|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Study
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:24 pm Předmět: |
|
|
Promin cmeni, ale mám fakt pocit, že v objemu měl diamond na sobě masa podstatně víc (dle videa). Nicméně ja mu sem už žadne rady psat nehodlam, protože on si stejně tvrdohlavě jede svoje. Až na to doplatí, jako já na určité věci dřív, tak mu to třeba dojde... A třeba taky ne
Sry za OT btw
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | A že tady je další člověk, co si tu píše log a připravuje se na závody a v tréninku jede 60 sérií na nohy, tak to vám nepřijde divný ani trochu. Ale chápu, že půlka z vás fakt nemá co dělat a za každou cenu se tady budete prostě srát jenom do mě a do nikoho jinýho | Myslíš člověka? Ten je za A) endomorf a za B) gifted...což bohužel, aniž bych to chtěl nějak shazovat ani jedno nejsi. Taky se podívej jak jako dorost vypadá. Ty bys měl cvičít stylem jako Lukáš Roubík, který byl v počátcích enormně hubený a pak na závodech dával naprdel o mnoho těžším závodníkům jako Mára apod. Kromě brutálné separace měl i hmotu. Každopádně hodně štěstí při závodech a pokud to do budoucna myslíš vážně-uvažuj o trenérovi.
edit: člověk potřebuje osekat ty svoje haksny - tj. proto ta tuna sérií.
Naposledy upravil Deadlift dne čt květen 21, 2015 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
A nepochopěj to a nepochopěj, přesně jsem čekal tu tvojí debilní odpověď, kterých je od tebe poslední dobou víc než dost. Díky bohu nejsem jedinej, co si to myslí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:45 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | A nepochopěj to a nepochopěj, přesně jsem čekal tu tvojí debilní odpověď, kterých je od tebe poslední dobou víc než dost. Díky bohu nejsem jedinej, co si to myslí. |
v cem?
ze je jinej nez ty?
nebo ze ukazuje nazorny priklad? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | A nepochopěj to a nepochopěj, přesně jsem čekal tu tvojí debilní odpověď, kterých je od tebe poslední dobou víc než dost. Díky bohu nejsem jedinej, co si to myslí. | Myslíš si to ty Cmeni a Dejv?...co přesně Ti na mé odpovědi přijde debilní - buď konkrétní.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:58 pm Předmět: |
|
|
Deadlift má sakra pravdu, pokud narážíš na člověka. Ale to je fuk, můj poslední post ohledně tvého přístupu k tréninku. At se daří a vyjdou ti závody.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:04 pm Předmět: |
|
|
Vy si klidně myslete, že 50 sérií vč. rozcvičovacích dvoufázově rozdělených je blbost. Já si zase budu myslet, že 60 sérií na nohy v jednom tréninku nebo 90 sérií na vršek je taky blbost. Nicméně narozdíl od Vás nemám potřebu to Člověkovi psát. Co se týče toho, jak strašně moc pálim svaly, tak můj cíl byl v objemu mít 95kg, což se mi více méně podařilo a soutěžní váhu mít v horším případě 81 - 82kg v lepším případě 84-85kg. Což vzhledem k tomu, že teď mám ráno okolo 88kg, tak nejspíš taky budu mít. Nic víc k tomu nemám co říct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
|
| Riku napsal: | DiamonD má poslední dobou koukám větší ego než svaly |
jj jen skoda (pro nej) , ze to pusobi tak komicky :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
|
| Riku napsal: | DiamonD má poslední dobou koukám větší ego než svaly |
Tak jo, teď na těch Čechách všechny totálně rozsekám, protože to jsou sračky a vezmu jasný první místo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Vy si klidně myslete, že 50 sérií vč. rozcvičovacích dvoufázově rozdělených je blbost. Já si zase budu myslet, že 60 sérií na nohy v jednom tréninku nebo 90 sérií na vršek je taky blbost. Nicméně narozdíl od Vás nemám potřebu to Člověkovi psát. Co se týče toho, jak strašně moc pálim svaly, tak můj cíl byl v objemu mít 95kg, což se mi více méně podařilo a soutěžní váhu mít v horším případě 81 - 82kg v lepším případě 84-85kg. Což vzhledem k tomu, že teď mám ráno okolo 88kg, tak nejspíš taky budu mít. Nic víc k tomu nemám co říct. | ...pořád nechápu. Co bylo na mém postu debilního? Že Ti radím? Pardon teda pane. Psal jsem i člověkovi a ten si z toho něco vzal a ty jeho nohy vypadají výrazně lépe. Pokud je to tohle, tak pardon, za snahu. Chováš se ale jako rozmazlené děcko a ne jako dospělý chlap.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:18 pm Předmět: |
|
|
diamonde, u mňa máš ozaj obdiv za sebadiscipléínu, o tom, potom, ale videl si diamonde ako vyzerajú bikinári? Lamku si videl? Myslím, že by ti to malo stačiť... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Vy si klidně myslete, že 50 sérií vč. rozcvičovacích dvoufázově rozdělených je blbost. Já si zase budu myslet, že 60 sérií na nohy v jednom tréninku nebo 90 sérií na vršek je taky blbost. Nicméně narozdíl od Vás nemám potřebu to Člověkovi psát. Co se týče toho, jak strašně moc pálim svaly, tak můj cíl byl v objemu mít 95kg, což se mi více méně podařilo a soutěžní váhu mít v horším případě 81 - 82kg v lepším případě 84-85kg. Což vzhledem k tomu, že teď mám ráno okolo 88kg, tak nejspíš taky budu mít. Nic víc k tomu nemám co říct. | ...pořád nechápu. Co bylo na mém postu debilního? Že Ti radím? Pardon teda pane. Psal jsem i člověkovi a ten si z toho něco vzal a ty jeho nohy vypadají výrazně lépe. Pokud je to tohle, tak pardon, za snahu. Chováš se ale jako rozmazlené děcko a ne jako dospělý chlap. |
Jó možná kdyby mi ty lidi, co maj už nějaký úspěchy v kulturistice za sebou akorát nechoděj na ronnie bývali řekli, že to dělám blbě, tak asi svůj přístup doopravdy přehodnotím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|