Zaslal: so květen 02, 2015 7:03 pm Předmět: Zkrácená šlacha a bolest krku
Ahoj,když nemůžu pořádně udělat dřep ,aniž bych zvedl patu ze země,můžu aplikovat normálně pravidelný strečink na srovnání achilovky?Dále mě trápí občas bolest krčních svalů při dělání např.tlaků na ramena (dělám je technicky správně) ,mám krk taktéž procvičovat nebo se to časem srovná?
Zaslal: so květen 02, 2015 9:37 pm Předmět: Re: Zkrácená šlacha a bolest krku
skullicek2 napsal:
Ahoj,když nemůžu pořádně udělat dřep ,aniž bych zvedl patu ze země,můžu aplikovat normálně pravidelný strečink na srovnání achilovky?Dále mě trápí občas bolest krčních svalů při dělání např.tlaků na ramena (dělám je technicky správně) ,mám krk taktéž procvičovat nebo se to časem srovná?
Časem se to srovná tak, že ti krk zatuhne a nebudeš dělat žádné dřepy či tlaky.
Také řešení
Co tak vidím kolem sebe a co bohužel potkává i mě, strečink je součástí tréninku většiny lidí, co o cvičení něco ví (ne že bych o cvičení tolik věděl, ale moje tělo a fyzioterapeuti mě přesvědčili, že bych tuhle část vynechávat neměl)
Zaslal: so květen 02, 2015 10:58 pm Předmět: Re: Zkrácená šlacha a bolest krku
skullicek2 napsal:
Ahoj,když nemůžu pořádně udělat dřep ,aniž bych zvedl patu ze země,můžu aplikovat normálně pravidelný strečink na srovnání achilovky
Ano, doporučuji však nejprve foam rolling lýtek a hamystringů, pak strečink.
skullicek2 napsal:
Dále mě trápí občas bolest krčních svalů při dělání např.tlaků na ramena (dělám je technicky správně) ,mám krk taktéž procvičovat nebo se to časem srovná?
Bolest už je věc jiná, příčin může být bambilión, těžko říci.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru