Zkrácená šlacha a bolest krku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zkrácená šlacha a bolest krku  Úvodní stránka -> Trénink -> Zkrácená šlacha a bolest krku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
skullicek2

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 7:03 pm    Předmět: Zkrácená šlacha a bolest krku Odpovědět s citátem

Ahoj,když nemůžu pořádně udělat dřep ,aniž bych zvedl patu ze země,můžu aplikovat normálně pravidelný strečink na srovnání achilovky?Dále mě trápí občas bolest krčních svalů při dělání např.tlaků na ramena (dělám je technicky správně) ,mám krk taktéž procvičovat nebo se to časem srovná?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 9:37 pm    Předmět: Re: Zkrácená šlacha a bolest krku Odpovědět s citátem

skullicek2 napsal:
Ahoj,když nemůžu pořádně udělat dřep ,aniž bych zvedl patu ze země,můžu aplikovat normálně pravidelný strečink na srovnání achilovky?Dále mě trápí občas bolest krčních svalů při dělání např.tlaků na ramena (dělám je technicky správně) ,mám krk taktéž procvičovat nebo se to časem srovná?

Časem se to srovná tak, že ti krk zatuhne a nebudeš dělat žádné dřepy či tlaky.
Také řešení

Co tak vidím kolem sebe a co bohužel potkává i mě, strečink je součástí tréninku většiny lidí, co o cvičení něco ví (ne že bych o cvičení tolik věděl, ale moje tělo a fyzioterapeuti mě přesvědčili, že bych tuhle část vynechávat neměl)
PMKB5

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 10:58 pm    Předmět: Re: Zkrácená šlacha a bolest krku Odpovědět s citátem

skullicek2 napsal:
Ahoj,když nemůžu pořádně udělat dřep ,aniž bych zvedl patu ze země,můžu aplikovat normálně pravidelný strečink na srovnání achilovky

Ano, doporučuji však nejprve foam rolling lýtek a hamystringů, pak strečink.

skullicek2 napsal:
Dále mě trápí občas bolest krčních svalů při dělání např.tlaků na ramena (dělám je technicky správně) ,mám krk taktéž procvičovat nebo se to časem srovná?

Bolest už je věc jiná, příčin může být bambilión, těžko říci.
skullicek2

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřív jsem jen seděl za pc,tak možná to mám nějak ochablé.Stačí na to taky nějaký pravidelný strečink?
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2015 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skullicek2 napsal:
Dřív jsem jen seděl za pc,tak možná to mám nějak ochablé.Stačí na to taky nějaký pravidelný strečink?
Možno áno, možno nie. Skús tento pandí zázrak cvičiť každé ráno a pred tréningom :- )

Rychle na stránku:

Přejdi na: