|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Renyz
|
Zaslal: st květen 13, 2015 8:59 pm Předmět: Nemohu nabrat |
|
|
Zdravím, nějak aktivně neposiluji jen doma s činkami :D ale potřebuji přibrat aktuálně vážím 58,7kg na 182cm je mi 19 let jsem aktivní kuřák ovlivňuje to nějak mojí váhu ? Žeru co mi je dáno a stejně nic už nevím co dělat prosím poraďte.
PS: Je mi jedno co to bude jestli tuk nebo svaly hlavně at mam aspoň 70 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 13, 2015 9:01 pm Předmět: |
|
|
Přestaň kouřit a priberes velmi rychle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 13, 2015 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 8:15 pm Předmět: Re: Nemohu nabrat |
|
|
| Renyz napsal: | Zdravím, nějak aktivně neposiluji jen doma s činkami :D ale potřebuji přibrat aktuálně vážím 58,7kg na 182cm je mi 19 let jsem aktivní kuřák ovlivňuje to nějak mojí váhu ? Žeru co mi je dáno a stejně nic už nevím co dělat prosím poraďte.
PS: Je mi jedno co to bude jestli tuk nebo svaly hlavně at mam aspoň 70 :D |
Ahoj, "Zdravím, nějak aktivně neposiluji" proč myslíš, že nemůžeš nabrat, když necvičíš :D Jestli chceš nabrat žer a cvič. Furt nemůžeš nabrat? žer víc. žereš co nejvíc to jde a stejně nemůžeš nabrat? Žer ještě víc.
Choď do fitka 3x týdně. Hlavně dřep/mrtvola/bench. Nějaký cviky na ruce neřeš. Nejsou potřeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Renyz
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 12:57 am Předmět: |
|
|
Dobře, :) co bych měl konkrétně nejvíc ''žrát'' ? :D a hlavně mi neříkejte všechno nebo půjdu do KFC  takový žert xD
|
|
| nahoru |
|
 |
sedlv
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 7:43 am Předmět: |
|
|
maso, vejce, cottage, tvaroh, sýry, jogurty, ořechy, přip. semínka
těstoviny, rýže, brambory, ovesné vločky, celozrnné pečivo, luštěniny
zelenina, ovoce
studená kuchyně - máslo, extra panenský olivový olej
smažení - řepkový olej, sádlo
Naposledy upravil sedlv dne ne květen 17, 2015 8:58 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Renyz
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
:D já do KFC apod už ani nelezu za ty prachy se tam ani nenajim  . Díky vyzkouším to :) a uvidím co to udělá všem moc děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Renyz napsal: | :D já do KFC apod už ani nelezu za ty prachy se tam ani nenajim . Díky vyzkouším to :) a uvidím co to udělá všem moc děkuji. |
Asi tak, za půlku těch prachů, co by člověk utratil v KFC je lepší skočit k číňanům a člověk se nažere dvakrát tak víc
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Renyz napsal: | :D já do KFC apod už ani nelezu za ty prachy se tam ani nenajim . Díky vyzkouším to :) a uvidím co to udělá všem moc děkuji. |
Asi tak, za půlku těch prachů, co by člověk utratil v KFC je lepší skočit k číňanům a člověk se nažere dvakrát tak víc |
myslím, že tento výrok je trochu nadsazený...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Renyz napsal: | :D já do KFC apod už ani nelezu za ty prachy se tam ani nenajim . Díky vyzkouším to :) a uvidím co to udělá všem moc děkuji. |
Asi tak, za půlku těch prachů, co by člověk utratil v KFC je lepší skočit k číňanům a člověk se nažere dvakrát tak víc |
myslím, že tento výrok je trochu nadsazený... |
V čem? Do KFC moc nechodím, ale když si vezmu Mc, tak tam dáš za menu 125 kč a najíš se jakž takž, u číňanů dáš 65 kč za rizoto s gyrosem a skoro to nesníš
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 2:17 pm Předmět: |
|
|
co chodím tady občas v Praze, tak u všech Číňanů dostaneš za Kč 65 standardní porci, ze které se najím jako v KFC za Kč 125, ale ty píšeš, že dostaneš za půlku těch peněz z KFC, což je Kč 62,50 o 100% více jídla u Číňana oproti KFC, takže píšeš dle mě nesmysl, ano, pokud by sis dal 2 porce u Číňana dostaneš daleko více za stejnou cenu jako u KFC...
flame can start just now...
|
|
| nahoru |
|
 |
Qubik_svk
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 11:13 am Předmět: Re: Nemohu nabrat |
|
|
| Renyz napsal: | Zdravím, nějak aktivně neposiluji jen doma s činkami :D ale potřebuji přibrat aktuálně vážím 58,7kg na 182cm je mi 19 let jsem aktivní kuřák ovlivňuje to nějak mojí váhu ? Žeru co mi je dáno a stejně nic už nevím co dělat prosím poraďte.
PS: Je mi jedno co to bude jestli tuk nebo svaly hlavně at mam aspoň 70 :D |
na rychle priberanie je len jedna cesta .. zrat jak posledne hovado !
pizza, gainer, pizza, gainer, pizza, gainer, pizza gainer ... a dookola, pripadne namiesto pizzy hranolky smazene na oleji :D
ak chce nabrat cisto, je to dlha dlha dlha cesta trvajuca par rokov .... v podstate potrebujes viacej prijimat ako vydat, jedz cisto (ryby, maso, ryza, proteiny, ...) a rob progress, ked nepriberies za tyzden ani gram vahy - pridaj dalsie jedla, ked ani tak nepriberies, pridaj este viacej az kym na tej po***tej vahe neuvidis prirastok ! :)
Vsetko je to mind game, vsetko sa da ked si to zmyslis
Vela stastia
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 2:39 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | co chodím tady občas v Praze, tak u všech Číňanů dostaneš za Kč 65 standardní porci, ze které se najím jako v KFC za Kč 125, ale ty píšeš, že dostaneš za půlku těch peněz z KFC, což je Kč 62,50 o 100% více jídla u Číňana oproti KFC, takže píšeš dle mě nesmysl, ano, pokud by sis dal 2 porce u Číňana dostaneš daleko více za stejnou cenu jako u KFC...
flame can start just now... |
Přijeď do Zlína a uvidíš, simple as that
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 3:15 pm Předmět: |
|
|
toho cinana by som davkoval dost opatrne. Nie je ziadny benefit ked potom vyseres dva krat tolko kolko si zozral. Pamatam si ze v bratislave sa kontrolovala hygiena cinskych prevadzok a bola to galiba galaktickych rozmerov. Snad horsie to je uz iba v kafilerke. Radsej menej/drahsie ale kvalitnejsie.
Ludia zvycajne priberu ked si najdu zenu a stabilny job. Napriklad mne sa to stale nepodarilo (s tym pribratim haha) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|