Procítění vs. Těžké váhy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Procítění vs. Těžké váhy  Úvodní stránka -> Trénink -> Procítění vs. Těžké váhy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
reegis

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pravda. Já mám asi 78kg, takže pro mě to bude jiné než pro 120kg powerliftera :-)
Co se týká objemu, tak tam mi to moc nejde. Zdá se mi že síla roste každým dnem, ale objem nic moc. Tak aspoň že ta sílá tam je nějaká :-D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xnewstedx

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otazka k tym pauzam. Dost casto sa tu radi cvicit s minimalnymi pauzami resp pauza okolo minuty (zalezi od cviku) kvoli hypertrofii. Je to pravda? Je lepsie cvicit s kratsimi pauzami kvoli lepsej hypertrofii?
(Osobne mam na Mrtvy tah pauzy pod 2 minuty, Bench minuta, Drep 2 minuty)
Pr!nc

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kumulace laktátu --> zvýšené hladiny laktátu vedou k uvolnění růstového hormonu a lokálních růstových faktorů.
Na druhou stranu hromadění laktátu snižuje "ovladatelnost" motorických jednotek.
arkan

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
arkan napsal:

Jeden z nás z tohoto tréninku byl opravdu nabušenej po roce cvičení mu lidi hádali tak 5 let tréninku, někteří byli míň osvalení a někteří nevypadali že by vůbec kdy cvičili.

Jedna zajímává doplňková otázka byli jste si jistí že ten jeden z vás tam nic nezobe?

Jistého není téměř nic, ale u něho bych to vyloučil.
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ovela zaujmavejsia debata bola, kto vlastne cvici 10x3 pre objem :) - okrem Stefana Havlika.

Waterbury :)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
Ovela zaujmavejsia debata bola, kto vlastne cvici 10x3 pre objem :) - okrem Stefana Havlika.

Waterbury :)

Tak a uz su dvaja!

Teoreticky by to mohol byt dobry trening pre niekoho, co cvici vacsinu casu stylom 5-12 opakovani. Pouzit trochu vacsie vahy a zachovat objem treningu. Asi preto to ten Havlik chodil, zmena.

Ked sa na to ale pozriem zo strany fanusika siloveho treningu tak trojky = primarne silovka. 8 opakovani sa chodi mozno tak v rozcvicke s tycou a potom to nejde nad 5ky. Takze pre niekoho takeho chodit objemovku znovu s trojkami musi byt stres.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Procítění vs. Těžké váhy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rychle na stránku:

Přejdi na: