Díky chlapi! :) No snažím se bejt přirozenej. Každopádně tento týden tam trochu to plácnutí rukama chci přidat, protože když jsem koukal na tyhle záznamy, tak mi přišlo, že to vypadá, tak akčně, jako když jdu do penny pro rohlíky a nedivil bych, kdybych na sebe strhával málo pozornosti pro porotu jakoby (snad chápete) Určitě nebudu plácat takto "klasicky", budu se snažit bejt přirozenej a aby to vypadalo dobře. Doufám, že názory budou i pak kladný :)
S tou klasikou .. já ti vám nevím. Já hlavně dělám co mě baví a to je cvičení , pořádná dřina. A tohle je jen takový bonus. Připadá mi, že mi to tak nějak "sedí" zatím, myslím, že se to ke mě i více-méně hodí. Takže neplánuji prozatím nic jiného.
V klasicích bys mohl mít v juniorech cca 79 kg (nevím, kolik vážíš). Bylo by tam více vidět ze svalového rozvoje než z těch čtvrt obratů. Ale jasně - každého baví něco. Každopádně - sleduji Tvoje logy (a Borise Oravy a strongmanů). Hezká práce:o)
Tvoje vida jsou jedny z mála, která mě baví.. jinak na té soutěži jsi jako jediný působil přirozeně a chlapsky.. ostatní no radši nekomentuji, smích jak nějaké robo-primadony
Tvoje vida jsou jedny z mála, která mě baví.. jinak na té soutěži jsi jako jediný působil přirozeně a chlapsky.. ostatní no radši nekomentuji, smích jak nějaké robo-primadony
Aleši, krásná forma, podivný výsledek a fakt zvaž tu klasiku, tohle je jak to říct aniž bych se dotkl těch baletních gest a špulení kdečeho soutěžících - prostě řekněme velmi jemné a ne zcela pro každého (čest formám-hodnotím jen tu lehce teplou prezentaci některých závodníků).
Aleši, krásná forma, podivný výsledek a fakt zvaž tu klasiku, tohle je jak to říct aniž bych se dotkl těch baletních gest a špulení kdečeho soutěžících - prostě řekněme velmi jemné a ne zcela pro každého (čest formám-hodnotím jen tu lehce teplou prezentaci některých závodníků).
Díky :)
Nechám si to projít hlavou, ale prozatím je to velmi malá šance :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru