|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JENDA10
|
Zaslal: út květen 12, 2015 10:31 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Stejně jako nesnáším idioty co se navážej do ostatních kvůli "čecháčkovství", nesnáším i tyhlety rádoby inteligenty, co pomlouvat ostatní kvůli vlastenectví při MS....je to trapné :)
D-fens byl dřív dobrej, teď se z něj stala žumpa
Edit: ti diskutující tam maj stejnej patent na rozum jako diskutující na novinkách...vážně žumpa.... |
A někomu zase přijde trapné to rádoby vlastenecké křepčení kolem MS. :)
Pamatuješ si ještě, Grimley, tu poměrně vyhrocenou debatu o vlastenectví, která tady na foru byla před časem? Tam jsi taky nepřispíval zrovna dvakrát inteligentně a kultivovaně, přitom věřím tomu, že jsi v reálu fajn kluk. :) On je někdy velkej rozdíl mezi tím, co někdo napíše na netu a jak to vyzní, a tím, co chce ve skutečnosti vyjádřit.....
Tím se ale nezastávám D-fens, ten článek ani diskuzi jsem nečetl, ani to nehodlám dělat. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: út květen 12, 2015 10:39 am Předmět: |
|
|
@ Jenda: ja jen nemam rad tyhle radoby inteligentni clanky, ktery maj pusobit tak, ze autor je strasne nad veci a jakejsi odbornik na vsechno a aby to podtrhl, pouzije v clanku o hokeji uplne nesouvisejici temata. V diskuzi pak ti lidi dojdou k tomu, ze sami jsou proste nadlidi a ti blbci, co sledujou hokej (zrovna v tomto pripade) jsou proste nejaky zmanipulovany ovce, hokejista je podradnej clovek, protoze nestavi baraky (vzdcky jde kazdy povolani prirovnanim k jinemu pohanit).
Tady se pak strhne debata o tom, co je to vlastenectvi (pro kazdyho je vlastenectvi neco jinyho, nejde rict spln tyhle tri body a ses vlastenec...a ty mas jen dva a pul bodu, tak nejses. Ono je strasne lehky lidi odsoudit a hlavne nechapu proc je tak popularni nekoho presvedcovat proc neni dostatecne velkej vlastenec, pripadne jeste prihodit a dokazat, ze ja jsem teda rozhodne vetsi vlastenec.... (ve stylu jsem lepsi nez ty, ty ses jen srac co fandi cesky reprezentaci a vlajky na zrcatkach mas jen pri MS). Proc teda ti, co tohle pisou, nechodej kazdej den v narodnich barvach, nepouzivaj jen cesky veci a nepracujou zadarmo na vrub statu? Protoze vlastenectvi ma ruzny formy, je to subjektivni vec, alespon pro me, tak nechapu, proc nekoho hanit jen pro to, ze si v dobe MS da na auto vlajecku a sleduje hokej..... achjo _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út květen 12, 2015 10:52 am Předmět: |
|
|
| Grimley omylem napsal: | | Proc teda ti, co tohle pisou.....nepracujou zadarmo na vrub statu? |
To seš cifršpion? Na vrub znamená na úkor, dalo by se říct i v neprospěch. Z kontextu jsi podle mě myslel pravý opak, no ne?
| Ikee napsal: | | Prostě musím přestat žrát a začít jíst, což se mi ani za boha nechce. |
Mám to bohužel přesně opačně. Po InBody jsem zjistil, že ty moje tréninky nezvládám "užrat" a tělo si vesele kromě tuku už pálí i svaly. Pravda, trénuju poměrně dost Takže k tématu co mi leze na nervy - musím jíst víc a jinak, než mi vyhovuje, protože tréninky omezovat nechci Ale tak časem si zvyknu, když to začne / bude fungovat.. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
Naposledy upravil Balista dne út květen 12, 2015 12:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út květen 12, 2015 11:01 am Předmět: |
|
|
@Balista: vidis jakej jsem jelen :D pisu to tady na mobilu na pokracovani pri obedu, kdy mi sem vleze dalsich deset lidi ze neco potrebujou a pak to takhle dopada, muj dlouhej prispevek vysel vnivec _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út květen 12, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | A váha stoupá a stoupá... |
jestli rostou kozy a zadek, tak je to v klidu, jestli břicho, tak je to špatně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út květen 12, 2015 12:17 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Ikee dne út květen 12, 2015 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 12, 2015 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Nevim co je na tom desivyho, proste lidi fandi narodnimu tymu, protoze je to proste narodni tym.
Debaty o tom, co to je jeste vlastenectvi, co uz ne, kdo je vetsi vlastenec a proc, kdo ma vetsi pero a kdo nema zadny se ucastnit s prominutim nehodlam. |
Myslím že ten článek není o tom jestli někdo fandí nebo nefandí svému týmu v nějakém sportu, to ať si dělá každý jak uzná za chce, každý má nějaké koníčky. Já taky třeba sleduju volejbal, ale když se hraje šampionát, nedělám kvůli tomu takové kraviny, o kterých ten článek píše a které se dějí v souvislosti s hokejem.
Článek kritizuje to retardované šílenství kolem toho - vohnouty co si dávají na auto vlaječky a obchodníky co nabízí k nákupu potravin čínského plyšového králíka v národním hokejovém dresu a lidi co jdou na povel chlastat do hospody jenom proto "že se hraje ten hokej".
Těch lidí co je opravdu zajímá hokej jako takový je podle mě zlomek.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út květen 12, 2015 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út květen 12, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
Ale já chci mít svalnaté nohy a zadek, ale přenést ten psychický blok v podobě zvýšených čísel na váze je peklo! A čím víc kardiuju, tím víc vážím. To je přeci na odstřel, psychická šikana vlastním tělem! _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út květen 12, 2015 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Ale já chci mít svalnaté nohy a zadek, ale přenést ten psychický blok v podobě zvýšených čísel na váze je peklo! A čím víc kardiuju, tím víc vážím. To je přeci na odstřel, psychická šikana vlastním tělem! |
Jestli začala teprve teď, tak gratuluji. Jsou lidé, kteří jí mají celý život ;-)
| Spazik napsal: | | Grimley napsal: | Nevim co je na tom desivyho, proste lidi fandi narodnimu tymu, protoze je to proste narodni tym.
Debaty o tom, co to je jeste vlastenectvi, co uz ne, kdo je vetsi vlastenec a proc, kdo ma vetsi pero a kdo nema zadny se ucastnit s prominutim nehodlam. |
Myslím že ten článek není o tom jestli někdo fandí nebo nefandí svému týmu v nějakém sportu, to ať si dělá každý jak uzná za chce, každý má nějaké koníčky. Já taky třeba sleduju volejbal, ale když se hraje šampionát, nedělám kvůli tomu takové kraviny, o kterých ten článek píše a které se dějí v souvislosti s hokejem.
Článek kritizuje to retardované šílenství kolem toho - vohnouty co si dávají na auto vlaječky a obchodníky co nabízí k nákupu potravin čínského plyšového králíka v národním hokejovém dresu a lidi co jdou na povel chlastat do hospody jenom proto "že se hraje ten hokej".
Těch lidí co je opravdu zajímá hokej jako takový je podle mě zlomek. |
Když se na to podíváš z hlediska vědy, je to normální a přirozené chování. Když se na to podíváš z lidského hlediska, je to zcela přirozené a normální chování. Ono je spíše nepřirozené a retardované ostenativní pohrdání.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 12, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Nevim co je na tom desivyho, proste lidi fandi narodnimu tymu, protoze je to proste narodni tym.
|
Děsivý to není, ale že bych to chápal, to tedy ne .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: út květen 12, 2015 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Když se na to podíváš z hlediska vědy, je to normální a přirozené chování. Když se na to podíváš z lidského hlediska, je to zcela přirozené a normální chování. Ono je spíše nepřirozené a retardované ostenativní pohrdání. |
A co je na tom pohrdání nepřirozeného? Resp. jak bys obecně definoval nepřirozenost? Samozřejmě z hlediska vědy. :) A z hlediska osobního.....ty ničím a nikým nepohrdáš, Mablungu? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út květen 12, 2015 1:20 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | Mablung napsal: | | Když se na to podíváš z hlediska vědy, je to normální a přirozené chování. Když se na to podíváš z lidského hlediska, je to zcela přirozené a normální chování. Ono je spíše nepřirozené a retardované ostenativní pohrdání. |
A co je na tom pohrdání nepřirozeného? Resp. jak bys obecně definoval nepřirozenost? Samozřejmě z hlediska vědy. :) A z hlediska osobního.....ty ničím a nikým nepohrdáš, Mablungu? :) |
Shodit se dá všechno. Já nechápu moc hokej na národní úrovni, ale v televizi se na MS podívám.
Vlajku bych si na auto nedal:)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 12, 2015 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Když se na to podíváš z hlediska vědy, je to normální a přirozené chování. Když se na to podíváš z lidského hlediska, je to zcela přirozené a normální chování. Ono je spíše nepřirozené a retardované ostenativní pohrdání. |
Přirozené by to bylo, pokud by lidé byli ve velké ... převažující ... míře spokojeni se stavem, v jakém se jejich stát/společnost nachází. Beru, že pokud si někdo s hrdostí a radostí řekne, že je fakt rád tam kde je, a že to, jak to tu chodí, mu přijde v pohodě a dobrý, tak to může být důvodem i pro podporu sportovní reprezentace, a to i ve sportech, kterým zas až tak moc dotyčný nerozumí a běžně jej nezajímají.
Ale to je stav, který tedy v naší společnosti zrovna nepozoruji. A lidí, co teď šílí z nároďáku protože je v ČR MS je podstatně víc, než těch, kteří se o hokej zajímají soustavně a dlouhodobě .... a ti pak spíš řeší NHL, protože co si budeme namlouvat, i z těch na ledě by raději každý hrál v play-off než brousil led ve Vysočanech:-). V celkovém výsledku se vůbec nelze divit, že to někomu přijde trochu na palici ....
Osobně mi to je úplně jedno, mě kolektivní sporty beztak nebaví:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út květen 12, 2015 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Když se na to podíváš z hlediska vědy, je to normální a přirozené chování. Když se na to podíváš z lidského hlediska, je to zcela přirozené a normální chování. Ono je spíše nepřirozené a retardované ostenativní pohrdání. |
To asi ano, takové stádní jednání pro někoho kdo má podprůměrné IQ možná normální je - přijde mi to velmi podobné, jako když vládnoucí třída pro plebs ve starověkém Římě pořádala zápasy gladiátorů a podobné akce (chléb a hry).
Hokej může bavit i inteligentní lidi, ale ti si pravděpodobně nedávají na auto vlajku a nechodí si každý večer při té přiležitosti vylít tykev do hospody :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|