Nemohu nabrat

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nemohu nabrat  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nemohu nabrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Renyz

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 8:59 pm    Předmět: Nemohu nabrat Odpovědět s citátem

Zdravím, nějak aktivně neposiluji jen doma s činkami :D ale potřebuji přibrat aktuálně vážím 58,7kg na 182cm je mi 19 let jsem aktivní kuřák ovlivňuje to nějak mojí váhu ? Žeru co mi je dáno a stejně nic už nevím co dělat prosím poraďte.

PS: Je mi jedno co to bude jestli tuk nebo svaly hlavně at mam aspoň 70 :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přestaň kouřit a priberes velmi rychle.
Gohan

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2015 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: čt květen 14, 2015 8:15 pm    Předmět: Re: Nemohu nabrat Odpovědět s citátem

Renyz napsal:
Zdravím, nějak aktivně neposiluji jen doma s činkami :D ale potřebuji přibrat aktuálně vážím 58,7kg na 182cm je mi 19 let jsem aktivní kuřák ovlivňuje to nějak mojí váhu ? Žeru co mi je dáno a stejně nic už nevím co dělat prosím poraďte.

Ahoj, "Zdravím, nějak aktivně neposiluji" proč myslíš, že nemůžeš nabrat, když necvičíš :D Jestli chceš nabrat žer a cvič. Furt nemůžeš nabrat? žer víc. žereš co nejvíc to jde a stejně nemůžeš nabrat? Žer ještě víc.
Choď do fitka 3x týdně. Hlavně dřep/mrtvola/bench. Nějaký cviky na ruce neřeš. Nejsou potřeba.
Renyz

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 12:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře, :) co bych měl konkrétně nejvíc ''žrát'' ? :D a hlavně mi neříkejte všechno nebo půjdu do KFC takový žert xD
sedlv

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maso, vejce, cottage, tvaroh, sýry, jogurty, ořechy, přip. semínka
těstoviny, rýže, brambory, ovesné vločky, celozrnné pečivo, luštěniny
zelenina, ovoce
studená kuchyně - máslo, extra panenský olivový olej
smažení - řepkový olej, sádlo

Naposledy upravil sedlv dne ne květen 17, 2015 8:58 am, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Renyz napsal:
Dobře, :) co bych měl konkrétně nejvíc ''žrát'' ? :D a hlavně mi neříkejte všechno nebo půjdu do KFC takový žert xD

Ono to KFC raz za čas určite nezaškodí, nemusíš to zas hrotiť, hlavne jedz pravidelne a dbaj, nech máš dobrý pomer živín s doistatkom bielkovín, zvykne si na určitú rutinu v stravovaní a pôjde to.
Renyz

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D já do KFC apod už ani nelezu za ty prachy se tam ani nenajim . Díky vyzkouším to :) a uvidím co to udělá všem moc děkuji.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Renyz napsal:
:D já do KFC apod už ani nelezu za ty prachy se tam ani nenajim . Díky vyzkouším to :) a uvidím co to udělá všem moc děkuji.

Asi tak, za půlku těch prachů, co by člověk utratil v KFC je lepší skočit k číňanům a člověk se nažere dvakrát tak víc
cipinek

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Renyz napsal:

Asi tak, za půlku těch prachů, co by člověk utratil v KFC je lepší skočit k číňanům a člověk se nažere dvakrát tak víc

myslím, že tento výrok je trochu nadsazený...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Maerlyn0 napsal:
Renyz napsal:

myslím, že tento výrok je trochu nadsazený...

V čem? Do KFC moc nechodím, ale když si vezmu Mc, tak tam dáš za menu 125 kč a najíš se jakž takž, u číňanů dáš 65 kč za rizoto s gyrosem a skoro to nesníš
cipinek

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co chodím tady občas v Praze, tak u všech Číňanů dostaneš za Kč 65 standardní porci, ze které se najím jako v KFC za Kč 125, ale ty píšeš, že dostaneš za půlku těch peněz z KFC, což je Kč 62,50 o 100% více jídla u Číňana oproti KFC, takže píšeš dle mě nesmysl, ano, pokud by sis dal 2 porce u Číňana dostaneš daleko více za stejnou cenu jako u KFC...
flame can start just now...
Qubik_svk

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 11:13 am    Předmět: Re: Nemohu nabrat Odpovědět s citátem

Renyz napsal:

na rychle priberanie je len jedna cesta .. zrat jak posledne hovado !

pizza, gainer, pizza, gainer, pizza, gainer, pizza gainer ... a dookola, pripadne namiesto pizzy hranolky smazene na oleji :D

ak chce nabrat cisto, je to dlha dlha dlha cesta trvajuca par rokov .... v podstate potrebujes viacej prijimat ako vydat, jedz cisto (ryby, maso, ryza, proteiny
, ...) a rob progress, ked nepriberies za tyzden ani gram vahy - pridaj dalsie jedla, ked ani tak nepriberies, pridaj este viacej az kym na tej po***tej vahe neuvidis prirastok ! :)

Vsetko je to mind game, vsetko sa da ked si to zmyslis

Vela stastia
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
co chodím tady občas v Praze, tak u všech Číňanů dostaneš za Kč 65 standardní porci, ze které se najím jako v KFC za Kč 125, ale ty píšeš, že dostaneš za půlku těch peněz z KFC, což je Kč 62,50 o 100% více jídla u Číňana oproti KFC, takže píšeš dle mě nesmysl, ano, pokud by sis dal 2 porce u Číňana dostaneš daleko více za stejnou cenu jako u KFC...
flame can start just now...

Přijeď do Zlína a uvidíš, simple as that
seeya

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

toho cinana by som davkoval dost opatrne. Nie je ziadny benefit ked potom vyseres dva krat tolko kolko si zozral. Pamatam si ze v bratislave sa kontrolovala hygiena cinskych prevadzok a bola to galiba galaktickych rozmerov. Snad horsie to je uz iba v kafilerke. Radsej menej/drahsie ale kvalitnejsie.
Ludia zvycajne priberu ked si najdu zenu a stabilny job. Napriklad mne sa to stale nepodarilo (s tym pribratim haha)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nemohu nabrat Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: