Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 975, 976, 977 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JENDA10

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Stejně jako nesnáším idioty co se navážej do ostatních kvůli "čecháčkovství", nesnáším i tyhlety rádoby inteligenty, co pomlouvat ostatní kvůli vlastenectví při MS....je to trapné :)

D-fens byl dřív dobrej, teď se z něj stala žumpa

Edit: ti diskutující tam maj stejnej patent na rozum jako diskutující na novinkách...vážně žumpa....

A někomu zase přijde trapné to rádoby vlastenecké křepčení kolem MS. :)

Pamatuješ si ještě, Grimley, tu poměrně vyhrocenou debatu o vlastenectví, která tady na foru byla před časem? Tam jsi taky nepřispíval zrovna dvakrát inteligentně a kultivovaně, přitom věřím tomu, že jsi v reálu fajn kluk. :) On je někdy velkej rozdíl mezi tím, co někdo napíše na netu a jak to vyzní, a tím, co chce ve skutečnosti vyjádřit.....

Tím se ale nezastávám D-fens, ten článek ani diskuzi jsem nečetl, ani to nehodlám dělat. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@ Jenda: ja jen nemam rad tyhle radoby inteligentni clanky, ktery maj pusobit tak, ze autor je strasne nad veci a jakejsi odbornik na vsechno a aby to podtrhl, pouzije v clanku o hokeji uplne nesouvisejici temata. V diskuzi pak ti lidi dojdou k tomu, ze sami jsou proste nadlidi a ti blbci, co sledujou hokej (zrovna v tomto pripade) jsou proste nejaky zmanipulovany ovce, hokejista je podradnej clovek, protoze nestavi baraky (vzdcky jde kazdy povolani prirovnanim k jinemu pohanit).

Tady se pak strhne debata o tom, co je to vlastenectvi (pro kazdyho je vlastenectvi neco jinyho, nejde rict spln tyhle tri body a ses vlastenec...a ty mas jen dva a pul bodu, tak nejses. Ono je strasne lehky lidi odsoudit a hlavne nechapu proc je tak popularni nekoho presvedcovat proc neni dostatecne velkej vlastenec, pripadne jeste prihodit a dokazat, ze ja jsem teda rozhodne vetsi vlastenec.... (ve stylu jsem lepsi nez ty, ty ses jen srac co fandi cesky reprezentaci a vlajky na zrcatkach mas jen pri MS). Proc teda ti, co tohle pisou, nechodej kazdej den v narodnich barvach, nepouzivaj jen cesky veci a nepracujou zadarmo na vrub statu? Protoze vlastenectvi ma ruzny formy, je to subjektivni vec, alespon pro me, tak nechapu, proc nekoho hanit jen pro to, ze si v dobe MS da na auto vlajecku a sleduje hokej..... achjo
Balista

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley omylem napsal:
Proc teda ti, co tohle pisou.....nepracujou zadarmo na vrub statu?

To seš cifršpion? Na vrub znamená na úkor, dalo by se říct i v neprospěch. Z kontextu jsi podle mě myslel pravý opak, no ne?

Ikee napsal:
Prostě musím přestat žrát a začít jíst, což se mi ani za boha nechce.

Mám to bohužel přesně opačně. Po InBody jsem zjistil, že ty moje tréninky nezvládám "užrat" a tělo si vesele kromě tuku už pálí i svaly. Pravda, trénuju poměrně dost Takže k tématu co mi leze na nervy - musím jíst víc a jinak, než mi vyhovuje, protože tréninky omezovat nechci Ale tak časem si zvyknu, když to začne / bude fungovat..

Naposledy upravil Balista dne út květen 12, 2015 12:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@Balista: vidis jakej jsem jelen :D pisu to tady na mobilu na pokracovani pri obedu, kdy mi sem vleze dalsich deset lidi ze neco potrebujou a pak to takhle dopada, muj dlouhej prispevek vysel vnivec
cipinek

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
A váha stoupá a stoupá...

jestli rostou kozy a zadek, tak je to v klidu, jestli břicho, tak je to špatně...
Ikee

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Ikee napsal:

jestli rostou kozy a zadek, tak je to v klidu, jestli břicho, tak je to špatně...

Dle mého věcného garanta (trenéra) a přesného odborného měření (dle velikosti gatí) mi roste zadek, megozně stehna a pak břicho. A už jsem si tak pěkně najela dráhu profesionálního jedlíka...

Naposledy upravil Ikee dne út květen 12, 2015 12:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Spazik

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Nevim co je na tom desivyho, proste lidi fandi narodnimu tymu, protoze je to proste narodni tym.

Debaty o tom, co to je jeste vlastenectvi, co uz ne, kdo je vetsi vlastenec a proc, kdo ma vetsi pero a kdo nema zadny se ucastnit s prominutim nehodlam.

Myslím že ten článek není o tom jestli někdo fandí nebo nefandí svému týmu v nějakém sportu, to ať si dělá každý jak uzná za chce, každý má nějaké koníčky. Já taky třeba sleduju volejbal, ale když se hraje šampionát, nedělám kvůli tomu takové kraviny, o kterých ten článek píše a které se dějí v souvislosti s hokejem.
Článek kritizuje to retardované šílenství kolem toho - vohnouty co si dávají na auto vlaječky a obchodníky co nabízí k nákupu potravin čínského plyšového králíka v národním hokejovém dresu a lidi co jdou na povel chlastat do hospody jenom proto "že se hraje ten hokej".
Těch lidí co je opravdu zajímá hokej jako takový je podle mě zlomek.
cipinek

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Ikee"]
cipinek napsal:
Ikee napsal:

Dle mého věcného garanta (trenéra) a přesného odborného měření (dle velikosti gatí) mi roste zadek, megozně stehna a pak břicho. A už jsem si tak pěkně najela dráhu profesionálního jedlíka...

přestaň dělat dřepy a nohy a zadek ti nebude růst...
Ikee

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale já chci mít svalnaté nohy a zadek, ale přenést ten psychický blok v podobě zvýšených čísel na váze je peklo! A čím víc kardiuju, tím víc vážím. To je přeci na odstřel, psychická šikana vlastním tělem!
Mablung

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Ale já chci mít svalnaté nohy a zadek, ale přenést ten psychický blok v podobě zvýšených čísel na váze je peklo! A čím víc kardiuju, tím víc vážím. To je přeci na odstřel, psychická šikana vlastním tělem!

Jestli začala teprve teď, tak gratuluji. Jsou lidé, kteří jí mají celý život ;-)

Spazik napsal:
Grimley napsal:
Nevim co je na tom desivyho, proste lidi fandi narodnimu tymu, protoze je to proste narodni tym.

Debaty o tom, co to je jeste vlastenectvi, co uz ne, kdo je vetsi vlastenec a proc, kdo ma vetsi pero a kdo nema zadny se ucastnit s prominutim nehodlam.

Myslím že ten článek není o tom jestli někdo fandí nebo nefandí svému týmu v nějakém sportu, to ať si dělá každý jak uzná za chce, každý má nějaké koníčky. Já taky třeba sleduju volejbal, ale když se hraje šampionát, nedělám kvůli tomu takové kraviny, o kterých ten článek píše a které se dějí v souvislosti s hokejem.
Článek kritizuje to retardované šílenství kolem toho - vohnouty co si dávají na auto vlaječky a obchodníky co nabízí k nákupu potravin čínského plyšového králíka v národním hokejovém dresu a lidi co jdou na povel chlastat do hospody jenom proto "že se hraje ten hokej".
Těch lidí co je opravdu zajímá hokej jako takový je podle mě zlomek.

Když se na to podíváš z hlediska vědy, je to normální a přirozené chování. Když se na to podíváš z lidského hlediska, je to zcela přirozené a normální chování. Ono je spíše nepřirozené a retardované ostenativní pohrdání.
ygg

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Děsivý to není, ale že bych to chápal, to tedy ne ....
JENDA10

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Když se na to podíváš z hlediska vědy, je to normální a přirozené chování. Když se na to podíváš z lidského hlediska, je to zcela přirozené a normální chování. Ono je spíše nepřirozené a retardované ostenativní pohrdání.

A co je na tom pohrdání nepřirozeného? Resp. jak bys obecně definoval nepřirozenost? Samozřejmě z hlediska vědy. :) A z hlediska osobního.....ty ničím a nikým nepohrdáš, Mablungu? :)
Hulkie

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JENDA10 napsal:
Mablung napsal:

A co je na tom pohrdání nepřirozeného? Resp. jak bys obecně definoval nepřirozenost? Samozřejmě z hlediska vědy. :) A z hlediska osobního.....ty ničím a nikým nepohrdáš, Mablungu? :)

Shodit se dá všechno. Já nechápu moc hokej na národní úrovni, ale v televizi se na MS podívám.
Vlajku bych si na auto nedal:)
ygg

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Přirozené by to bylo, pokud by lidé byli ve velké ... převažující ... míře spokojeni se stavem, v jakém se jejich stát/společnost nachází. Beru, že pokud si někdo s hrdostí a radostí řekne, že je fakt rád tam kde je, a že to, jak to tu chodí, mu přijde v pohodě a dobrý, tak to může být důvodem i pro podporu sportovní reprezentace, a to i ve sportech, kterým zas až tak moc dotyčný nerozumí a běžně jej nezajímají.

Ale to je stav, který tedy v naší společnosti zrovna nepozoruji. A lidí, co teď šílí z nároďáku protože je v ČR MS je podstatně víc, než těch, kteří se o hokej zajímají soustavně a dlouhodobě .... a ti pak spíš řeší NHL, protože co si budeme namlouvat, i z těch na ledě by raději každý hrál v play-off než brousil led ve Vysočanech:-). V celkovém výsledku se vůbec nelze divit, že to někomu přijde trochu na palici ....

Osobně mi to je úplně jedno, mě kolektivní sporty beztak nebaví:-).
Spazik

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2015 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

To asi ano, takové stádní jednání pro někoho kdo má podprůměrné IQ možná normální je - přijde mi to velmi podobné, jako když vládnoucí třída pro plebs ve starověkém Římě pořádala zápasy gladiátorů a podobné akce (chléb a hry).
Hokej může bavit i inteligentní lidi, ale ti si pravděpodobně nedávají na auto vlajku a nechodí si každý večer při té přiležitosti vylít tykev do hospody :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 975, 976, 977 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: