Když už tady zas oblíbeně píšete, jak je to všechno na hovno, tak jsem se speciálně pro vás přemeřil
Levé lýtko – 40 cm – v sedě (-1cm)
Pravé lýtko – 40 cm – v sedě (-1cm)
Levé stehno – 59cm – ve stoje (-2cm)
Pravé stehno – 59 cm – ve stoje (-3cm)
pas – 85 cm (-6cm) -82cm když se snažím o co nejužší
hrudník – 112 cm ve výdechu (-1cm)
levé předloktí – 33 cm (+0cm)
pravé předloktí – 33 cm (+0cm)
levá paže – 36 cm (-2cm)
Pravá paže – 36 cm (-2cm)
šířka ramen – 134 cm (obvod kruhu) (-1cm)
V závorce od posledního měření 26.1.2015 cca. 4 měsíců.
Teď jsem při měření navážil 90kg a měl dnes 50S. Před těma 4ma měsícema jsem vážil okolo 95kg. Minule jsem to měřil někdy pozdě odpoledne nebo večer. V tý době jsem taky žral kreatin a stabilně jsem nechodil pod 400S. Takže kdybyste ještě měli pocit jak moc to dělám na hovno, tak se nebojte zas napsat - alespoň se nebudu nudit
Hodnocení tréninku: Bolel mě loket, ale jinak mě strašně bavěj ty lehký tréninky Pak zase pozovačka, tentokrát v plavkách, ale už nebylo tak dobrý světlo a trochu mě ty cukříky zalily ale dalo se to - vše je na videu.
Ono to bol aj pripad lukinobra tu z fóra, physique je proste modeling, ked nie je face, tak dovi, nastastie diamond ide do klasiky
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Samozrejme srandujem, neviem si predstavit Diamanta, ako sa nakrucuje pred porotou... Na druhu stranu, odpadla by mu starost s cvicenim noh Jeho forma sa mi paci, ale ja tomu prd rozumiem.
Haino: mam aj lepsie fotky
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Ta tricepsova poza klasicky najlepsia - aj na fotkach, aj na videu. Celkovo sa mi ako laikovi najviac pozdavaju tvoje bocne pozy.
Mozno trpim vizualne na spodok (alebo som rozmaznany z Clovekovho logu?), ale na tie nohy by to chcelo viac masa.
Uvidime, az to budes porovnavat na podiu, drzim palce.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Nohy v té dietě spadly trochu víc, než vršek viz post s mírama. Boční pózy vždycky budou nejlepší, protože mám dlouhý končetiny. Vim, že ta forma není žádnej zázrak, ale to ani nikdy nebude. Aby to nějak vypadalo, tak to chce min. Další tři roky soustavnýho zlepšování se. To je můj odhad.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru