupnúť, ale tlačíš to jak poleno s prepadnutým hrudníkom a ešte si rýpnem, tie vaše obtiahnuté tričká, čo zvyknete mávať s darkkillerom, sú top, to sa vždy smejem, ale už k vám patria,no

Já mu to říkal, že by mu trochu mostu a pakování ramen neuškodilo, leží tam jak prkno .

A já na videu nemám obtáhnuté tričko, je to normální volný Lko. I když kompresní mám rád a cvičí se mi v tom skvěle + drží to teplotu .
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Zrovna jsme se bavili s Darkkillerem, jestli je lepší dát 10x100 tou mojí technikou, nebo 10x110 s mostem apod. Já zatím zastávám názor, že je to prostě na prsní svaly lepší tím způsobem, kterým to dělám já. Klidně mě všichni vysmějte - neříkám, že třeba časem nezměním názor
Turakam

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Turakam napsal:

Zrovna jsme se bavili s Darkkillerem, jestli je lepší dát 10x100 tou mojí technikou, nebo 10x110 s mostem apod. Já zatím zastávám názor, že je to prostě na prsní svaly lepší tím způsobem, kterým to dělám já. Klidně mě všichni vysmějte - neříkám, že třeba časem nezměním názor

Uprimne, myslím si aj osvalovom zábere niečo iné, ale ok, kto však narážal na pracovné série kult. štýlu, ja hovorím o maxku, alebo chceš povedať, že si tlačil 130, aby čo najlepšie zaberali prsa, lebo sorry na videu nijaká precítená 130ka so záberom na prsa nebola heh
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak nejsem trojbojař, abych to tam mostoval. Prostě stejným způsobem, kterým zvedám kilo, tak zvednu i 130. Jasně, kdybych se naučil pořádnej most, vzal si pásek a obandážoval se, tak bych možná i k nějakým 140-150 zvednul, ale co z toho budu mít. Nevím jestli jsem to zmiňoval tady nebo ne, ale mně je fakt jedno, jestli zvednu 130 na bench, nebo nezvednu. Jen si to rád čas od času vyzkouším v rámci toho, jestli mi jde dolů síla nebo ne.
Turakam

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
No tak nejsem trojbojař, abych to tam mostoval. Prostě stejným způsobem, kterým zvedám kilo, tak zvednu i 130. Jasně, kdybych se naučil pořádnej most, vzal si pásek a obandážoval se, tak bych možná i k nějakým 140-150 zvednul, ale co z toho budu mít. Nevím jestli jsem to zmiňoval tady nebo ne, ale mně je fakt jedno, jestli zvednu 130 na bench, nebo nezvednu. Jen si to rád čas od času vyzkouším v rámci toho, jestli mi jde dolů síla nebo ne.

V poriadku, ale zas si nenamýšľaj, ono k 150 je ešte cesta ďaleká, tomu ver, most-nemost
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proto jsem napsal to rozmezí 140-150 ale fakt si myslím, že povedenej most by mi těch 10 kilo přidal, kdybych to nějakej čas trénoval.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turek ma pravdu, tie tricka su des... Vyper a posli mi ich, mne sa nesmial, ked som to mal na videach na sebe

A odfot formu normalne, nie zilu na bicepse napchatu do objektivu

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotit nebudu nic - fotky strašně zkreslujou a pak to vypadá tak jak vypadá. Jediný, co má smysl je video.
Riku

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je na těch tričkách děsnýho? Kdybyste nebyli 100 let za opicema tak víte že se v tom cvičí 100x líp než v obyč tričku
GodlikeX

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Proto jsem napsal to rozmezí 140-150 ale fakt si myslím, že povedenej most by mi těch 10 kilo přidal, kdybych to nějakej čas trénoval.

To jde videt ze jsi jeste nemostoval 😂
decarabas

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku: Turakam ich nema rad, lebo to uz nie je RAW a ja ich nenavidim, lebo ked fuka, stoja mi v nich bradavky!

Sranda bokom - nikto proti tym trickam samozrejme nic nema

Diamond: OKej, tak si teda my, tvoji verni fanusikovia, pockame na video

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DiamonD123
(ban)

Už se mi vysmál DK, ale tak je to nějakej můj odhad, co jsem tak plácnul a jestli reálnej nebo nereálnej je mi v celku jedno, protože se to stejně nikdy nedozvíme vzhledem k tomu, že to zkoušet nebudu.
Majesty

DiamonD123 napsal:
Jasně, kdybych se naučil pořádnej most, vzal si pásek a obandážoval se, tak bych možná i k nějakým 140-150 zvednul,

To věř že ne most ti přidá spíš stabilitu na pokusu, o kousek zkrátí dráhu atd, ale jestli by byl rozdíl pět kilo, to možná ani ne
prochm

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Co je na těch tričkách děsnýho? Kdybyste nebyli 100 let za opicema tak víte že se v tom cvičí 100x líp než v obyč tričku

Přesně tak. Také nechápu co mají proti těm tričkám. Já si minulý týden koupil kompresní triko s dlouhým rukávem a super. Také jsem byl dost dlouhou dobu proti ale jak jsem to zkusil tak si to nemůžu vynachválit, a také na kolo je to bezva. Při jízdě to krásně chladí a není v tom vůbec horko. Akorát na to ještě nosím normální volné tričko.
Jinak Diamone ten výkon na ten bench je slušný.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 150, 151, 152 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: