|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 18, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
18.5 - Posilovna (Fitklub Ludvík) Split - 3.týden
Dopoledne
PRSA + RAMENA + BICEPS
PRSA
Bench
20x20kg
15x40kg
10x60kg
5x80kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg (tady mi do toho spotter trochu hrábnul v obavě o moje nebo svoje? zdraví)
5x100kg
Sám o sobě výkon nic moc, ale jsem fakt rád, že jsem to zvládnul kor když první týden to moc nevypadalo a minulý týden to s 95kg bylo na doraz. Jinak dávám za pravdu Darkkillerovi, že je lepší se do toho benche fakt alespoň trochu setupnout.
Rozpažky hlavou dolů + Protisměrky v předklonu
8x20kg + 12x25kg
8x20kg + 12x25kg
8x20kg + 12x25kg
RAMENA
Přítahy VČ k bradě
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
5x50kg
Rozpažky v sedě v předklonu + Předpažování s VČ
8x10kg + 12x20kg
8x10kg + 12x20kg
8x10kg + 12x20kg
BICEPS
S VČ ve stoje
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
5x45kg
Veslování + Protisměrky ve stoje
8x20kg + 12x17.5kg
8x20kg + 12x17.5kg
8x20kg + 12x17.5kg
Smrt
Hodnocení tréninku: Ještě týden, ještě týden! Ale ono to půjde - je to těžký, ale ne tak, aby se to nedalo zvládnout.
Odpoledne
NOHY + LÝTKA (lehce)
NOHY
Dřepy
20x20kg
15x40kg
10x60kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg
5x80kg
Koleno sem, koleno tam.
Zakopávání + Předkopávání
8x25kg + 12x20kg
8x25kg + 12x20kg
8x25kg + 12x20kg
Čelní dřepy s JČ
15x25kg
15x25kg
15x25kg
LÝTKA
Výpony v MP
10x35kg
9x45kg
8x55kg
7x65kg
6x75kg
5x85kg
Hodnocení tréninku: Po dopolední fázi jsem málem zapálil byt, když jsem si uvědomil, že před tréninkem jsem nechal na indukci kuře . . . No byt byl zakouřenej jak kráva a trochu jsem se těch sraček zadejchal, takže od poledne jsem tak trochu dizzy. No jo, posraná dieta - myslí mi to čím dál tim míň . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po květen 18, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
To je nejaky cileny katabolizmus cvicit v diete svaly 5x nebo 6x tydne? treba prsa + ramena + biceps jsi cvicil v patek, vcera a dnes. Co bude zitra, zase prsa ramena biceps?
Nerejpu, jen by me zajimala logika tohohle treninku, kdyz je z tve hlavy. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 18, 2015 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To je nejaky cileny katabolizmus cvicit v diete svaly 5x nebo 6x tydne? treba prsa + ramena + biceps jsi cvicil v patek, vcera a dnes. Co bude zitra, zase prsa ramena biceps?
Nerejpu, jen by me zajimala logika tohohle treninku, kdyz je z tve hlavy. |
4x týdně - 2xtěžce, 2x lehce. Krom prsou, ramen a bicepsů vždy těžkému tréninku předchází den předtím stejný trénink, ale lehký. Resp. prsoum, ramenům a bicepsům taky, ale s tím, že ve čtvrtek je tam den volna mezi tím. Vycházím z toho, že měsíc před závodama resp. 3 týdny už žádné svaly nenaberu a budu se je spíš snažit udržet a pořádně co nejvíc separovat a vyrýsovat. Proto tam jsou supersérie a větší počty op. Přesto tam mám jakýsi silový základ 5x5, protože ten tam podle mého má být díky tomu jaký mám předpoklady. Ten trénink není moc na povídání tady, protože je tam x dalších faktorů, který bych musel vypisovat na dalších pár stránek. O tom, jestli ten trénink byl k hovnu nebo ne se bude dát rozhodnout až na soutěži.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po květen 18, 2015 10:07 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Draper napsal: | To je nejaky cileny katabolizmus cvicit v diete svaly 5x nebo 6x tydne? treba prsa + ramena + biceps jsi cvicil v patek, vcera a dnes. Co bude zitra, zase prsa ramena biceps?
Nerejpu, jen by me zajimala logika tohohle treninku, kdyz je z tve hlavy. |
4x týdně - 2xtěžce, 2x lehce. Krom prsou, ramen a bicepsů vždy těžkému tréninku předchází den předtím stejný trénink, ale lehký. Resp. prsoum, ramenům a bicepsům taky, ale s tím, že ve čtvrtek je tam den volna mezi tím. Vycházím z toho, že měsíc před závodama resp. 3 týdny už žádné svaly nenaberu a budu se je spíš snažit udržet a pořádně co nejvíc separovat a vyrýsovat. Proto tam jsou supersérie a větší počty op. Přesto tam mám jakýsi silový základ 5x5, protože ten tam podle mého má být díky tomu jaký mám předpoklady. Ten trénink není moc na povídání tady, protože je tam x dalších faktorů, který bych musel vypisovat na dalších pár stránek. O tom, jestli ten trénink byl k hovnu nebo ne se bude dát rozhodnout až na soutěži. |
Udržet svaly cvičením dvoufázů 4x týdně svalová partie u ektomorfa? Hm, good luck
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 18, 2015 10:21 pm Předmět: |
|
|
Jo, štěstí budu potřebovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út květen 19, 2015 7:14 am Předmět: |
|
|
Diamonde nematuruješ ted někdy? Jak to zvládáš s tréninkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 19, 2015 7:43 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Diamonde nematuruješ ted někdy? Jak to zvládáš s tréninkem? |
Ne ne, maturoval jsem loni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út květen 19, 2015 10:52 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Jinak dávám za pravdu Darkkillerovi, že je lepší se do toho benche fakt alespoň trochu setupnout. |
Dík kámo, to jsem rád .
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 19, 2015 11:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 19, 2015 12:00 pm Předmět: |
|
|
6:30 - drsnej kluk
Jinak dobry video, ta prvni cast s tou hudbou v pozadi ma takovy dramaticky nadech :D
Jo a jeste jedna otazka, ty kulaty zada u veslovani jsou v poradku? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 19, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 6:30 - drsnej kluk
Jinak dobry video, ta prvni cast s tou hudbou v pozadi ma takovy dramaticky nadech :D
Jo a jeste jedna otazka, ty kulaty zada u veslovani jsou v poradku? |
Z technický stránky asi ne, ale mám tam malou váhu a mně to touhle technikou skvěle zabírá na ty laty a celkově mi to ty záda protáhne. Nic mě z toho ale nebolí. Ale jasně, že s těžkou vahou bych to rozhodně takhle nedělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 19, 2015 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Grznár 2 |
Jj radej uz sem nebudu nic psat, kdyz jsem na tom black listu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út květen 19, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Darkkiller napsal: | Grznár 2 |
Jj radej uz sem nebudu nic psat, kdyz jsem na tom black listu |
A co takhle se někdy začít chovat slušně když už jsme v mým logu? Jestli sis všimnul, tak já ti vždycky slušně odpovím a ty zas akorát vytáhneš nějakou sračku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|