|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:20 am Předmět: Kompresní triko |
|
|
Zdravím,
přemýšlím o koupi nějakýho funkčního kompresního trika. Chci ho z důvodu pocení a stahování kůže. Prý to odvádí kyselinu mléčnou, toxiny apod (viz odkaz dále). Jo a navíc to dobře vypadá
Máte s nějakým zkušenost? Na odkazu insportline jsou dost drahý (kolem 2k), vyhlídl jsem si under armour (takový má Jarda68 pod dresem), to je za litr. (viz druhý odkaz).
--
edit, viz pravidla fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:26 am Předmět: |
|
|
K tomu popisu už chybí jenom dodat, že z toho rostou svaly.
V Goldu cvičím maníky v reflexních teniskách, v elastických podvlíkačkách, přes ně kraťasy, funkční triko a druhé triko, na hlavě kšiltovku. Makají jak o život, od stroje ke stroji, pec-deck, bicáky, břišáky:)
Dokonale mi to evokuje sportovní paket na autě s dvoulitrovým turbodieslem...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:26 am Předmět: Re: Kompresní triko |
|
|
| Dave1913 napsal: | | Prý to odvádí kyselinu mléčnou, toxiny apod... |
Zase nevěř všemu, tohle už je jak z teleshoppingu Horsta Fuchse :) Ale co se týše pocení, jsou fajn. Pár let už je používám a jsem spokojený. Místo těch předražených co jsi postoval bych ti doporučil třeba sondico, které najdeš na sportsdirectu. Stojí cca 400 a efekt bude úplně stejný. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:27 am Předmět: |
|
|
Ahoj, nechci porušovat pravidla fóra, tak Ti to napíšu jinak :-)
Pořídil jsem si stejné jako má Boris Orava akorát s dlouhým rukávem (najdeš v jeho videích) a musím říct naprostá spokojenost. Mám ho půl roku a super.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:34 am Předmět: |
|
|
Ja pouzivam UA tiez. A spokojnost, ako pisal Cizo, nie je to ziadna zazracna vesmirna technologia, ale odvadza pot a hlavne UA nezosmradne, aj ked sa do toho potim permanentne. Co mam skusenost s lacnejsimi znackami, tak po case zacali zapachat a potom uz aj ked boli vyprate a natiahol som ich na seba, po zahriati ten material zacal zas divne zapachat.
Ale pocul som dobre ohlasy aj na Irminsulom spominane trika. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:36 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | K tomu popisu už chybí jenom dodat, že z toho rostou svaly.
V Goldu cvičím maníky v reflexních teniskách, v elastických podvlíkačkách, přes ně kraťasy, funkční triko a druhé triko, na hlavě kšiltovku. Makají jak o život, od stroje ke stroji, pec-deck, bicáky, břišáky:)
Dokonale mi to evokuje sportovní paket na autě s dvoulitrovým turbodieslem... |
Hele, zas nepřeháněj jo. Cvičím ve zrezlé sklepní posilovně která vytápí kulturní dům, a to v roztrhaným triku a teplákách alá Zadra, tak za mě nedělej hraběnku, protože to fakt nejsu.
Důvod proč triko chcu je uplně jinej. V zimě tam máme díky bojleru 28°C, v létě díky tomu že jsme v podzemí 17°C a to ti je fakt zima, kór když se potíš.
| Irminsul napsal: | Ahoj, nechci porušovat pravidla fóra, tak Ti to napíšu jinak :-)
Pořídil jsem si stejné jako má Boris Orava akorát s dlouhým rukávem (najdeš v jeho videích) a musím říct naprostá spokojenost. Mám ho půl roku a super. |
Pošli mě to prosimtě do PM, díky ;)
to Cizo: díky moc, zrovna mi to říkal kamoš, že má za 200 z Lidlu a funkci to má stejnou. Ok, budu se muset smířit s jiným trikem, nebudu mít jak Jarda
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:36 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Ja pouzivam UA tiez. A spokojnost, ako pisal Cizo, nie je to ziadna zazracna vesmirna technologia, ale odvadza pot a hlavne UA nezosmradne, aj ked sa do toho potim permanentne. Co mam skusenost s lacnejsimi znackami, tak po case zacali zapachat a potom uz aj ked boli vyprate a natiahol som ich na seba, po zahriati ten material zacal zas divne zapachat.
Ale pocul som dobre ohlasy aj na Irminsulom spominane trika. |
mám underarmour nějaké trika, ne teda kompresní, a smrdí to jako prase, prostě ta "umělina" s potem vytváří novou dimenzi smradu. obyč bavlněné tričko mi nic takového nedělá.
prostě dederon je vždycky dederon:)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:39 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Co mam skusenost s lacnejsimi znackami, tak po case zacali zapachat a potom uz aj ked boli vyprate a natiahol som ich na seba, po zahriati ten material zacal zas divne zapachat. |
Já s těmi levnějšími (používám Klimatex, což je tedy jen termo, ne kompresní) a Sondico tenhle problém nemám, ale měl jsem kdysi ještě jinou značku, která dělala to samé. UA bych si asi koupil, kdyby byl k mání za rozumných 500 - 600, ale litr jim za to nedám, to mi přijde jako zlodějina. :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | decarabas napsal: | Ja pouzivam UA tiez. A spokojnost, ako pisal Cizo, nie je to ziadna zazracna vesmirna technologia, ale odvadza pot a hlavne UA nezosmradne, aj ked sa do toho potim permanentne. Co mam skusenost s lacnejsimi znackami, tak po case zacali zapachat a potom uz aj ked boli vyprate a natiahol som ich na seba, po zahriati ten material zacal zas divne zapachat.
mám underarmour nějaké trika, ne teda kompresní, a smrdí to jako prase, prostě ta "umělina" s potem vytváří novou dimenzi smradu. obyč bavlněné tričko mi nic takového nedělá.
prostě dederon je vždycky dederon:) |
nastastie sa bavime o kompresnych trikach. Este jedna vec k tomu, treba davat bacha, na trhu sa zacali objavovat fake UA tricka z azie. A tie jednak vyzeraju inak, spravaju sa inak a hlavne saju pot asi ako ked sa omotate tescotaskou a cele to este obtiahnete striebornou lepiacou paskou.
EDIT: klimatex termo som mal aj ja na turistiku dlhe roky a velka spokojnost. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Naposledy upravil decarabas dne st květen 20, 2015 8:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:41 am Předmět: |
|
|
UA triček mám několik a jen jedno mi zasmrádlo tak, že už s tím nejde nic dělat ať to peru v čemkoliv, nevím proč. Ostatní jsou pořád jak nový bez zápachu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:47 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Hulkie napsal: | | decarabas napsal: | Ja pouzivam UA tiez. A spokojnost, ako pisal Cizo, nie je to ziadna zazracna vesmirna technologia, ale odvadza pot a hlavne UA nezosmradne, aj ked sa do toho potim permanentne. Co mam skusenost s lacnejsimi znackami, tak po case zacali zapachat a potom uz aj ked boli vyprate a natiahol som ich na seba, po zahriati ten material zacal zas divne zapachat.
prostě dederon je vždycky dederon:) |
nastastie sa bavime o kompresnych trikach. Este jedna vec k tomu, treba davat bacha, na trhu sa zacali objavovat fake UA tricka z azie. A tie jednak vyzeraju inak, spravaju sa inak a hlavne saju pot asi ako ked sa omotate tescotaskou a cele to este obtiahnete striebornou lepiacou paskou.
EDIT: klimatex termo som mal aj ja na turistiku dlhe roky a velka spokojnost. |
jo teď jsem si vzpomněl, že mám kompresní trička UA na lyžování a ty po celým dni smrdí taky. ale řekl bych, že s tím má dost co dělat pot a pokud někomu pot smrdí, tak na tom asi nic nezmění ani materiál z opláštění raketoplánu
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st květen 20, 2015 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: st květen 20, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
Já mám zkušenost jen s UA (což je pecka) a s Nike. Ten už tak slavnej není. Za ty prachy má menší gramáž jak UA a taky se mi některý ty trika Nike docela vytáhly.
Ale problém se zesmrádnutím nemá ani jedno. Možná to bude tím, že se pravidelně koupu _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: st květen 20, 2015 9:37 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | V Goldu cvičím maníky v reflexních teniskách, v elastických podvlíkačkách, přes ně kraťasy, funkční triko a druhé triko, na hlavě kšiltovku. Makají jak o život, od stroje ke stroji, pec-deck, bicáky, břišáky:)
Dokonale mi to evokuje sportovní paket na autě s dvoulitrovým turbodieslem... |
no tak dřív bylo moderní mít co nejroztrhanější tričko a tepláky s vytahanými koleny tahajíce za sebou ty gumy na chodidla..
dneska je to jinde.. to neznamená, že jsme pak všichni kok*ti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|