|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
weightlifter

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 10:05 pm Předmět: |
|
|
Big Muscle: No tak jasny, ale 22:50 je pouze long core protein, jinak tam mezi jídly máš pauzu pouze hodinu a půl a to mi nemluv, že je času dost na strávení? No každopádně zkusím to trošku upravit, ať teda nejím každou hodinu a hlad teda řešit nebudu. Poslední dotaz - sním tu mega velkou večeři. Můžu/nemůžu si dát protein na noc? A když jsme u toho, kolikrát denně (resp. kdy), aby to mělo efekt, ten protein mám brát? A taky - mám teď nějaké finance navíc a přemýšlel jsem o gaineru - u normálního člověka se samozřejmě vyplatí, ale když jsme se shodli na tom, že jsem ektomorf, tak se ptám zda u mě taky a pokud ano, kdy bych ho měl zařadit?
magion: Chápu. Takže v podstatě co říkáš je, že bych místo objemových tréninků měl zařadit těžkou silovku, abych nabral sílu a za rok-dva, jestli budu lucky, můžu na objem? No nevím, dle mého mi příjdu, že být ektomorf suck...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 10:30 pm Předmět: |
|
|
Ano, vsadím boty, že až odjedeš poctivě celýho Fomina, budeš dbát na regeneraci, dostatek spánku a kvalitní stravu (žádný čokoládový mlička, džem a podobné sračky!!! ale maso, vejce, rýže, sýry, těstoviny, ořechy, hafo zeleniny a ovoce) tak nejenom že zvýšíš maximálky, ale určitě ti poskočí i hmotnost, a uvidíš jakej budeš mít hlad, tělo si samo řekne, nebudeš to tam muset futrovat násílím. Poslouchej své tělo, když se musíš cpát do jídla, tak ho tělo asi nepotřebuje a nechce. To spoustu lidí pořád nechápe a jsou v tomhle totálně natvrdlý. Ale neboj se, při téhle silovce si řekne samo o vyšší příjem.
| citace: | | No nevím, dle mého mi příjdu, že být ektomorf suck... |
Taky jsem si to myslel, když mi bylo 18 a byl slabej. Teď už v tom vidím jen samé pozitiva... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: čt duben 16, 2015 10:39 pm Předmět: |
|
|
Fajn, udělám to následovně. V UK jsem do 22. června, pak se na dva měsíce vrácím do ČR. Do toho 22. června zkusím jet pořád objemovku, cpát do sebe co to dá, a uvidím jestli se váha nějak změní. Pokud ano, budu v tom pokračovat. Pokud ne, jsem stoprocentní ektomorf, zařadím Fomina se správným jídelníčkem (stejně jsem si ho chtěl odjet už déle) a uvidíme co se stane...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 7:24 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Ano, vsadím boty, že až odjedeš poctivě celýho Fomina, budeš dbát na regeneraci, dostatek spánku a kvalitní stravu (žádný čokoládový mlička, džem a podobné sračky!!! ale maso, vejce, rýže, sýry, těstoviny, ořechy, hafo zeleniny a ovoce) tak nejenom že zvýšíš maximálky, ale určitě ti poskočí i hmotnost, a uvidíš jakej budeš mít hlad, tělo si samo řekne, nebudeš to tam muset futrovat násílím. Poslouchej své tělo, když se musíš cpát do jídla, tak ho tělo asi nepotřebuje a nechce. To spoustu lidí pořád nechápe a jsou v tomhle totálně natvrdlý. Ale neboj se, při téhle silovce si řekne samo o vyšší příjem.
Taky jsem si to myslel, když mi bylo 18 a byl slabej. Teď už v tom vidím jen samé pozitiva... |
Možná trochu offtopic, ale já bych rozlišoval výhodu mezi tím mít rychlej metabolismus a mít ektomorfní stavbu těla To druhý už je sakra nevýhoda. Ale je mi jen 21 a jsem slabej
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 7:32 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: |
Možná trochu offtopic, ale já bych rozlišoval výhodu mezi tím mít rychlej metabolismus a mít ektomorfní stavbu těla To druhý už je sakra nevýhoda. Ale je mi jen 21 a jsem slabej |
Díky bohu, že to tady někdo za ty roky napsal - "Já jsem ektomorf" o sobě tvrdí každej
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: pá duben 17, 2015 8:37 am Předmět: vdrgre |
|
|
Jako promin kamo, ale koukal jsem na tvuj profil a evidentne jsi vzperac, vygoogloval jsem te, a to mi chces rict ze mas 70kilo?
typnul bych tě tak na 90
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 9:09 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | magion napsal: | Ano, vsadím boty, že až odjedeš poctivě celýho Fomina, budeš dbát na regeneraci, dostatek spánku a kvalitní stravu (žádný čokoládový mlička, džem a podobné sračky!!! ale maso, vejce, rýže, sýry, těstoviny, ořechy, hafo zeleniny a ovoce) tak nejenom že zvýšíš maximálky, ale určitě ti poskočí i hmotnost, a uvidíš jakej budeš mít hlad, tělo si samo řekne, nebudeš to tam muset futrovat násílím. Poslouchej své tělo, když se musíš cpát do jídla, tak ho tělo asi nepotřebuje a nechce. To spoustu lidí pořád nechápe a jsou v tomhle totálně natvrdlý. Ale neboj se, při téhle silovce si řekne samo o vyšší příjem.
Taky jsem si to myslel, když mi bylo 18 a byl slabej. Teď už v tom vidím jen samé pozitiva... |
Možná trochu offtopic, ale já bych rozlišoval výhodu mezi tím mít rychlej metabolismus a mít ektomorfní stavbu těla To druhý už je sakra nevýhoda. Ale je mi jen 21 a jsem slabej |
s tim ja naprosto souhlasim, ale zde na foru je zvykem to takto pojmenovavat. Vsem je jasny ze clovek tim mysli hlavne turbo metabolismus a neresi stavbu tela, sirku kostry, velikost kloubu atd. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 9:26 am Předmět: |
|
|
Jo, kdybych vypadal jako můj brácha jen na té fotce (tam je mu 22, dnes má 24 a metrak) tak bych si tleskal...  Píšu celou dobu z jeho profilu, který založil před lety a nepoužíval. Proto se i původní topic jmenuje Kenyho cesta za objemem.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 11:31 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | magion napsal: | Ano, vsadím boty, že až odjedeš poctivě celýho Fomina, budeš dbát na regeneraci, dostatek spánku a kvalitní stravu (žádný čokoládový mlička, džem a podobné sračky!!! ale maso, vejce, rýže, sýry, těstoviny, ořechy, hafo zeleniny a ovoce) tak nejenom že zvýšíš maximálky, ale určitě ti poskočí i hmotnost, a uvidíš jakej budeš mít hlad, tělo si samo řekne, nebudeš to tam muset futrovat násílím. Poslouchej své tělo, když se musíš cpát do jídla, tak ho tělo asi nepotřebuje a nechce. To spoustu lidí pořád nechápe a jsou v tomhle totálně natvrdlý. Ale neboj se, při téhle silovce si řekne samo o vyšší příjem.
s tim ja naprosto souhlasim, ale zde na foru je zvykem to takto pojmenovavat. Vsem je jasny ze clovek tim mysli hlavne turbo metabolismus a neresi stavbu tela, sirku kostry, velikost kloubu atd. |
Tak to už si pak rozumíme
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: so duben 18, 2015 9:18 pm Předmět: dwwq |
|
|
| karlwanhov napsal: | | weightlifter napsal: | Jo, kdybych vypadal jako můj brácha jen na té fotce (tam je mu 22, dnes má 24 a metrak) tak bych si tleskal... Píšu celou dobu z jeho profilu, který založil před lety a nepoužíval. Proto se i původní topic jmenuje Kenyho cesta za objemem. |
kurde, tak mas doma stejnou krev, ktera to dotahla na metrak a ptas se nas |
Né asi, taky nechápu, proč se ptáš tady na foru a necerpas spis rady od starsiho brachy vzperace kterej ma ted metrak a neco o tom uy zjevne vi, tohle je na budku, kez bych mel takovyho brachu.
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 12:16 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem jídelníček na základě vaších rad trošku upravil, hlavní uprava byla necpat po treninku do sebe tolik jídel, ale raději jedno velké. Udělal jsem si tu práci, a celý jídelníček sepsal do excelu a popravdě...Ty hodnoty mě dosti zaskočily, protože opravdu nechápu, jaktože s tímhle nepřibírám. A ano, vím, že mi řeknete uber proteinu, přidej sacharidu - jenže jak to mám udělat, když jsme se dříve shodli, že pro mě jako ektomorfa (alespoň co se přibírání týče, fyziologicky ektomorf nejsem) je lepší několik velkých jídel. Jenže ty proteiny tam prostě naskačou samy, když jím pořád pork chops ...
Co plánuji udělat:
1) Vyhodit protein ze snídaně a ke svačině přidat gainer. Když odeberu protein, tak mi to za celý den přidá pouze 6g bílkovin denně, ale přidá 49g sacharidu a 254g kalorii denně.
2) Nejíst 2 vepřové plátky na večeři, ale jen jeden - sice pak budu jíst samé brambory, ale v tom vepřovém je neuvěřitelně moc bílkovin a na svou váhu, 72kg, mám hrubě přestřelene bílkoviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
300g bílkovin denně pro 70kg vážícího člověka je šílenost, akurát si zaděláš na střevní a žaludeční problémy...pro tebe by bohatě stačilo cca 150g bílkovin. Energii bych nahnal na zdravých tucích...ořechy, kokosové mléko, avokádo, atd...Má to mnohem více nergie při menším množství potravin. Nebudeš se tak přecpávat, budeš se cítit lépe...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|