|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dejv1
|
Zaslal: út květen 12, 2015 11:42 pm Předmět: |
|
|
To madball:
I kdyby byl výkon o zmiňovaných 10% slabší, tak je to něco, co jsi před dvěma měsíci označil za „až neuvěřitelné“. Kotouče jsou kalibrované a závodní. Že se činka dotýká hrudníku je vidět snad dostatečně jasně a že se nezvedá zadek zrovna tak. Co by se mohlo skrývat za atd. nevím.
Dnes vše s přehledem, u benche rezerva, u HSPU jak kdy. Při běhu jsem cítil, že můžu přidat.
1.fáze
Běh rozklus
6X cca 800m tempo lehce pod 4 min/km
2.fáze
BP7X10X127,5kg
HSPU 5X20
TRX,dřepy,strčing 15 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: st květen 13, 2015 5:18 am Předmět: |
|
|
Kdyby byl výkon o 10% nižší, taky by to bylo cca 6x6x124. Já označil za dobrej výkon 5x140, což je trochu rozdíl, ale pořád je to hodně slušný na tvoje poměry výška vs. váha a při nabrání nějakých dalších svalů by ty výkony musely jít nahoru, proto to označuju jako dobrej výkon.
Z videa je třeba vidět, že první 2op. jsou nelocknutý. Nejsou tam stopky, což ale bylo jasný. Tohle zase ten výkon trochu snižuje. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 13, 2015 6:05 am Předmět: |
|
|
Das7 serii so 127,5 po 10? Ehm, kolko to aktualne vazis, lebo toto je peklo! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 13, 2015 6:14 am Předmět: |
|
|
| Dejv1 napsal: | | BP 5X3X150 kg chtělo by to sparinga. Podám si to, ale už ležím blízko stojanu a občas do něj drbnu… |
5x3x 150 liber tam mělo být:)))
vážíš 85 kg nebo kolik a děláš série s dvojnásobkem svojí váhy? a v únoru jsi cvičil se 70 kg?
ty jsi baron Prášil:)))
edit: teď jsem si to prohlídnul na velkým monitoru a ty rozhodně nevypadáš na chlapíka, co zatlačí 170 na benč.
Naposledy upravil Hulkie dne st květen 13, 2015 6:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 13, 2015 6:40 am Předmět: |
|
|
Zajimava cisla. To by me zajimalo, co z toho clovek muze mit, pokud by si ty vykony vymyslel  Coz ale netvrdim, ze tak v tomto pripade je. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 13, 2015 6:54 am Předmět: |
|
|
To netusim ani ja,kazdopadne potom skoda, ze borec neskusi nejaku tu benc pohárovku. Lebo podobne vykony som davno nevide, ak vobec pri podobnej tel. vahe. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 13, 2015 6:54 am Předmět: |
|
|
Tak ta činka nevypadá, že by na ní bylo 137,5 kg. I kdyby bylo, tak těch 6 opakování vypadalo jako maximální výkon, takže se mi jeví nereálné, že by o týden později nebo kdy udělal 5x3 se 150 kg. A hlavně na to nevypadá vůbec on. Chlapík, co vytlačí 170 vypadá trochu jinak.
edit: nemluvě o sedmi sériích po deseti s váhou o deset kilo nižší než se kterou dělá 6x6:)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 13, 2015 7:28 am Předmět: |
|
|
Neni nic horsiho nez kdyz si spatne spocitate vahu kotoucu a pak uz v tom musite pokracovat, ptz jinak byste byli za idiota
Ne samozrejme je mi to jedno, jestli to je pravda nebo ne, me taky pred rokem neverili, ze davam 55ky na tlaky.... i kdyz tyhle vykony uz zavanej trochu Avengerskym syndromem (pri takovym vykonu mit takhle dobrou i fyzicku v aerobce...no nevim... 5km pod 20minut neni vubec nic lazo plazo, co by clovek zabehl bez pripravy).
Taky nevidim duvod, proc by lhal, ale lidi jsou ruzny a jestli cinka na videu ma 140kg, tak to me vazne poser, to jsou kotouce s pridavkem temny hmoty ne? _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 13, 2015 7:52 am Předmět: |
|
|
Kouknul jsem na pár zápisů - 4x týdně bench ve velkém tréninkovém objemu, pokaždé s 1,5násobkem tělesné hmotnosti a více v sériích. Je obdivuhodné tohle uregenerovat, ještě když jsou k tomu 4x týdně ramena. K tomu výkony jako je 30 shybů s přidanou zátěží 10 kg, nebo klik na bradlech 3x10 +65kg...
To jsou výkony hodné s přehledem nejsilnějšího člověka ve své váhovce v ČR a dost možná jednoho z nejsilnějších na světě. A když ještě vezmeme v úvahu:
| Dejv1 napsal: | | Váhy se zvedají a většinou mám pořád velkou rezervu. | _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne st květen 13, 2015 8:12 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st květen 13, 2015 8:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2015 8:12 am Předmět: |
|
|
To je dobre, mesiac od teba chcu video a ty to natocis cez celu posilku  , co tak dat tu kameru do inej miestnosti? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 13, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
Nemozes sa cudovat ludom, ze zasnu, lebo to, co predvadzas sa ozaj nevidi kazdy den. Nabuduce proste daj ten fotak dakomu do ruky, nevh ta pekne zblizka natoci aj s hmotnostami zavazi, nic zložitého, lebo doposial si troll a zlahcovanie tvojej vykonnosti bez ohladu nato, ci si nastreleny, je smiesne.
P.s.: na videu je vsetko, len nie rezerva heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: st květen 13, 2015 5:08 pm Předmět: |
|
|
Všem: Děkuji za projevený zájem o můj log.
To madball: Není tomu tak. Vše lze v diskuzi dohledat. Příspěvek, na který jsem se odkazoval jsi napsal 6. 3. 2015. BP 6X6 jsem předtím jel s nejvíce 125 kg. Zmiňovaný výkon 1X5X140 kg padl až 15. 3. 2015 tedy jsi ho 6.3 nekomentoval. K tomuto výkonu jsi se vyjádřil až 15.4 a na to jsem se neodkazoval. 6X6X125 kg a 1X5 140 kg rozdíl je. Proto jsem video načasoval na dobu, kdy jsem plánoval v pracovních sériích podávat obdobné výkony jako při závěrečných pokusech v minulém cyklu. I kdybychom tedy připustili, že kotouče jsou o 10% lehčí (nesmysl), splňuje trénink to, co jsi označil za až neuvěřitelné.
Jak je to s dotlaky jsem vysvětlil 1.3.2015. Stopky trénuji jen výjimečně. Chápu, že někdo bench bez stopky prostě nebere, ale mně to takto vyhovuje a proto to tak dělám. Je velmi nepravděpodobné, že bych na tom v nejbližší době něco měnil.
To Turakam: ano zmiňovaný výkon jsem dal včera. Aktuální váhu neznám, v posce se rozbila váha tak se nezvážím, ani kdybych chtěl. Z pohledu do zrcadla odhaduji 80 kg.
To Hulkie: Citovaný trenink jsem absolvoval s těmi samými kotoučemi jako jsou na videu. Svůj únorový stav jsem vysvětlil hned v prvním příspěvku a tehdejší formě jsem přizpůsobil název logu. Svůj vzhled jsem popsal vstupní výškou a váhou, jak jsi čekal, že budu vypadat? Nebo kolik mám při svém vzhledu zvedat, abys nebyl nucen můj vzhled komentovat?
To Draper: čísla jsou fajn:). Taky mi to vrtá hlavou, možná by to mohl někdo vysvětlit. Děkuji, že tuto myšlenku nemusím vyslovit já.
To Turakam 2: Soutěžení nevylučuji, píšu o tom i v prvním příspěvku. V tomto cyklu jsem i závodil.
To Hulkie 2: „Tak ta činka nevypadá, že by na ní bylo 137,5 kg“ Jak tedy vypadá?
Maximální výkon vypadá jinak. Tady byla rezerva ještě tak 2 opakování. Šlo prostě o pracovní sérii.
5X3X150 a 6X6X137,5 považuji za srovnatelné výkony a 7X10X127,5 (tehdy mimochodem ne 127,5 ale něco mezi 122,5 a 125) také. Kdybych se natočil u jiné série, mohl bys stejně zpochybnit zbytek. Prosím napiš, jaké váhy podle tebe odpovídají zmiňovaným počtům opakování k výkonu 6X6X137,5 kg?
To DiamonD123: Jsem rád, že budeš sledovat a přeji ti, aby ses dobře bavil:).
To Grimley: První větu nechápu.
Děkuji za slova uznání. Uvedený výkon opravdu moc lidí bez přípravy nedá hlavně vzhledem k tomu, že nešlo o výkon na dráze, ale na druhé straně talentovaný žák to zvládne. Já jej vyzdvihl jako jeden z nejlepších výkonů v minulém cyklu právě kvůli minimální přípravě. V tomto cyklu jsem běžel nesrovnatelně lépe.
Prostě tak vypadají, na čince nebylo 140 kg, ale 137,5 kg. Jestli máš zájem o výzkum temné hmoty,domluvím ti návštěvu u nás v posce a můžeš si je prohlédnout potěžkat atd...
To DiamonD123: Jo to se stává asi dost často:)
To Cizopasník: Děkuji za slova uznání.
4X týdně je lehce zavádející, tak jsem kdysi také trénoval a je to ještě rozdíl. Takový trénink bych se neodvážil napsat, to může jedině někdo o dost vzdělanější. Během tohoto cyklu jsem trénoval tlak 4X v osmi dnech. Někomu se to může zdát jako slovíčkaření, ale jsem si jist, že mě chápeš. Co se týče regenerace svalů tak problémy aktuálně nemám, horší je to když se málo vyspím.
Se srovnáním s nejsilnějšími na světě bych raději přece jen při uvedených výkonech brzdil.
Ještě bych rád doplnil k tomu, co cituješ. Je to údaj, který je důležitý při rozboru cyklu. S rezervou cvičím vždy, jinak by byl objem tréninku pochopitelně smrtící. Komentoval jsem, že mám větší rezervu než obvykle. Slovo většinou je tam hlavně kvůli HSPU.
To mysH: nechápu, prosím vysvětli, co jsi chtěl říct.
To G dgrim: Nechápu, co je na tom videu špatného. Ano, tvé řešení se mi zdá dobré.
To Turakam 3: Lidé žasli už když jsem tu předváděl výkony o dost slabší výkony. Video jsem natočil a jsem s ním spokojen, věřím, že se tu najde pár lidí kteří jsou s ním spokojeni také a pro ty jsem ho sem dal. Nevidím důvod dávat další video. K výživě a podobným věcem jsem se vyjádřil jasně již v úvodním příspěvku.
Na videu je rezerva cca 2 opakovaní- tohle nemůže posoudit nikdo jiný než já, já jsem ležel pod činkou. Prostě bych se nahoře pořádně nadechl a bylo by. Když jedu naplno vypadám po sérii dost jinak.
Včera jsem zašel na miss Agro, ne že bych pil moc, ale vzhledem k tomu že jsem odvykl jsem to dnes celý den cítil a hlava bolí ještě teď.
Shyb nadhmat 4X10X+28kg
Shyb podhmat 4X10X+28kg
TRX,MT,Švihadlo, strečing 25 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|