David- nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - David- nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> David- nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Čtete/budete číst můj log?
Ano pravidelně, skoro denně
31%
 31%  [ 9 ]
Ano nepravidelně, ale často
13%
 13%  [ 4 ]
Občas nakouknu
31%
 31%  [ 9 ]
ne
24%
 24%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 29

Autor Zpráva
Dejv1

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2015 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To haino: Jo teď se mi daří:).
1.fáze
Výklus 3 km, core, strečing celkem 35 minut.
2.fáze
Pozdě v noci, ale šlo to parádně
Shyb nadhmat 4X6X+34kg
Shyb podhmat 4X6X+34kg
Shyb nadhmat 1X25+10kg
Strečing ani ne 10 minut
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dejv1

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2015 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.fáze
Klus 5,5 km 35 minut.
2.fáze
Dnes jsem neměl den. Únavu ze závodu pořád v nohách cítím, ale to nevysvětluje slabší formu na tlakových cvicích. Tu spíše vysvětluje méně spánku než jsem zvyklý a taky dnes málo jídla. Ne že by byl trenink fiasko, ale dobrý trenink vypadá jinak. Na poslední serii benche jsem se dokonce vyžádal jištění (po asi půl roce) a pak to raději zabalil. HSPU se zátěží bylo prostě moc těžké tak jsem jel bez ní. Kliky jsem už taky zažil lehčí…
BP 4X3X147,5 kg
HSPU z deficitu cca 30cm se zátěží 10 kg 1X1
HSPU z deficitu cca 30cm 2X4
Klik na bradlech 3X6X +65kg
Dejv1

PříspěvekZaslal: pá květen 01, 2015 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Core,strečing 20 minut
Pátý týden se povedl. Růst vah je podle plánu. Týden byl výrazně narušen sobotním závodem, kde jsem podal vynikající výkon. Kvůli velké únavě jsem však ani nezkoušel nic silově vytrvalostního a ani žádný běh s výjimkou výklusů. Protože jsem se dostal na slušnou silovou úroveň a mám strach ze zranění, zavádím si k tréninku pravidlo: pokud nebudu spát dvě noci po sobě alespoň 7 hodin, neabsolvuji další den žádný těžší trenink.
Ukončuji hlasování. Výsledek se dal čekat, vyhrál bench s větší zátěží, když půjde vše podle plánu tak brzy dodám video.
Dejv1

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2015 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dlouhé době shyby venku
10 supersérií 12Xnadhmat plus 6 podhmat. Začátek série každé 2 minuty
Dejv1

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2015 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera nucené volno- v posce probíhal celý den úklid.
Dnes:
1.fáze
Běh střídání tempa- 3 rychlosti 5,5 km 35 minut
Asi mi nějak nesedl oběd, tak jsem se půl dne moc necítil. Ale protože už by byla pauza moc velká tak jsem šel. Odjel jsem jen to hlavní a zbytek snad doženu:).

BP6X6X137,5kg
HSPU deficit cca 20cm 3X10 Na první rezerva tak 5 opakování, ale pak to bylo naopak těžký
Klik na bradlech 3X10X +60kg
Strečing 10 minut

Dejv1

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2015 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shyb nadhmat 4X10X+26kg
Shyb podhmat 4X10X+26kg
Vše s překvapivě velkou rezervou.
TRX,švihadlo,břicho,core,strečing 25 minut
Dejv1

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.fáze
Běh rozklus
6X cca 800m tempo lehce pod 4 min/km
2.fáze
Dle plánu se vracím k starému schématu, i když mě to trochu mrzí, rád bych zkusil kliky s opravdu velkou vahou. Kliky asi k lehkému benchi po zbytek cyklu nebudu dávat vůbec.
HSPU 1X28 Věřil jsem, že dám o dost víc. Jsem silnější, než při minulém pokusu a na HSPU z deficitu jsem se zlepšil dost.
BP7X10X125kg Ze začátku to bylo těžké kvůli odvařeným ramenům, ale asi tak od třetí série pohoda.
TRX, břicho, Bosu, břicho, strečing 30 minut
Dejv1

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2015 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shyb nadhmat 4X3X+54kg
Shyb podhmat 4X3X+54kg
Shyb nadhmat 1X40
TRX, gymn. Balon, MT, strečing 25 minut
Dejv1

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2015 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BP 5X3X150 kg chtělo by to sparinga. Podám si to, ale už ležím blízko stojanu a občas do něj drbnu…
HSPU z deficitu cca 30cm se zátěží 3 kg 3X3
Klik na bradlech 3X6X +70kg
Strečing 10 minut. Plavání, spíše symbolicky. Plaval jsem venku a bylo to studené…

Šestý týden se povedl. Váhy se zvedají a většinou mám pořád velkou rezervu. Trochu zamrzí neúspěšný pokus o vysoký počet opakování na HSPU, asi se o to pokusím v tomto cyklu ještě jednou. Dost zanedbávám doplňkové cviky a strečing, pokusím se to napravit.
Dejv1

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink venku
Shyby nadhmat 10X25
Strečing core 10 minut
Dejv1

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2015 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle dobře jsem se dlouho necítil, u třetí a čtvrté serie na benchi jsem měl pocit, že kdybych přihodil 10 kg zvládl bych to v pohodě. HSPU jsem zas padal, ale to už je tradice:). Trochu škoda, že jsem se dostal k treninku až pozdě, dnes by bylo zajímavé zkusit nějakou tu silovou vytrvalost….
BP6X6X140kg
HSPU deficit cca 20cm 3X8
Klik na bradlech 3X10X +65kg
Strečing 10 minut
haino

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou tak iracionální výkony, že to nejde ani komentovat.Marně dumám kdo by moh mít takovou sílu a kardio kondici v jednom.
seeya

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh myslim ze si to uplne vystihol. Skoda ze tych videi nebolo viac, ono nejaky bench sme videli, ale z takej dialky a kotuce nejake nestandardne (?), ze neviem co si mam o tom myslet.
Asi len ze dobre, ze nerobis drepy a mrtvolu, respektive nie ako hlavny cvik lebo by to tu vsetci trojbojari mohli zabalit :D a vlastne ani neviem ci to myslim ironicky alebo naozaj haha.
Dejv1

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2015 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To haino: Co se týče nějakého kardia, tak jsem toho zatím moc nepředvedl. Mám tu jeden závod, který byl ale dost specifický a proto je z něj má výkonnost těžko posuzovatelná (ale běžel jsem krásně:)). Další výkon byl v minulém cyklu 5 km za 20 minut v Pražském provozu, což považuji vzhledem k malé přípravě za dobrý výkon, ale nic iracionálního na tom nevidím. V těchto dnech se cítím dobře, takže možná něco přijde.
Silové výkony které jsem předvedl považuji vzhledem k startovním podmínkám za dobré.Každopádně s koncem cyklu bych rád zkusil zabrat a dle plánu bych se rád pokusil přiblížit k dlouhodobým cílům podobně jako v minulém cyklu.
To Seeya:Tvé výhrady nechápu:
1. „z takej dialky“ Čemu vzdálenost na videu vadí, co není vidět, jak má být?
2. „kotuce nejake nestandardne (?)“ Co jsou prosím tě standardní kotouče?
3. Co si o tom tedy myslíš?
1.fáze
core, strečing 20 minut
2.fáze
Zas až pozdě..
Shyb nadhmat 4X6X+36kg
Shyb podhmat 4X6X+36kg
Shyb nadhmat 1X30+10kg
Bosu,MT,TRX, strečing 30 minut
madball

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za standartní kotouče by se daly považovat kalibrovaný závodní, který jsou i barevně označený a mají daný průměr, ale vzhledem k jejich ceně je jasný, že nebudou v každé posilovně (díky barvě se dá i bezproblémově spočítat váha na čince).
Když to tak není a chci někoho přesvědčit o výkonu, tak je dobrý aspoň ukázat hmotnosti kotoučů na čince. Kdyby to byly třeba kotouče od grunsportu, tak by to asi půlce fóra snížilo výkon tak o 10%. (ikdyž tady je jasný, že to grunsporty nejsou).
Taky z takové dálky není vidět, že se činka dotkne hrudníku (o čemž nepochybuji), jestli se nezvedá zadek atd.
Prostě na posouzení výkonu to není zrovna ideálně udělaný video.
Neber to ja útok, ale jako fakt.
Já se třeba z těchto důvodu k videu ani nevyjadřoval, protože pro mě je to nic neříkající video, jak napsal Seeya.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - David- nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: