vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. května 2015, úterý

MEN IN BLACK - trénink s Magumim v R5

MOBILITA cca 15 minut

Bench-press:
5x osa
5x 50 kg
5x 70 kg
5x 90 kg
5x 110 kg, 1. pracovní, všechno stopky - další série bez stopek, dnešní plán je jiný ;)
5x 110 kg
5x 110 kg
5x 110 kg
7x 110 kg, (PB 5x5)
hezky se tlačilo, příště můžu výš

Dřepy zadní:
5x 60 kg
5x 100 kg
3x 120 kg
4x 140 kg, 1. pracovní, pětka tam dnes nebyla, i čtyřky budou náročné
4x 140 kg
4x 140 kg
4x 140 kg, u posledního už byl Magumi nachystaný, sám bych do něj nešel, ale šloto
4x 140 kg (PB 5x4)
10x 100 kg, první a poslední "až na konstrukci"
u pracovních jsem se snažil do hloubky, tuhle váhu bych viděl jako pracovní než dám 5x5 hluboko a dynamicky

Přítahy VČ k pasu:
8x 60 kg
8x 60 kg
8x 60 kg
8x 60 kg
8x 60 kg

Pull-over:
8x 30 kg
8x 30 kg
8x 30 kg

Váhovka: 94.6 kg

Příjemný trénink, dnes jsme se tolik nezapotili, ale odjeli jsme si to hezky technicky. Je to fajn motivace jezdit s parťákem.

spekounP - díky, jj, je to příjemná změna ;) videa budou, až se zase u něčeho hecneme :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15. května 2015, pátek

MEN IN BLACK - trénink s Magumim v R5.

Po včerejším fantastickém hokejovém zápase s Finskem... ta atmosféra v O2 Aréně musela být úžasná... který jsme zahajovali s rodinou a přáteli na "zahrádce" u lahodného moku... jak tady proběhla diskuze, že tak činí ta primitivní část národa ... ještě ty vlaječky na auto musím sehnat na víkend ... abych se dostal k věci, prostě vstávat se mi ráno nechtělo a už vůbec ne cvičit... a v žádném případě nic těžkého ale výhoda domluvených tréninků je, že člověk musí... a že ho parťák nenechá, abych to ošidil... nebo aspoň ne moc

MOBILITA cca 10 minut... tak jsem přemýšlel, že si na té žíněnce dám "dvacet" než se Magumi rozhýbe

Čelní dřepy:
5x 60 kg
5x 80 kg
3x 100 kg prý se ještě pořád zahříváme...
5x 110 kg, 1. pracovní, prý že lehce jsme jeli minule...
5x 110 kg
5x 110 kg
5x 110 kg, se stopkama až u konstrukce, jak se mi nechtělo zvedat
5x 110 kg
5x 110 kg a ještě šestá "za trest"
dnes chodil Magumi "až na konstrukci", což ho stálo jednu čistou sérii, když si "štrejchnul", ale hloubka výborná, makal až do posledního dechu, musím ho pochválit a mně tím pádem nezbylo, než se taky snažit a fakt ty pětky byly těžký... ale o to lepší pocit, že aspoň něco jsme dnes odjeli pořádně

Military press:
5x "osa"
5x 40 kg
5x 50 kg
5x 60 kg
3x 70 kg, cítím se slabý jak moucha... po tom úterku ještě všechno bolí...
5x 60 kg, radši jsem si shodil a závistivě sledoval jak tam Magumi dává 3x 80
5x 60 kg
5x 60 kg
3x 70 kg na závěr, už o něco lépe

Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 110 kg sumo + nadhmat
5x 150 kg klasika střídavě
už to dnes vypadalo, že to zazdíme, ale Magumi nakonec navrhnul, že aspoň symbolicky

Shyby ani nic jiného už ne-e, dnes stačilo.

Netěšíš se do práce? Dej si ráno trénink a budeš
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2015 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19. května 2015, úterý

MEN IN BLACK - trénink s Magumim v R5. Posledních pár dní bylo náročných, životospráva nestojí za nic, kreatin došel, tak se od něj na měsíc pročistím... žádná chuť na těžký trénink.

MOBILITA - cca 15 minut

Bench-press:
5x osa
5x 50 kg
5x 90 kg
10x 100 kg 1. pracovní
10x 100 kg (PB 2x10) na doraz, i pidi-osobáčkama si člověk musí dělat radost :)
6x 100 kg, už nebyla šťáva
6x 100 kg
8x 100 kg, trochu déle jsem si orazil ;)
15x 50 kg, činka nic nevážila, ale svaly vytuhly :D
příjemný lehčí trénink, uvidím, jestli mě z toho něco bude bolet

Dřepy:
5x 60 kg ztuhlý jako štolverk
5x 110 kg váha na čince trochu pomohla dostat se níže
3x 120 kg pomalu přidáváme, žádná chuť na těžké váhy
3x 130 kg perfektně usazené, nejlehčí série, velká rezerva
3x 140 kg 1. pracovní, tak dnes pětky nebudou :/
3x 140 kg Magumi je lepší, dává čtyřky
3x 140 kg ale já mám dnes fakt dost a další už nedám
4x 130 kg shodil jsem si, ale stejně to nejde
3x 130 kg od té první 130 už se mi to dnes nepodařilo usadit
2x 140 kg Magumi furt jede čtyřky, tak už váhu neřeším
2x 140 kg 7. pracovní, poctivá ale jenom dvojka
10x 110 kg závěrečná pumpa
je to bída, čas začít nový cyklus, ještě ho promyslím, Magumi jel systém "musím", což bych tedy nedával ani s tím, že mám sparinga.

Přítahy VČ k pasu:
10x 60 kg
8x 80 kg
6x 80 kg
6x 80 kg

Váhovka: 93.8 kg

Na benči už jsem začal s lehčím tréninkem, to mě bavilo, začnu i u dalších cviků, těžké série mě teď neba.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22. května 2015, pátek

MEN IN BLACK - trénink s Magumim v R5. Dnešní ráno jsem vstával s tím, že už dva dny mám něco s levým kolenem, sice funguje, ale při ohybu bolí, tak jsem měl pochybnosti, jak dopadnou dnešní dřepy.

MOBILITA - cca 20 minut, při "svícnu" (leh na zádech, ruce do svícnu) jsem si testoval dysbalanci, kdy jednou rukou se při troše snahy země dotknu, ale druhou se mi to nedaří. Vypadá to menší hybnost v rameni. Cvičit! je potřeba ;)

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg koleno se důrazně připomnělo a čekal jsem, že na další váze odpadnu
3x 100 kg činka těžká, koleno bolí, ale drží
3x 110 kg dobře usazené, easy, koleno se zázračně rozhýbalo, už ho neřeším
3x 120 kg 1. pracovní, Magumi si dnes vymyslel 3x3
3x 120 kg
5x 120 kg (PB max reps) dobře protažený, síla tam byla, tak proč ne ;)
3x 120 kg + stopky palec nad konstrukcí, pohoda, tahle série už byla navíc, takže jsem si ji užil ;)
20x 60 kg zadní dřepy
tak to jsem nečekal, koleno je naprosto ready a to i teď, když to píšu, na 100%, možná se to ještě změní, ale na tento způsob léčby bych si nevsadil ;)

Military press:
5x 40 kg
5x 60 kg
3x 70 kg 1. pracovní
3x 70 kg
3x 70 kg
rozumně trojky

Klokov press:
5x 40 kg
5x 45 kg Magumi mi přihodil po té, co jsem 50 nezvednul a shodil si zpátky na 40 ;)
5x 40 kg
cvik je příjemný, ale s váhou musím opatrně, uvést ji do pohybu je dost těžké

Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 110 kg easy
1x 150 kg nadhmat, čekal jsem, že více neudržím
3x 180 kg první opáčko bylo hodně těžké, trojka je maximum, tichá vzpomínka na sedm opáček, co dal seeya ;)

Magumi: Kolik dal Moocha?
vlk: 185 kg, 3x3
Magumi: Tak dáme taky 185 kg.
vlk: A co když mezitím dal 3x3 190 kg?
Magumi: Tak dáme 190 kg.

2x 190 kg první na hraně, technika mizerná, ale dvojka při současném ne-výkonu potěšila
1x 190 kg Magumi dával trojky, nechápu, čím to tahá...
3x 180 kg ještě na doražení, když jsem toho natahal méně ;)
dnes opět žádný systém, jenom takové ad-hoc těžké váhy, ale potěšilo to, těch 3x3 180 by tam asi bylo. příště už nasadíme nějakou rutinu od 160 a postupně se vypracujeme.

Váhovka: 94.2 kg

Příjemný páteční trénink, nečekaně ;)
spekounP

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když dáš 3x3x180kg tak je to zhruba 90% z max, takže maxko je cca 200kg

nejjednodušší 4-týdenní cyklus na mrtvolu - z velkého objemu do intenzity:

stanovíš nový cíl maxko 210kg (stávající max +5%)
cca 75-80% - 7x3opak
cca 85% - 5x3opak
90% - 3x3
3RM rumpovací metodou
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zatím plánujeme 3 pracovní série, začneme 3x5 160 kg, půjdeme +5 kg a když tak se budou ubírat opáčka, až se dostaneme na 3x3 max. více než 3 pracovní nechceme, protože to dáváme nakonec tréninku a už jsme dost bez šťávy.
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haha pobavilo, ale ja som to tahal sumom takze sa to neda moc pocitat.
a premenuj si konecne log, vobec nezodpoveda realite. Kazdy trening je to lepsie a lepsie. A ja si ho premenujem tiez :))
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
haha pobavilo, ale ja som to tahal sumom takze sa to neda moc pocitat.

jak to že ne... na závodech se to taky počítá ;)

seeya napsal:
a premenuj si konecne log, vobec nezodpoveda realite. Kazdy trening je to lepsie a lepsie. A ja si ho premenujem tiez :))

to určitě... já si ho přejmenuju a zaseknu se ;)

a Ty taky nic nepřejmenovávej a začni už přibírat nějakou hmotu... vy mladí kluci ještě můžete a nevážíte si toho :D ale zase pokud děláš nějaký aerobní sport, tak budiž ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26. května 2015, úterý

MEN IN BLACK - trénink s Magumim v Růžovce, prý už se mu rozpadá outfit... je vidět, kdo to tahá po stehnech ;), tak doufám, že si pořídí opět "in black" ;)

MOBILITA cca 15 minut, dnes mě budil až budík, ale rozhýbal jsem to ;)

Magumi se dnes při svém kombu "přemístění od kolen + čelní dřep + military press" dostal na pěkných 80 kg, což je téměř bw a hodně dobře už to vypadá ;)

Bench-press:
5x "osa"
5x 50 kg
5x 70 kg
5x 90 kg
3x 100 kg
8x 110 kg , 1. pracovní komfortně max reps, víc jich tam prostě není
6x 110 kg
5x 110 kg
6x 110 kg, stál za mnou Magumi, řekl, co mám dělat líp, tak jsem ještě jedno přidal
5x 110 kg, celkem 30x, určitě maxko na 5 sérií

MOTIVACE - před pár dny jsem opět viděl Pumping Iron s Arnoldem, staré, ale pořád fajn ;) a cestou do fitka si přečetl pár logů s dřepováním - ripper 200+ a pak pumpa 10x180, spekounP 170+, Decarabas 160+ a taky 5x5 140... a říkal si, že musíme zabrat a postupně se dostat na "dospělé" váhy ;)

Dřepy:
5x 60 kg
5x 100 kg
3x 120 kg
3x 130 kg
5x 140 kg 1. pracovní, vypadá to, že dnes první a poslední pětka ;)
5x 140 kg, tak ještě jednu, Magumi se dnes taky hecnul na pětky
5x 140 kg, poslední jsem zvedal asi nejdýl, co pamatuji a Magumi se ani nechystal mě zvednout ;)
5x 140 kg, vylepšil jsem úchop i usazení, prioritou bylo 5 opáček, hloubka stačí rozumně pod paralel
5x 140 kg (PB 5x5) tohle už jsem musel... Magumi konečně vypadal, že mě bude zachraňovat :)
3x 140 kg nad plán, hluboké, kontrolované, užil jsem si to, Magumi ještě zkoušel pokořit pětku ;)
12x 120 kg (PB max reps) Pumping Iron, ani jsem to nečekal, ale prvních osm šlo v tempu bez stopky nahoře, poslední až "na zem" se stopkou ;)
výhoda tréninku s Magumim - hecuje, plánuje série navíc a znovu hecuje ;) příště dáme lehčí váhu a zkusíme více technicky.

Přítahy VČ k pasu:
10x 60 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
sice pořád lightweight, ale zlepšuje se to.

Váhovka: 95.2 kg, povíkendovka :/

Opět vydařený trénink, pumpa na benči by sice mohla být lepší, ale progres tam je, tak budu trpělivý, na dřepech už jsem měl asi i větší sílu, ale 5x5 jsem ještě nezapsal, takže taky spokojenost :)

V pátek na sedmou v Areně, snad to klapne, v plánu jsou čelňáky, military a střední pozvedy (3x5 160).
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29. května 2015, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi v Areně PK ;) Magumi se probudil s náběhem na chřipku, já jsem se probudil s bolehlavem... tímto zdravím svou kamarádku Janu z Moravy a doufám, že včera dobře dojela ;) no slibný začátek tréninku :D Nebýt domluvení, tak dnes oba zůstaneme v posteli :) Proto - cvičte sami a nebudete muset vstávat, když se vám nebude chtít! :D

Do fitka také dorazil Vítek "IronNeverLies" a následně i Kulich, takže bylo o příjemnou atmošku postaráno a šli jsme na to, protože - co Tě nezabije, to Tě zocelí ;)

MOBILITA cca 15 minut, dnes nutnost, abych se rozhýbal.

Čelní dřepy:
5x 60 kg
5x 100 kg
3x 110 kg, ale jo, jde to, asi to přežiju
3x 120 kg, 1. pracovní
3x 120 kg
3x 120 kg
3x 120 kg
3x 120 kg
trojky stačily a jsem vůbec rád, že při dnešku šly ;) Kulich správně postřehl, že mé volnočasové Reeboky nejsou úplně vhodné na dřepy - nemám v tom pevnou patu ani kotník... ale už jsme si na sebe tak nějak zvykli :)

Military press:
5x 60 kg
2x 70 kg nešloto, asi špatný úchop, že to nebylo vyvážené a jak tu nejsou zrcadla :D
5x 60 kg
5x 60 kg
Magumi dal i trojku s 80, holt, tohle mu jde krásně.

Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg
3x 140 kg sumo + nadhmat
5x 160 kg 1. pracovní
5x 160 kg
5x 160 kg tahle už šla dobře, asi že byla poslední :)
dobře, že jsme dnes plánovali jenom střední tahy, na těžké váhy to dnes fakt nebylo, Kulich nám to zkritizoval, ale pokecali jsme ;)

Vítek jezdil krásná silová přemístění - plynulý tah a přesně tolik energie, aby činka přistála na ramenou, jako by nic nevážila ;)

Váhovka: 94.2 kg

Kratší trénink, na to že Arena, odcházel jsem ještě před devátou, ale na dnešek dostačující, kdybych nemusel do práce, tak ještě klidně zůstanu a budu s Kulichem kibicovat ty, co cvičí, poměrně příjemná to činnost :D
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak sem psal u Magumiho... Super, že jste dorazili. Příště to přeskládám, tak abych mohl jít s vámi. Výkony parádní! Doufám, že taky budu takhle jednou zvedat Super technika a pěkný čísla

Zase nás někdy navštivte
vlk#

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2015 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sleduji MČ dorostu a juniorů v kulturistice 2015 z Hrádku n. Nisou - ještě dobíhá finále a zítra bude Morava. Pár postřehů:
- příjemně překvapilo, že cca 80 % kluků to bere vážně, je slušně osvalených, vyrýsovaných a připravených, 10 % tam zjevně šlo pouze pro první zkušenost a zbylých 10 % si asi spletlo akci
- holky nehodnotím, tam soutěží pouze dvě, přičemž Zlatka je o hlavu vyšší a vypadá líp, zbytek jsou bikinářky a některé si to pletou s modelingem
- na pódiu je málo místa nebo hodně lidí, takže místo pózování strkanice a těžko se pak hodnotí
- zhruba půlka borců špatně zvládla aplikaci krémů a vypadali dost komicky, ale rozhodčím to zřejmě příliš nevadilo
- díky za přímý přenos od Ronnie.cz, o jiném nevím, ale kvalita byla často mizerná, sekalo se to, vypadávalo, takže je lepší se v klidu podívat na záznam, zpočátku to ještě zvládalo i HD (720p) a ten detail je výrazně lepší než 360p, finále už bylo často přerušované, zřejmě 1200+ sledujících je moc
- diskuze byla povětšinou k ničemu, buď se ptali trollové, kteří si vůbec nic nepřečetli ani to nesledovali, nebo nadávali na kvalitu nebo na všechno, často vulgárně, zpočátku admini mazali a banovali, pak je to zřejmě přestalo bavit, tak to utli.
Za tu dřinu si všichni tu soutěž zaslouží a tleskám všem, kteří šli bojovat o placky :) A zítra držím palce _člověkovi_ ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2. června 2015, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi v opět v R5.

MOBILITA cca 15 minut

Bench-press:
5x "osa"
5x 50 kg
5x 70 kg
5x 90 kg
5x 100 kg
5x 110 kg
4x 120 kg 1. pracovní, vyrovnáno maxko
3x 120 kg, třetí opáčko jsem si špatně spustil a pak už to nešlo, škoda
4x 120 kg, na radu Magumiho - spouštět níž, lepší dráha a zabrat zádama, povedlo se ;)
3x 120 kg
3x 120 kg 5. pracovní, poslední jsem dotlačoval hodně dlouho, ale se sparringem to jde ;)
12x 100 kg (PB max reps) pumpa na závěr, poslední opáčko už jsem vytuhnul, ale člověk se překoná ;)
spokojenost, pět pracovních jsem na 120 ještě nejel, začínám se tu zabydlovat ;)
Magumi jel mezitím své kombo přemístění od kolen + čelní dřep + military press a zřejmě byla síla, protože si v závěru naložil 85 kg a padlo to tam ;)

Dřepy:
3x 60 kg
3x 90 kg
3x 110 kg hloubka i dynamika dobrá
1x 120 kg
1x 130 kg
1x 140 kg dynamika odešla, ale půjdeme na to, Magumi si to dal taky bez pásku
3x 150 kg 1. pracovní, těžká, vyrovnaný osobák, špatně jsem odložil a natáhnul si pravé zádo :/
1x 150 kg + fail, druhé jsem šel do podřepu příliš rychle, činka se nadlehčila... a musel jsem kvůli zádu odložit :/
2x 150 kg opět, druhé jsem v závěru zdvihl příliš dynamicky, činka se nadlehčila a třetí už nešlo
2x 150 kg "trestná" série, svaly jsem udržel v tenzi, ale už nebyla síla :)
5x 110 kg ATG + stopky, nácvik hloubky, poslední jsem položil na konstrukci
5x 110 kg ATG dynamicky
a stačilo, Magumi tam sázel krásné trojky se 150, doufal jsem, že se přidám a vylepším osobák... ale jeden špatný pohyb mě zradil a s nataženým svalem se dalo cvičit pouze pod napětím, což bylo při té váze obtížné udržet. Magumiho hloubku jsme pak testovali i na 110 a podstatné je, že si v tom dřepu sedí dobře a není to šizené, činku si dává výše a drží rovná záda, ještě trochu doladíme rovnováhu osy ;)

Přítahy VČ k pasu:
10x 60 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg

Shyby nadhmat + kliky na bradlech:
3x BW nešloto + 12x BW

Vydatný trénink, u těch dřepů už jsem na limitu, teď bude potřeba trochu zapracovat na síle a výdrži. Musím se podívat, kdy mám zase objednat kreoš ;)
seeya

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Len cumim na tie benche teda... (aj ked ako vzdy - zavidim skor drepy haha). Inak co sa tej hlbky tyka tak vela ludi v spodnej faze uz aj tak neudrzi chrbat rovno (butt wink ci jak sa to vola) takze ked pises ze si zliezol az na konstrukciu nech ta sem tam magumi skontroluje.
Doteraz si siel bez kreosu?
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: út červen 02, 2015 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Solidní práce ;)
kam to chodíte u té Jindřišské? Mám to kousek tak bych někdy s vámi zašel ;)

EDIT: tak už jsem našel

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: