Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PetkaB

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.5.2015 - tr. č.69

Původně jsem plánovala jen dělat doprovod kamarádovi, ale potřebovala jsem se protáhnout. Takže regulerní rozcvička, strečink
visení na hrazdě
lehké TGU

A pak se mi prostě chtělo cvičit, takže double pressy a dřepy s 16kg a kombinace swingů jednoruč a snatche (vždycky 3xswing, 3x snatch, přehodit a totéž a druhou ruku) takys 16kg.
Nepočítala jsem kola, nehlídala pauzy, bylo to vyloženě pro radost, děsně mě to bavilo. Ostatně jako celý trénink, s Josefem je to tak vždycky. Odjel spoustu vzpírání, pak jsme byli chvíli venku na vzduchu, protože si zkoušel strongmanskou kládu, nakonec benčoval a shyboval..no a už téměř na odchodu jsme ho trochu vyblbli a tohle byla poslední serie kliků :-)

https://www.facebook.com/petra.bricova/videos/vob.100000634838553/964355346928951/?type=2&theater
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.5.2015 - tr. č.70

1.trénink z KB5 Swing protokol
8 opakování každou minutu, 20 min

(celkem to bude 26 tréninků, jedu s 16kg kettlebell)

PetkaB

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Výběr z víkendového menu.
Dnes je 4.den mého WHOLE30. Změna oproti mému standartnímu režimu spočívá v tom, že dodržuju striktně 3 jídla denně, tedy bez občasných ovocno-oříškových svačin. Vynechání laktozy - jedla jsem občas tučné sýry a vyjímečně mléko v kávě. Denně pořádná večeře, takže ani vyjímečně protein do kokosáku místo jídla, když přijdu domů pozdě. Zvýšit podíl tuku, snížit naopak konzumaci ovoce na max 3 ks denně. Měsíc ani kousek čokolády (ne, ani té vysokoprocentní ).
Cílem je zjistit, jestli mi víc bude sedět režim se snídaní dle WHOLE nebo naopak první jídlo později a většina jídla snězená v druhé polovině dne. Úbytek TH nečekám, ale potěšil by samozřejmě.

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Cílem je zjistit, jestli mi víc bude sedět režim se snídaní dle WHOLE nebo naopak první jídlo později a většina jídla snězená v druhé polovině dne.
Jaké máš kritéria hodnocení toho, že ti to bude sedět? Co ti teď nesedí a chceš, aby si sedlo?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
PetkaB napsal:
Cílem je zjistit, jestli mi víc bude sedět režim se snídaní dle WHOLE nebo naopak první jídlo později a většina jídla snězená v druhé polovině dne.
Jaké máš kritéria hodnocení toho, že ti to bude sedět? Co ti teď nesedí a chceš, aby si sedlo?

Teď mi spíš vyhovuje hned ráno nesnídat, protože vstávám opravdu brzy a mám většinou docela dlouhý den, takže mám ta jídla posunutá do druhý poloviny dne. Ale paradoxně pak mívám odpoledne hlad, takže před tréninkem jsem většinou ještě jedla. Ne, že by mi to vadilo na cvičení, jsem schopná odcvičit poté, co odložím vidličku :-) Ale je to ten moment, kdy pak jím víc ovoce, než bych asi měla.
Je to celé provázané, protože pak nemám potřebu dávat do jednotlivých jídel dost tuku. Na WHOLE bych se zase chtěla trochu srovnat a dlouhodobý cíl je touhle relativně bezbolestnou metodou (tím myslím zoptimalizovat množství jídla, hlavně tedy poměr bílkoviny/sach/tuky) pár kilo zhubnout.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, takže nastavit jídlo tak, aby byl průběh dne co nejpříjemnější a když už to bude, aby šla kila dolů. Jak je na tom tenhle přístup s cenou? Zdá se mi, že to nebude žádná láce, když si nemůžeš dát ani mlíko nebo čokoládu (kterou já si někdy kompenzuju pohles hořčiků, tělo to prostě chce :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, schválně jsem s WHOLE čekala, až začne sezona zeleniny, abych nemusela být pořád jen o mrkvi, celeru a řepě ( i když zrovna tyhle 3 druhy mám hodně ráda), aby tam bylo víc toho zelenýho.
Maso a vajíčka - leze to do peněz v závislosti na tom, z jakýho zdroje kupuješ. Ale obecně ano, je to dražší. Stejně tak kokosový olej, kokosové mléko, oliváč. Snažím se o "nehysterický" přístup, kupuju tak drahý jídlo, jak mi to rozpočet dovolí. A myslím, že i kdybych nakupovala jen v těch levnějších hladinách, pořád je to jídlo složením lepší než chleba se sýrem :-) A krom toho jsem za posledních deset let zvyklá, že v naší rodině se všechny finanční rezervy prostě prožerou, takže žádná novinka :-)
Gusep

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po 10 dňovej pauze s plnou polnou po kopcoch pokračujem tam kde som skončil:

ROP, tréning #8 (medium)

clean&press 4 x 1,2 (28)
swing 5min./80op. (32)
PMKB5

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink:

- Resety
- bench press, 3x3 77,5 kg

Ráno jsem začal učit jednu skupinku cviky se dvěma kettlebell, druhou sumo deadlift (postoj, pozice paží, úchop, předzpevnění, sevření, aktivace křídel, břicha, dýchání, vklínění... ), šlo to - jak jsou základy v cajku, všechno jde.

Teď točíme se štábem další díly Školy síly , zatím jsme jich sfoukli dalších 6, a jedeme dál, jde to od ruky.
PetkaB

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.5.2015 - tr. č.71

resety, strečink, visení na hrazdě

2.trénink z KB5 Swing protokol
9 opakování každou minutu, 20 min

Je to teprve rozjezd, takže jsou tam do té minuty dlouhé pauzy. Ale i při takhle lehkých kolech jsem dneska sakra cítila rozdíl mezi kettlebell, co mám doma a tou ošklivou ve fitku. To hrubý madlo se svárem mi stíhalo udělat a strhnout puchýře už dneska. Solný roztok to jistí :-)
Kluci měli dneska docela lehký trénink, takže pomáhání taky na pohodu.
Jo, a nemám vůbec hlad. Večeře vyloženě z povinnosti, a to jsem naposledy jedla v půl jedný odpoledne..
Gusep

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ROP, tréning #9 (variety)

3 x 1+1 getup (32), 5+5 clean (32)
PMKB5

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

- Resety - důraz na kyčle, hrudní páteř, ramena
- extenze hrudní páteře na válci, páka+zlomená páka, "kozáček" streč
- back squat, 3x3 95 kg

Pro ty z vás, kteří sledují, další díl Školy síly, všechny 3 prezentované cviky pro zvedání železa ideální (lepší mrtvolu, dřep, press, zdravá ramena... ) a navíc připravují i na náročnější kousky typu provaz nebo gymnastický most.

Enjoy!

http://xman.idnes.cz/skola-sily-strecink-0q2-/xman-adrenalin.aspx?c=A150218_210534_xman-adrenalin_fro
PetkaB

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.5.2015 - tr. č.72

válec, resety, příprava pohybu
preclík, most

shyb s dopomocí 5x2

DL
5x60kg, 2x70kg
5x5x75kg

Tahat po shybech je..zvláštní
Ale priority tohoto cyklu jsou jasné - shyb, DL, snatch

Jídlo - ještě po tréninku jsem si myslela, že nemám hlad, ale než jsem došla domů, tak se to trochu změnilo, takže klasika - maso na kokosovém oleji, hromada zeleniny (mrkev, čínské zelí, špenát), jedna meruňka a kešu ořechy. Ráno byly vajíčka na slanině se zeleninou plus jedno jablko, na oběd maso, červená řepa a hodně zelené zeleniny s olivovým olejem.
Bezcukrik

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.5. c. 157
Valec, rozcvicka.
Tento tyden jsme trenink, kde jedu kliky jako prvni, daly na utery, ale rada bych ho jela v patek, jenze musim nejdriv prozkoumat teren v panskem KB5 gymu, kde budeme mit v patek spolecne treninky.
Takze kliky 5 serii: 5+0, 3+2, 3+2, 2+3, 2+3 (stredni/nejvyssi stupinek) super, odklikovala jsem vic a pritom me vubec nebolely ruce.
TGU 5x12 kg a pomalejsi.
Pritahy 3x2+3 (3./4. stopa) + drepy 3x5 s 16 kg.
Swingy 10x10, prvni kolo s 12 kg, zbytek vsechny s 16 kg.
Gusep

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ROP, tréning #10 (easy)

clean&press 4 x 1+1 (28)
snatch/swing 10min./40+40op. (28)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pohyb, síla, kondice: Very StrongFirst/KB5/FuTr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: