|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
uniQue
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:01 am Předmět: Objem vs "dieta? |
|
|
DObry den,
Chodim pravidelne na inbody, vazim momentalne cca 85kg a 180cm, podle inbody jsem za posledni rok nabral 5kg svalu ale i tak kdyz porovnam fotky tak z nich je akorat videt proste vetsi bricho, i ja sam to vidim a citim ze to je proste maras, takhle sem si cviceni nepredstavoval, proste podle fotek se ze me stava pivař a pritom to tak vubec neni :D
Ma otazka teda zni cim to je? samozrejme mam vse nastudovane, nejim jednoduche cukry, vicemene se muj jidelnicek sklada z ovesnych vlocek, tvarohu, ryze, kureciho (elektricky gril - bez tuku) a vajicek, lososu, tunaku, celozrneho kuskusu ap, a i presto bricho roste jako z vody - viz obrazek z inbody.
Co tedy delam spatne? pro upresneni prikladam muj jenodenni jidelnicek ktery se vicemene nemeni
5:00 - Protein odmerka + dve odmerky (40g jedna) instant oats
06:00 - Dva krajice fitness chleb (kaufland) + vetsinou 100g sunka, nebo kvalitni jatrovka, ci kruti maso s vejci
09:00 - Protein odmerka + dve odmerky instant oats
12:00 - vetsinou kureci platek s ryzi (jidelna v robote)
15:00 - Protein odmerka + dve odmerky instant oats
15:30 - 17:00 trenink po nem dve odmerky One stop Xtreme
19:00 - vetsinou kureci s ryzi nebo tunak ve vlastni stave se zeleninou ci kuskusem
21:00 tvaroh odtucneny 250g
co tedy delam spatne? co se treninku tyce kardiu moc nedavam, je to zpusobeno tim?
Diky za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:21 am Předmět: |
|
|
No chceš nabírat a tvůj jídelníček je plnej akorat prášku (protein) a masa asi nebude moc co?.... Do toho nevím jestli je ideální svačit játrovku.... Připadne ani 100g šunky není žádný terno i kdyby byla 90%.máš tam v podstatě tři jídla za ten den , z toho jednou chleba s paštikou, jednou jídlo z jídelny a jednou večeři, zbytek jsou pouze SUPLEMENTY, ty je máš postavený jako hlavní jídla -> ŠPATNĚ _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
uniQue
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:32 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | No chceš nabírat a tvůj jídelníček je plnej akorat prášku (protein) a masa asi nebude moc co?.... Do toho nevím jestli je ideální svačit játrovku.... Připadne ani 100g šunky není žádný terno i kdyby byla 90%.máš tam v podstatě tři jídla za ten den , z toho jednou chleba s paštikou, jednou jídlo z jídelny a jednou večeři, zbytek jsou pouze SUPLEMENTY, ty je máš postavený jako hlavní jídla -> ŠPATNĚ |
Bohuzel v praci jina pauza nez obed neni... a cpat se tesne pred fitkem po praci mi jaksi dobre nedela. proto do cca 15h tlacim spis suplementy
|
|
| nahoru |
|
 |
uniQue
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:33 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | No chceš nabírat a tvůj jídelníček je plnej akorat prášku (protein) a masa asi nebude moc co?.... Do toho nevím jestli je ideální svačit játrovku.... Připadne ani 100g šunky není žádný terno i kdyby byla 90%.máš tam v podstatě tři jídla za ten den , z toho jednou chleba s paštikou, jednou jídlo z jídelny a jednou večeři, zbytek jsou pouze SUPLEMENTY, ty je máš postavený jako hlavní jídla -> ŠPATNĚ |
co se sunky tyce tak kupuju vicemene tu nejdrazis je tam 20g bilkovin na 100g a nake 2,5g tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:35 am Předmět: |
|
|
A možnost dělat si doma jídlo a nosit v krabičce není?:) mě se tohle skvěle osvědčilo třeba :) a k snídani zkusit třeba míchaný vejce se sýrem/šunkou?:) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
uniQue
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:41 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | A možnost dělat si doma jídlo a nosit v krabičce není?:) mě se tohle skvěle osvědčilo třeba :) a k snídani zkusit třeba míchaný vejce se sýrem/šunkou?:) |
Prave ze nejde, proste nemame pauzu takze nemam moznost kdy jist, bohuzel... jedina pulhodinova pauza na obed, a nic vsem pres ramy neprotahnu krom piti, takze proto shaker a protein, nevim jak jinak to vyresit?
Jinak se snidani problem neni, tu si doma udelam rano, ale to mi asi toho speka na brichu nesunda :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 10:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
uniQue
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 11:16 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | trénink vypadá jak? |
3-4 tydne split, velke partie 3-4 cviky, k tomu nakou mensi,pred cvicenim 5min. pas, mam poslat podrobnejsi trenink?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 11:33 am Předmět: |
|
|
Napis si svuj jidelnicek do kaloricketabulky.cz a sleduj kolik toho (a ceho) vlastne snis a s tim udajem pak pracuj. Pokud tloustnes, tak jis spatne, nebo moc. Muzes si vybrat, nic mezi tim. Nedelal bych z toho vedu, vsechno je to jednoducha rovnice vydej > prijem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 11:42 am Předmět: |
|
|
| uniQue napsal: | | Prave ze nejde, proste nemame pauzu takze nemam moznost kdy jist, bohuzel... jedina pulhodinova pauza na obed, a nic vsem pres ramy neprotahnu krom piti, |
Kde děláš? To mi přijde trochu ujetý, že si člověk nemůže přinést do práce oběd
|
|
| nahoru |
|
 |
uniQue
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 11:51 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | uniQue napsal: | | Prave ze nejde, proste nemame pauzu takze nemam moznost kdy jist, bohuzel... jedina pulhodinova pauza na obed, a nic vsem pres ramy neprotahnu krom piti, |
Kde děláš? To mi přijde trochu ujetý, že si člověk nemůže přinést do práce oběd |
Muzu si ho prinest, ale nemam ho kdy sezrat kdyz je jen jedna pauza za sichtu a to je obed :-) ale svaciny ap tam nemame.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
To nechápu. Máš pauzu na oběd, ale nemáš během ní čas sníst svůj oběd?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | To nechápu. Máš pauzu na oběd, ale nemáš během ní čas sníst svůj oběd? |
:D
Tak asi dělá něco jiného..každopádně, dle zákoníku práce máš po každých 2 hodinách nárok na 5minut pauzu, takže mi neříkej, že za celý den máš jen pauzu na oběd. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Peet napsal: | | Big Muscle napsal: | | To nechápu. Máš pauzu na oběd, ale nemáš během ní čas sníst svůj oběd? |
:D
Tak asi dělá něco jiného..každopádně, dle zákoníku práce máš po každých 2 hodinách nárok na 5minut pauzu, takže mi neříkej, že za celý den máš jen pauzu na oběd. |
No to teda nevím jak je to přesně podle zákoníku práce ale v každé normální firmě kde se dělá 8 hodinová pracovní doba je jen jedna přestávka na oběd a to právě půl hodiny. Jinak nám vedoucí kdysi dávno říkal, že nárok na přestávku máš nejdříve až po 4 hodinách práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 1:33 pm Předmět: |
|
|
Podle jakyho zakoniku?
Prestavka musi bejt minimalne po 4 a maximalne po sesti hodinach, o peti minutach po dvou hodinach prace jsem teda nikde necetl :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|