|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Čtete/budete číst můj log? |
| Ano pravidelně, skoro denně |
|
31% |
[ 9 ] |
| Ano nepravidelně, ale často |
|
13% |
[ 4 ] |
| Občas nakouknu |
|
31% |
[ 9 ] |
| ne |
|
24% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 29 |
|
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2015 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Dejv1 napsal: |
To Turakam 2: Soutěžení nevylučuji, píšu o tom i v prvním příspěvku. V tomto cyklu jsem i závodil.
|
mozes nam poslat link na vysledok z toho konkretneho zavodu? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: st květen 13, 2015 7:43 pm Předmět: |
|
|
Pokud necvičíš někde na druhý straně republiky, tak bych se snad i přijel podívat na ty kotouče.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 13, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
takže vážíš 80 kg a s dvojnásobkem svojí váhy bys udělal tři opakování, chápu to správně?
jeďte se na něho někdo podívat, já se mu pak omluvím a budu se mu klanět:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dejv1
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
To g drim: To bohužel nemohu, organizátor je ještě nezpracoval a nevím co z nich nakonec bude, protože už před závodem bylo celkem jasné, že to nezvládne. Stejně by ti výsledky závodu v orientačním běhu asi moc neřekli. Kdo se v daném sportu nevyzná, nevyčte nic. Myšlenku rozvedu jen v případě zájmu.
To Grimley: Tento trénink proběhl v Praze. Do posilovny nemá přístup jen tak někdo „z ulice“. Jestliže jde jen o průzkum temné hmoty v kotoučích a při testech je nepoškodíš:), tak to domluvím. V případě zájmu navrhni přes pm pár termínů. Upozorňuji, že v posilovně není váha.
To Hulkie: Pokud mi chceš dávat nějaké otázky, měl bys odpovídat na moje.
To co jsem včera považoval za kocovinu byla asi začínající nemoc, celej den jsem se sice cítil divně, ale na tréninku jsem úbytek formy nezaznamenal. To je u mě po alkoholu normální. Jenže pak jsem šel na festival mezi bloky a cítil se dost na nic. Raději jsem vypil jen 2 piva.
Ráno to celkem šlo, dle pravidla které bylo zavedeno po pátém týdnu jsem šel místo plánovaného těžkého tréninku- fartlek jen výklus a cítil se fajn. Jenže okolo poledne přišla lehká teplota. Mohlo by to pokazit plánované výkony na konci cyklu, nebo to naopak prospěje, uvidíme:). Druhou fázi pochopitelně ruším.
Běh – klus 5,5 km 35 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 6:06 pm Předmět: |
|
|
Davide, můžeš tady mlžit a kličkovat jak chceš, ale pochop, že nejsme banda hlupáků a že dokážeme poznat, že tohle celé je jeden velký výmysl. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
Do Prahy to mám necelou hodinku cesty, ale asi to je nějaká obdoba BBC (i když podle vybavení mám pocit, že si ze mě opět děláš prdel), takže na to kašlu :) Obzvlášť, když je to takto komplikované :))
Užívej si svůj trénink a poctivě zapisuj dál,progres je parádní.... akorát do Vánoc budeš mít další problém, 5x5x500kg na benčpress s dostatečnou rezervou bude už opravdu trapas :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
Porad nechapu, co by z toho ten clovek mel nekomu tu lhat o svych vykonech. To uz by pak asi bylo na nejakou diagnozu. Bohuzel tez patrim k tem, co neveri a bez nejakych presnejsich dukazu nez je jakesi video z pul kilometrove vzdalenosti a desitkam bla bla bla radku obhajovani se, neuverim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
Co by z toho měl? Bájivá lživost je úplně stejná psychická porucha, jako třeba bigorexie nebo orthorexie, kterou tu trpí každý druhý. David je jednoduše mezi svými, jen se jeho úchylka projevuje jinak. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
Takovy pacienty, kteri si tu vymysleli vysledky a celkem dlouho nas tu jima oblbovali, si tu za tech 10 let pomatuji dva - Setny a JOga. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 7:17 pm Předmět: |
|
|
ještě popsoušit byl taky expert _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
Bylo jich víc. Ještě ten, co psal furt spaghetti a mraky vykřičníků, zápasil s Buakawem, nevím, jak se jmenoval. Pak ještě mirio měl svoji aféru, jestli se nepletu. Asi by se dalo pokračovat, ale dokud nepřijde Ahola a nevytáhne svůj zápisník, bude to jen amatéřina :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt květen 14, 2015 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Dejv1 napsal: | To madball: Není tomu tak. Vše lze v diskuzi dohledat. Příspěvek, na který jsem se odkazoval jsi napsal 6. 3. 2015. BP 6X6 jsem předtím jel s nejvíce 125 kg. Zmiňovaný výkon 1X5X140 kg padl až 15. 3. 2015 tedy jsi ho 6.3 nekomentoval. K tomuto výkonu jsi se vyjádřil až 15.4 a na to jsem se neodkazoval. 6X6X125 kg a 1X5 140 kg rozdíl je. Proto jsem video načasoval na dobu, kdy jsem plánoval v pracovních sériích podávat obdobné výkony jako při závěrečných pokusech v minulém cyklu. I kdybychom tedy připustili, že kotouče jsou o 10% lehčí (nesmysl), splňuje trénink to, co jsi označil za až neuvěřitelné.
Jak je to s dotlaky jsem vysvětlil 1.3.2015. Stopky trénuji jen výjimečně. Chápu, že někdo bench bez stopky prostě nebere, ale mně to takto vyhovuje a proto to tak dělám. Je velmi nepravděpodobné, že bych na tom v nejbližší době něco měnil. |
Za to se omlouvám, přece jenom už to je víc, jak 2 měsíce starej příspěvek a já si pamatoval jen to, že jsem označil za výbornej výkon těch 5x140.
Každopádně, jak sám vidíš, tak je tady mnohem víc lidí, kteří si myslí, že je to hodně nadprůměrný výkon, a že to video je na posouzení k ničemu. Když budu hodnej, tak si budu myslet, že na čince jsou 2x50kg kotouče Ivanko + nějakej zbytek v drobných a klidně to pak může být 137,5kg, ale do té doby, do kdy to neuvidím, se o tom můžu opravdu jen dohadovat. Navíc stroje vypadají, včetně lavičky, že jsou od grunsportu, což je vybavení do veřejných fitek, kam má přístup každej, takže si mi i moc nezdá to tvoje: "že tam nemůže každej z venku".
Osobně nevidím vůbec žádnej problém v tom, aby se natočilo nějaký rozumný video, ale nutit tě do toho určitě nebudu. Na druhou stranu se bez toho tady nemá smysl k ničemu vyjadřovat a je to ztráta času. Kdyby bylo dobrý video, tak bych napsal, že jsi opravdu dobrej a talentovanej člověk, s tím problém nemám, spíš naopak.
Taky nevidím důvod, proč by si měl někdo někam do logu vymýšlet. Jak už tady padlo, byl by to nejspíš svým způsobem nemocnej člověk, což netvrdím, že se to týká tebe, ale určitě by se to nestalo poprvé. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
Kdybych měl péro 35 cm a vytahoval se s tím, a někdo by mně vyzval k přeměření, udělal bych to s radostí:) tvoje kličkování je jasným důkazem toho, že lžeš jako když tiskne...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 10:16 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Bylo jich víc. Ještě ten, co psal furt spaghetti a mraky vykřičníků, zápasil s Buakawem, nevím, jak se jmenoval. Pak ještě mirio měl svoji aféru, jestli se nepletu. Asi by se dalo pokračovat, ale dokud nepřijde Ahola a nevytáhne svůj zápisník, bude to jen amatéřina :-) |
Mirio? Ten tu někdy psal něco o svém cvičení? Nemyslíš Draga? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt květen 14, 2015 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | takže vážíš 80 kg a s dvojnásobkem svojí váhy bys udělal tři opakování, chápu to správně?
jeďte se na něho někdo podívat, já se mu pak omluvím a budu se mu klanět:) |
Cca 80 kilo .... ale při výšce 190 cm!!! .... a 3 opáčka se 160. No do pí.. !!! Na druhou stranu, zítra jdeme s malou na Avengers, tak je tenhle log na vcítění se do děje dobrý:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|