** Hacken Squat **
- 120.0 kgs x 5 reps
- 120.0 kgs x 5 reps
- 120.0 kgs x 5 reps
- 120.0 kgs x 5 reps
- 120.0 kgs x 5 reps
- Dnes jsem si všiml, že někdo počítá i nenaložený hacken jako 20kg, já teda na hackenu i MP píšu jen váhu co tam naložím, takže teoreticky by to mělo být 140kg, já ale píšu 120.
** Standing Calf Raise Machine **
- 75.0 kgs x 20 reps
- 105.0 kgs x 20 reps
- 135.0 kgs x 15 reps
- 165.0 kgs x 15 reps
- 187.5 kgs x 15 reps
** Leg Press **
- 150.0 kgs x 20 reps
- 175.0 kgs x 20 reps
- 200.0 kgs x 20 reps
- 225.0 kgs x 20 reps
- 250.0 kgs x 20 reps
- Opět jen to, co nakládám.
** Vypady **
- 25.0 kgs x 10 reps
- 25.0 kgs x 10 reps
- 25.0 kgs x 10 reps
- 25.0 kgs x 10 reps
- 10 tam 10 zpátky, takže vlastně 20.
** Shyby Nadhmat **
- 10 reps
- 10.0 kgs x 6 reps
- 15.0 kgs x 6 reps
- 20.0 kgs x 6 reps
- 20.0 kgs x 5 reps
- 20.0 kgs x 5 reps
** Pritahy S Operkou **
- 20.0 kgs x 15 reps
- 30.0 kgs x 15 reps
- 40.0 kgs x 10 reps
- 50.0 kgs x 8 reps
- 50.0 kgs x 7 reps
- 30.0 kgs x 7 reps
- 20.0 kgs x 8 reps
** Spodni Kladka Na Pulbalonu **
- 100.0 kgs x 15 reps
- 100.0 kgs x 15 reps
- 100.0 kgs x 15 reps
- 100.0 kgs x 15 reps
- 55.0 kgs x 15 reps
** Deadlift **
- 60.0 kgs x 5 reps
- 100.0 kgs x 5 reps
- 130.0 kgs x 5 reps
- 140.0 kgs x 5 reps
- 150.0 kgs x 5 reps
- 160.0 kgs x 2 reps
- Nějaké videa deadliftu. Strašně bych byl rád kdyby se na to někdo mrkl a řekl mi co a jak. Mrtvola mě baví a chtěl bych na ní zamakat aby to nebyla taková slabota :D
** Pritahy S Operkou **
- 30.0 kgs x 12 reps
- 40.0 kgs x 8 reps
- 40.0 kgs x 10 reps
- 40.0 kgs x 12 reps
** Spodni Kladka Na Pulbalonu **
- 100.0 kgs x 12 reps
- 100.0 kgs x 12 reps
- 85.0 kgs x 12 reps
- 85.0 kgs x 15 reps
** Crunch **
- 30 reps
- 30 reps
- 30 reps
- 35 reps
Dneska netradičné dopoledne a ještě netradičněji nějaké fotky. Zasmějte se mému úžasnému opálení a napruhovaným bicepsům povšimněte si vynikající separace spodní a horní části paže. Bohužel, nějak jsem to nevychytal a celkem solidně jsem se připálil, takže o víkendu to musím zarovnat :D . A taky ignorujte můj výraz. Vstával jsem celkem brzo a jsem zvyklý trénovat později, kdy už v sobě mám trochu víc jídla. Párkrát jsem myslel že odpadnu
A poslední dobou a hlavně dneska totální výkyvy nálady. Po cestě domů jsem asi třikrát vystřídal úplně top pocit s úplně hnusem, nevím co se děje, vždycky si pak musím uvědomit, že si vlastně nemám na co stěžovat a nějak mě to přejde. Asi by to chtělo už nějakou slečnu abych si mohl zlepšovat náladu tím, že ji zlepším někomu jinému.
jo to opaleni je fakt brutalni Forma celkem ujde :)
Co je to za fitko?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
wow, skvelá forma, ten dvojitý bicák, pecka, mrte svalov
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Určitě ti tu poradí někdo hodnotnější, ale osobně bych radil tu prdel tlačit níž, máš ji dost vysoko a máš pak tendenci kulatit záda, takže začít se zadkem níž a mělo by to být fajn
A to bud rád že nepracuješ jako řidič, já mám takhle opálenou jen levou ruku
Uplne jsi mi pripomnel serii obrazku, kde byli vyfoceni dlouhodobi ridici kamionu a uplne bylo videt, jak kuze na strane okynka vypada o x let starsi nez ta dale.
Turakam napsal:
wow, skvelá forma, ten dvojitý bicák, pecka, mrte svalov
Dik za pochvalu. Od Tebe velmi potesi
A dik chlapi za typy, v utery vyzkousim a dam vedet.
Dovolím si nesouhlasit. Podle me má Gohan postavení na začátku tahu tak akorát.
Mrtvola není dřep, pro rozjezd pohybu u mrtvoly je potřeba mít nohy v nejsilnější pozici a to určitě není se stehnama vodorovně s podlahou. Nohy jsou nejsilnější v horní čtvrtině pohybu. Koukněte se na nejlepší deadliftery jak tahaj. Vidím v posilovnách spoustu lidí jak se štelujou na začátku mrtvoly do dřepu a pak jim stejně prdel vyjede nahoru a tahaj všechno zádama.
Mnohem důležitější je to, aby souhyb celýho těla byl koordinovaný a současný, tzn. zabrat nohama a zároveň tlačit pánev dopředu a rovnat se v zádech, váha na patách a tahat jakoby dozadu na sebe, využívat hmotnost vlastního těla.
Dovolím si nesouhlasit. Podle me má Gohan postavení na začátku tahu tak akorát.
Mrtvola není dřep, pro rozjezd pohybu u mrtvoly je potřeba mít nohy v nejsilnější pozici a to určitě není se stehnama vodorovně s podlahou. Nohy jsou nejsilnější v horní čtvrtině pohybu. Koukněte se na nejlepší deadliftery jak tahaj. Vidím v posilovnách spoustu lidí jak se štelujou na začátku mrtvoly do dřepu a pak jim stejně prdel vyjede nahoru a tahaj všechno zádama.
Mnohem důležitější je to, aby souhyb celýho těla byl koordinovaný a současný, tzn. zabrat nohama a zároveň tlačit pánev dopředu a rovnat se v zádech, váha na patách a tahat jakoby dozadu na sebe, využívat hmotnost vlastního těla.
Spekounův příspěvek je naprosto trefný a přesný. Byl jsem si teďka zacvičit s Jirkou Tkadlčíkem a tahle rada je jak přes kopírák. Snažím se teďka odstranit nějaké nedostatky a jde to ztěžka. Jakmile člověk dostane pod kůži nějakej pohyb a naučí se s ním tahat, změnit to je boj.
A forma vypadá dobře!
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
připojuji se k ostatním, na těch zádech máš neskutečně masa... jak jsi to tam dostal?
mrtvola, co je vidět na videu - těch 140 dobrých, trochu více bych zatáhl ramena, těch 150 taky pěkných, malinko níže zadek a rovnější záda, ale podle videa se špatně radí ;)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru