|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: út květen 12, 2015 9:41 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Jo, ty záda sou brutální, je tam až neskutečně hmoty.
Jen kurva to opálení :D když jdeš poprvní na bicykl a svítí slunko, proč se nenamažeš? |
To je pracovní opálení a vůbec jsem nečekal že mně to tak smahne. Dneska už se snažím dorovnat v tílku
Dík za rady. Dneska mrtvoluju tak zkusim tlačit to spíš na paty a pakovat ty ramens, uvidíme co to udělá.
A dík za chválu! Sám jsem zvědavý jak to dopadne s dietou a kolik tam toho zůstane.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: út květen 12, 2015 5:54 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: |
Dovolím si nesouhlasit. Podle me má Gohan postavení na začátku tahu tak akorát.
Mrtvola není dřep, pro rozjezd pohybu u mrtvoly je potřeba mít nohy v nejsilnější pozici a to určitě není se stehnama vodorovně s podlahou. Nohy jsou nejsilnější v horní čtvrtině pohybu. Koukněte se na nejlepší deadliftery jak tahaj. Vidím v posilovnách spoustu lidí jak se štelujou na začátku mrtvoly do dřepu a pak jim stejně prdel vyjede nahoru a tahaj všechno zádama.
Mnohem důležitější je to, aby souhyb celýho těla byl koordinovaný a současný, tzn. zabrat nohama a zároveň tlačit pánev dopředu a rovnat se v zádech, váha na patách a tahat jakoby dozadu na sebe, využívat hmotnost vlastního těla. |
Já do toho nechtěl vrtat, ale děkuji za napsání, musím jen souhlasit.
Ta startovní pozice vypadá skoro na ideál, teď už jen záleží na tom, aby s tím pohrál Gohan tak, jak mu to vyhovuje a naučil se hlavně tahat přes "zadek".
Krom toho i v tohle videu Candito říká, že když se někdo deadlift snaží dřepovat, tak mu zadek ulítne a je to přesně z toho důvodu, že si tělo automaticky najde silnější pozici. Ono to jde u lehkých vah, ale u těžších je to hned jinak.
Kromě toho, když na tomhle videu ukazuje "snatch" deadlift, tak to ukazuje špatně, protože má činku daleko od těla, což by u těžších vah způsobilo, že by to tahal hodně přes záda. Ale předpokládám, že to bude jenom kvůli tomu, že má prázdnou osu a asi si ani tu chybu kvůli tomu neuvědomuje.
Navíc, když se snaží někdo cpát prdel moc dolů, tak to vede k tomu, že jdou kolena dopředu a holeně pak zavazí při cviku a vede to pak k různým paskvilům.
Radši bych se soustředil na zadek dozadu, než dolů... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út květen 12, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
FitNotes Workout - úterý 12th května 2015
** Shyby Nadhmatem široký Úchop **
- 12 reps
- 9 reps
- 7 reps
- 5 reps
- 8 reps
** Deadlift **
- 60.0 kgs x 5 reps
- 100.0 kgs x 5 reps
- 120.0 kgs x 5 reps
- 140.0 kgs x 5 reps
- 150.0 kgs x 5 reps
- 160.0 kgs x 5 reps
Zkoušel jsem to podle rad, s lehčí vahou to šlo, tlačil jsem zadek dozadu a dost jsem si odíral holeně a tlačil jsem ramena co nejdál od uší, ale s těžší vahou už to zas bylo v hnoji. Musím se to naučit, ale teď už alespoň díky Vám vím plus minus co a jak. Velký dík.
** Pritahy S Operkou **
- 20.0 kgs x 15 reps
- 30.0 kgs x 15 reps
- 40.0 kgs x 12 reps
- 50.0 kgs x 8 reps
- 50.0 kgs x 8 reps
** Lat Pulldown **
- 130.0 kgs x 12 reps
- 145.0 kgs x 12 reps
- 160.0 kgs x 10 reps
- 175.0 kgs x 6 reps
** Spodni Kladka **
- 100.0 kgs x 15 reps
- 100.0 kgs x 15 reps
- 100.0 kgs x 15 reps
** Crunch **
- 30 reps
- 25 reps
- 25 reps
- 25 reps
** Chuze Na Pasu **
- 20:00
Jinak záda zas spálené jak rak, bolest při tréninku celkem maso, po tréninku cestou domů ještě větší, tak doufám že se alespoň vyspím.
Jídlo:
6.00 - 80g vloček, 400ml mléka, 1lžíce medu a arašídového másla, skořice
8.00 - 250g tvarohu, lžíce arašídového másla, banán, 2 lžíce mléka
10.15 - 460g (syrový stav) brambor, 180g (syrový stav) kuřecích prsou
13.00 - 20g wpc 80 + 20g mic. kaseinu
16.30 - 460g (syrový stav) brambor, 180g (syrový stav) kuřecích prsou
20.45 - 230g (syrový stav) brambor, 180g (syrový stav) kuřecích prsou
22.30 - 250g tvarohu
Na brambory 2 lžíce olivového oleje a na kuře 2 lžíce olivového oleje. Dále pak nějaké rajčata.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st květen 13, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Zkoušel jsem to podle rad, s lehčí vahou to šlo, tlačil jsem zadek dozadu a dost jsem si odíral holeně a tlačil jsem ramena co nejdál od uší, ale s těžší vahou už to zas bylo v hnoji. Musím se to naučit, ale teď už alespoň díky Vám vím plus minus co a jak. Velký dík.
|
To je dobře. Já mám po mrtvolách na píšťalách dycky modráky uplně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2015 9:42 am Předmět: |
|
|
este jedna rada k tej mrtvole - skus zatnut laty, spevnis tak chrbat a bude sa ti lepsie tahat od spodu
tahat ramena dozadu je blbost _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: st květen 13, 2015 11:22 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | este jedna rada k tej mrtvole - skus zatnut laty, spevnis tak chrbat a bude sa ti lepsie tahat od spodu
tahat ramena dozadu je blbost |
Píše, že ramena tlačil od uší. Tím pádem to dělá správně a zároveň tím aktivuje i latissimy. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2015 2:41 pm Předmět: |
|
|
| švadla napsal: | | g_dgrim napsal: | este jedna rada k tej mrtvole - skus zatnut laty, spevnis tak chrbat a bude sa ti lepsie tahat od spodu
tahat ramena dozadu je blbost |
Píše, že ramena tlačil od uší. Tím pádem to dělá správně a zároveň tím aktivuje i latissimy. |
tahat ramena dozadu a zatinat latissmy neni to iste, si to skus
ak zatnes laty tak sa ti automaticky zatiahnu aj ramena, ale len mierne do prirodzenej polohy tak aby si mal chrbat v neutralnej rovine
na druhu stranu, ak sa sustredis na tahanie ramien dozadu tak akurat skoncis v lordoze co je asi najhorsie co moze byt
verim tomu, ze myslime rovnaku vec, ale je nespravne na to mysliet cez ramena _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st květen 13, 2015 2:45 pm Předmět: |
|
|
To s těmi rameny jsem mu poradil já, je to myšleno - zapakovat ramena.
Gohan: to jak píšeš o odřených holení je správně, stačí se podívat na soutěž v trojboji, proto tam mají podkolenky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 13, 2015 3:01 pm Předmět: |
|
|
Jojo s tou stovkou to šlo, potom už technika pokulhávala a už se mi nedařilo jet to tak dozadu na paty. Musím si to pořádně zažít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
FitNotes Workout - pátek 15th května 2015
** Predkopavani **
- 10.0 kgs x 20 reps
- 15.0 kgs x 20 reps
- 20.0 kgs x 20 reps
- 30.0 kgs x 12 reps
- 35.0 kgs x 12 reps
- 40.0 kgs x 8 reps
- 35.0 kgs x 8 reps
** Hacken Squat **
- 12 reps
- 20.0 kgs x 10 reps
- 40.0 kgs x 8 reps
- 80.0 kgs x 6 reps
- 100.0 kgs x 6 reps
- 120.0 kgs x 5 reps
- 130.0 kgs x 5 reps
- 140.0 kgs x 5 reps
- 100.0 kgs x 5 reps
- 80.0 kgs x 5 reps
- 60.0 kgs x 5 reps - Shazované série
- 40.0 kgs x 5 reps
- 20.0 kgs x 5 reps
- 5 reps
** Leg Press **
- 150.0 kgs x 20 reps
- 175.0 kgs x 20 reps
- 200.0 kgs x 20 reps
- 225.0 kgs x 20 reps
- 250.0 kgs x 20 reps
** Vypady **
- 20.0 kgs x 12 reps
- 25.0 kgs x 12 reps
- 25.0 kgs x 12 reps
- 30.0 kgs x 10 reps
- 40.0 kgs x 10 reps
** Romanian Deadlift **
- 20.0 kgs x 10 reps
- 40.0 kgs x 10 reps
- 40.0 kgs x 12 reps
- 50.0 kgs x 12 reps
** Zakopavani V Leze **
- 20.0 kgs x 12 reps
- 25.0 kgs x 12 reps
- 30.0 kgs x 12 reps
- 20.0 kgs x 15 reps
** Crunch **
- 30 reps
- 30 reps
- 30 reps
- 30 reps
Dobrý záhul na nohy. Potom jsem šel do kina a po dvou hodinách sezení jsem se málem skoulel ze schodů jak mě chytly ty stehna
Jo a zpomněl jsem dodat, jezdit nohy, konkrétně hacken, se spálenými zády a rameny je celkem chutovka
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so květen 16, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
FitNotes Workout - sobota 16th května 2015
** Chuze Na Pasu **
- 1:00:00
Dnes večer cardio a přes dopoledne a odpoledne výlet na kolem pod javorový, lanovkou nahoru a pešky dolů. Nahoře jsem se nechal vyfotit s hadicí, která se jmenovala Juju
(Všimněte si paní nalevo za mnou, jak se mi kouká na zadek a její výraz je přesná kopie "Not Bad" Obamy http://imgur.com/NfhZyXA)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so květen 16, 2015 7:46 pm Předmět: |
|
|
Lol, si nefandi, kouka na toho hada ))
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so květen 16, 2015 7:53 pm Předmět: |
|
|
Myslíš tu paní v černých brýlích, že? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so květen 16, 2015 8:03 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Myslíš tu paní v černých brýlích, že? |
Kterou jinou?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|