Dnes na dřepy těžký jedničky. Na to, že moje maximálka na atg se stopkou byla před programem (cca 15 týdnů zpět) 115kg to jde, ale ještě mě čekají dva týdny, tak doufám, že to dotáhnu do konce. Jinak z pindělí cejtím vzpřimovače na celých zádech a docela hrůzně trapézy
V krku jak kdybych se snažil spolknout ježka.. upchatý nos... No nic, dal jsem gram céčka a šel na dřepy Nebudem si nalhávat, že to bylo lehký, ale každé opakování krásně stopka až dole, takže pohodson pauzy tak dvě minuty..
Do konce semestru (tj 12 týdnů) jsem si dal takovou malou výzvu, dát na dřep 5x5 120kg. Už teď si držím palce
Dřep: zadní, atg, stopky!
5x5x120kg PR!
Shyb:
5x5
Klik na bradlech:
10,10,6,8
Přítahy na stroji: jen lehká pumpovačka
6x10
Program naplánovanej tipťop.. vyšlo to pěkně. Za 12 týdnů +15kg na 5x5 atg se stopkou a řekl bych, že technika šla taky nahoru. V pátek to uzavřu a od příštího týdne asi program zrecykluju pro přední dřepy a začnu pěkně zlehoučka.
Dřep: zadní, atg, stopky
6x1x140kg PR! ještě zkusím nahodit video
Muselo to přijít, jen jsem to čekal mnohem dřív.. na dřepíky mělo být osm jedniček, ale šestá už byla hodně vydřená, tak jsem to utnul. Uvidím, jak v pátek, jestli dojedu program do konce, nebo ne. Každopádně se to dobře posunulo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru