Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar vlku, sledujem aj ja teba a tiez pozeram, ze si s magumim davate tiez riadne treningy

Mrtvola so stopkou je taky vynalez, ze dvihnes cinku par cm nad zem, do cca vysky, v ktorej sa najviac trapis s rozbiehanim tazsich vah. U mna to je cca 5cm nad zemou. Tam to stopnes na sekundu a potom dotiahnes. Malo by to zlepsit prave to prekonavanie najtazsieho bodu rozjazdu. Taka je teoria, uvidime, ci sa to nejak prejavi (no, maxko som vdaka tomuto a deficitom posunul v poslednom case). Na podobnom principe chapem benchovanie s tymi boardami (snad nekecam, ked tak ma opravte).

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlku tady máš video pro ilustraci
Decarabasovi se omlouvám za spam

decarabas

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ziadny spam, skvele video a je to presne ono

vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za vysvětlení, tak to není nic pro moje záda ;) mrtvolu teď dost šidím a podle toho to vypadá, ale když vidím, jak tady všichni tahají přes dvě stě, tak je potřeba se do toho zase opřít :)
decarabas

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk: tak ja tie stopky davam len so 110kg, tiez to nezeniem vyssie

Hodina a pol florbal. Vyhrali sme 30-12 Kiezby tak dobre hrali aj nasi hokejisti

Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja dávam stopky na mrtvole asi posledný mesiac a pol a zatiaľ sa to zdá byť super. Úplne výborná kombinácia je však stopka + aspoň 10 cm deficit Dúfam že ma to kopne aspoň k 220 za pár týždňov.
decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante: Tak to drzim palce

Ramena tazko / Cele rusisky

Military press:
1x10x20kg
1x10x40kg
1x5x60kg
1x3x70kg
1x1x80kg
4x1x82.5kg
1x1x80kg
2x3x70kg
2x6x60kg
1x30x20kg

Tlaky JC v sede:
2x4x30kg pfuuu, velke oci
1x6x25kg
2x5x25kg

Upazovanie v stoji:
5x10x10kg

Upazovanie vleze na lavicke:
5x10x12.5kg

Klokov pressik lahko:
5x15x15kg valala sa tam pobliz cinka, tak...

Zhyby podhmat uzko (3/4 rozsah):
5x10xCarabas + 10kg

Uzky bench:
1x10x20kg
1x6x60kg
5x6x80kg

Kliky na bradlach:
5x15xCarabas

Biceps - kladka jednorucne:
5x10x15kg velmi pomala negativka

Hodnotenie treningu: Dnes rano sa mi chcelo vsetko ine, len nie cvicit Su take dni. Nakoniec som sa nejak dokopal, ale nebolo vela entuziazmu v treningu
Military strasne tazke, jednorucky strasne tazke, vsetko mi prislo strasne tazke Ale ako pozeram na ten zapis treningu, nebolo to az take tragicke
Ale aj tak... nuda... Ale to moze byt sposobene aj tym, ze som nemal svoju muziku a v nasom gyme hraju total sracky, co nenabudia.

Zajtra nohy, budu vacsie zjeby
Dnes ma uz caka len vela litrov coly a popcornu a Salenak Max

Darkkiller

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je docela nepoměr ta váha na Military a na JČ ne? Teoreticky bys měl na JČ dávat mnohem víc. Já když střídal military a tlaky v sedě, tak jsem dávál 6-8x40 kg.

Jinak taky jdu dnes na Maxe, šíleně se těšim .
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele, a jak jezdíte Military? Decarabas "nedávno" postoval ten správnej, s lokty od sebe co nejvíc kolmo, a úzkým úchopem..

ty váhy jsou tedy počítány v tomto provedení nebo v provedení "prostě to zvednout"? :)
Judson

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
hele, a jak jezdíte Military? Decarabas "nedávno" postoval ten správnej, s lokty od sebe co nejvíc kolmo, a úzkým úchopem..

ty váhy jsou tedy počítány v tomto provedení nebo v provedení "prostě to zvednout"? :)

Neni to zadna soutezni velka trojka, proste to zvednout se pocita, bez jakekoliv pomoci nohou. )
Ja to treba stridam, jedu na uzko a lokty tlacim k sobe, pak po par seriich kdyz uz to nejde, trochu rozsirim uchop a zas to jde .
decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nooo, ja to jazdim plus minus ako Turakam, co postol video, cize zaklon tam je a tym padom tu vahu trochu o*ebem aj tlakom tela. Ked sedim, tak proste vypnem akykolvek zaklon trupu a odizolujem ramena. No a v neposlednom rade sa na military vzdy tak dobijem, ze uz ta sila proste nie je Jooo a specialne pre Darkkilera, co si spominam, ako ktosi riesil tvoj rozsah pohybu pri tlakovych cvikoch - nic v zlom Tak ja tie cinky pokladam az na ramena a hore idem do locknutia, cize aj to moze byt faktor, ze ta vacsia vaha uz mi nie je prijemna. Napokon, to iste mam pri treningu hrudniku, so 40kg jednoruckami sa natrapim ovela viac ako s tazkym benchom.

Radost 1: Posahany Maximilian je akcna pecka par excellance a fakt potesil! Mytologia vymazlena, napadite, na nic sa to nehralo, nachcalo to smutnym Avengerom do ksichtu a poslalo ich to domov v ruzovej krabici previazanej duhovou stuzkou.
Radost 2: Nikdy nechodte do hokejoveho obchodu, kde maju UA supermanske tricko, lebo si ho tiez kupite

decarabas

PříspěvekZaslal: so květen 16, 2015 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
xakrurychle napsal:

Neni to zadna soutezni velka trojka, proste to zvednout se pocita, bez jakekoliv pomoci nohou. )
Ja to treba stridam, jedu na uzko a lokty tlacim k sobe, pak po par seriich kdyz uz to nejde, trochu rozsirim uchop a zas to jde .

Ale moze byt, uchop ako pricina mi nenapadol. Je pravda, ze pri jednoruckach mam lakte v urovni ramien pri pohlade zboku, kdezto pri military tlacim lakte viac dopredu... Tak ci tak, ja nie som stavany na tlaky, ruky mam dlhe jak Sklenarikova nohy, ramena uzke

Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, já to chápu, navíc těch milion sérií military předtim dokáže vysílit. :)

K těm rozsahum - už jsem to vysvětloval u Rippera v logu (konkrétně incline tlaky s JČ). Co jsem se za těch pár let cvičení naučil je, že maximální ROM se vždy nerovná správné a bezpečné technice. Jsem přesvědčenej, že prostě incline tlaky s JČ bys neměl jet moc pod paralel a postoval jsem tam i pár článků, který to potvrzujou. Jinak samozřejmě tak nějak jsem došel časem i k tomu, že nejlepší pro moje kolena jsou ATG dřepy, které teď cvičím, to samé bench - s dotekem na hrudník . Shyby jezdím taky většinu času v plném rozsahu, mám rád když je začínám z dead hangu, ale občas to střídám a poslední dobou jsem zkoušel i zhruba třetinový rozsah a taky to má něco do sebe, ale jen jako doplněk. K tomu military - většinu opáček cvičím s položením na hrudník/klíční kosti a teď v poslední době jsem zařadil i opáčka jen s dotekem, abych využil stretch efektu, lockout nahoře je samozřejmost. Ale máš pravdu, že třeba ty tlaky s JČ v sedě narozdíl od tebe nejezdím v takovym rozsahu, ale jen do úrovně, kdy osa jednoruček je v rovině s ušima, což mi osobně vyhovuje víc a mám to zase ozkoušené. Naopak ve stoje ty tlaky jezdím ve většim rozsahu buď skoro s dotekem/nebo s dotekem o ramena.
decarabas

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nemam nic ani proti skratenemu rozsahu Zas aby si ma nechapal zle, ja som len vysvetloval, preco pravdepodobne tie tlaky s JC tak smrdlam Pokial ti vyhovuje urcita technika, ja nemam preco namietat.
Je vela cvikov, kde by som urcite dostal zjebavku za techniku - pri mrtvole mi obcas striela zadok hore, pri benchi nemam stopku na hrudi a sem tam dvihnem prdel, pri military vyuzivam stretch efekt svalu... Ale v prvom rade cvicim, lebo ma to bavi, nesutazim, neprezentujem sa ako sampion, nikomu neradim, aby cvicil ako ja... tak hadam sa to da odpustit.

Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ale v prvom rade cvicim, lebo ma to bavi, nesutazim, neprezentujem sa ako sampion, ...

To je správnej přístup. Jsme na tom podobně:).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: