Aleš Lamka - Fitness/bodybuilding youtube channel

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aleš Lamka - Fitness/bodybuilding youtube channel  Úvodní stránka -> Videa -> Aleš Lamka - Fitness/bodybuilding youtube channel
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Aleslamka

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2015 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapi! :) No snažím se bejt přirozenej. Každopádně tento týden tam trochu to plácnutí rukama chci přidat, protože když jsem koukal na tyhle záznamy, tak mi přišlo, že to vypadá, tak akčně, jako když jdu do penny pro rohlíky a nedivil bych, kdybych na sebe strhával málo pozornosti pro porotu jakoby (snad chápete) Určitě nebudu plácat takto "klasicky", budu se snažit bejt přirozenej a aby to vypadalo dobře. Doufám, že názory budou i pak kladný :)

S tou klasikou .. já ti vám nevím. Já hlavně dělám co mě baví a to je cvičení , pořádná dřina. A tohle je jen takový bonus. Připadá mi, že mi to tak nějak "sedí" zatím, myslím, že se to ke mě i více-méně hodí. Takže neplánuji prozatím nic jiného.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2015 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V klasicích bys mohl mít v juniorech cca 79 kg (nevím, kolik vážíš). Bylo by tam více vidět ze svalového rozvoje než z těch čtvrt obratů. Ale jasně - každého baví něco. Každopádně - sleduji Tvoje logy (a Borise Oravy a strongmanů). Hezká práce:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc hezky pristup Alesi, at ti vydrzi co nejdele. A samozrejme gratulace prevelika :)
Riku

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2015 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvoje vida jsou jedny z mála, která mě baví.. jinak na té soutěži jsi jako jediný působil přirozeně a chlapsky.. ostatní no radši nekomentuji, smích jak nějaké robo-primadony
Study

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2015 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Tvoje vida jsou jedny z mála, která mě baví.. jinak na té soutěži jsi jako jediný působil přirozeně a chlapsky.. ostatní no radši nekomentuji, smích jak nějaké robo-primadony

Jo jo. Už mávají těma rukama jak bikini

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Aleslamka

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2015 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlifte, drobná informace: je mi 25 :)
Snad to plácání rukama příště moc nepřeženu :)

Další video, den po závodech - huba plná keců! :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Aleslamka

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Srát na cardio - makejte tvrdě a snažte se budovat svaly a pálit tuk zároveň. Neztrácejte čas hladovkama!

Aleslamka

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kutná Hora - MČR - physique do 178 cm

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aleši, krásná forma, podivný výsledek a fakt zvaž tu klasiku, tohle je jak to říct aniž bych se dotkl těch baletních gest a špulení kdečeho soutěžících - prostě řekněme velmi jemné a ne zcela pro každého (čest formám-hodnotím jen tu lehce teplou prezentaci některých závodníků).
Aleslamka

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Aleši, krásná forma, podivný výsledek a fakt zvaž tu klasiku, tohle je jak to říct aniž bych se dotkl těch baletních gest a špulení kdečeho soutěžících - prostě řekněme velmi jemné a ne zcela pro každého (čest formám-hodnotím jen tu lehce teplou prezentaci některých závodníků).

Díky :)
Nechám si to projít hlavou, ale prozatím je to velmi malá šance :)
Aleslamka

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je to všem asi jasné, ale tak dám to sem, no :))

Aleslamka

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby někdo v dnešní době ještě nevěděl, jak na vajíčka :D

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2015 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud Ti je 25, tak bys mohl mít dokonce více než 79 kg, takže prostor pro nabírání tu je:o)¨
Hezká videa - vždy se pobavím.
Aleslamka

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Pokud Ti je 25, tak bys mohl mít dokonce více než 79 kg, takže prostor pro nabírání tu je:o)¨
Hezká videa - vždy se pobavím.

No na konci objemovek jsem měl 93 .. ale to už neplánuju tak prasit
Aleslamka

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a další nožky .. 4 dny před BFC

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aleš Lamka - Fitness/bodybuilding youtube channel Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: