|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
reegis

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 4:05 pm Předmět: |
|
|
To je pravda. Já mám asi 78kg, takže pro mě to bude jiné než pro 120kg powerliftera :-)
Co se týká objemu, tak tam mi to moc nejde. Zdá se mi že síla roste každým dnem, ale objem nic moc. Tak aspoň že ta sílá tam je nějaká :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xnewstedx

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 4:16 pm Předmět: |
|
|
Otazka k tym pauzam. Dost casto sa tu radi cvicit s minimalnymi pauzami resp pauza okolo minuty (zalezi od cviku) kvoli hypertrofii. Je to pravda? Je lepsie cvicit s kratsimi pauzami kvoli lepsej hypertrofii?
(Osobne mam na Mrtvy tah pauzy pod 2 minuty, Bench minuta, Drep 2 minuty)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá květen 15, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
Kumulace laktátu --> zvýšené hladiny laktátu vedou k uvolnění růstového hormonu a lokálních růstových faktorů.
Na druhou stranu hromadění laktátu snižuje "ovladatelnost" motorických jednotek.
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ovela zaujmavejsia debata bola, kto vlastne cvici 10x3 pre objem :) - okrem Stefana Havlika. |
Waterbury :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 10:16 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Ovela zaujmavejsia debata bola, kto vlastne cvici 10x3 pre objem :) - okrem Stefana Havlika. |
Waterbury :) |
Tak a uz su dvaja!
Teoreticky by to mohol byt dobry trening pre niekoho, co cvici vacsinu casu stylom 5-12 opakovani. Pouzit trochu vacsie vahy a zachovat objem treningu. Asi preto to ten Havlik chodil, zmena.
Ked sa na to ale pozriem zo strany fanusika siloveho treningu tak trojky = primarne silovka. 8 opakovani sa chodi mozno tak v rozcvicke s tycou a potom to nejde nad 5ky. Takze pre niekoho takeho chodit objemovku znovu s trojkami musi byt stres. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|