|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dave1913

|
Zaslal: po květen 18, 2015 5:23 am Předmět: Re: energy drink |
|
|
| ttby napsal: | | TomasHrdy napsal: | | Můžu se zeptat proč chlastáš ty energy drinky? Neni ti líto tvojeho těla? Snažíš se cvičit a pak pošleš do svého organismu takovej pordel ať se s tím vypořádá. |
Mam z Tvého dotazu pocit, jako bych si to snad cíleně vybíral - je to vcelku nedobrovolné, krásná ukázka 0:59 ráno a já zdaleka nemam hotové to co chci mít na ráno. Po 4 hodinách spánku pro nekafaře si to člověk tak nějak "omluví" .. bojuju s tim jak to jde, věř mi. Jenže vždycky se najde něco proč je třeba prodloužit nějaký den :/ čaj na mě nefunguje 2+ monstry ještě pořád trochu ano. |
V takovýc hsituacích se z nekafařů jednoduše stávají kafaři. A pokud ti je kvalitní pressíčko fakt proti srsti, proč si nepořídíš nakopávač? 40 dávek stojí kolem 600, ty si koupíš 2 monstry na jedno cvičení za 80 :D navíc ten nakopávač o kterým mluvím (Essential Nitrox Pump) v sobě má i arginin a jiné dobré látky kromě kofeinu
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út květen 19, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
BASE 1:16 a 1:18
Schyby ttby+11,4kg po 1:16 (+1,2kg)
4,4,3,3,3,3,9*
* - poslední bez zátěže
- těžké, přidal jsem zase lehce přes kilčo, sundal 2 sekundy
Rack and press 28kg po 1:16
5,4,4,4,4,3,3,3
- přidal jsem 1 opakování, seknul 2 sekundy
Dipy ttby+14,4 kg (+1,2kg) po 1:18
5,5,5,5,5,5,6*,7*
-* bez zátěže
- přidal jsem kilčo a kousek
Bicepsové zdvihy kb 20kg start po 1:18
6,6,6,6,5,5,5,5
Přítah s podhmatem - nedělal jsem, technologicky nemožné - špatná kombinace vyflusané baterky tabletu na kterém běží hodiny, pozice zásuvky a natočení bradel
Přednožování na bradlech - ttbyho nohy + 3kg zátěže na kotníky 61x jak nejrychleji to jen jde
Thruster 40kg po 1:18
3,5,5,5,5,5,5,5
- tady jsem to docela podstřelil, chtěl jsem něco místo těch přitahu co jsem nedělal, špatně odhadnute, měl jsem začínat alespoň 7+
24 kol TABATA (21/10)
28kg KB kolem těla
TRANZITIVITY:
3 schyb + 3x rack and press 28kg kb + 4x dip +7x thruster 40kg+přítah s podhmatem
Švédština:
sönder - rozbite
vid - u
gås - husa
glass - zmrzlina
vuxen - dospeli _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
BASE 1:18
VSTUPNÍ DŘEPY 10 - novinka
Schyby ttby+8kg po 1:18
6,5,4,4,4,3,3,7*
- sundal jsem nejakou tu zatez a vymenil to za vetsi počet opakovani, poslední bez zateze* napytel.
Rack and press 28kg po 1:18
6,4,4,4,4,4,4,4
- slusnej upgrade, místo prvn 5tky 6 a místo posledních 3jek 4ky. Celkem +4 opakovani.
Dipy ttby+11,4 kg po 1:18
6,6,6,5,4,4,6*,6*
-* bez zátěže
- sundal jsem trosku zateze a snazil se to vymenit za vetsi počet opakovani - se nepovedlo, pak uz jsem na konci dával jen 4ky. +1opakovani.. grr
6,6,6,6,5,5,5,5
Přítah s podhmatem ttby+7,5kg - nahoru normalne, dolu pomalu, pousteni:
20s,20s,12s,12s,12s,12s,12s,12s
- upgradoval jsem o 8s v druhem slotu
Přednožování na bradlech - ttbyho nohy + 3kg zátěže na kotníky 63x jak nejrychleji to jen jde
7,7,7,7,6,6,6,6
- upgrade, předtím jsem to podstrelil, pritlacime
24 kol TABATA (21/10)
28kg KB kolem těla
TRANZITIVITY:
4 schyb + 4x rack and press 28kg kb + 5x dip +9x thruster 40kg+3x přítah s podhmatem
VÝSTUPNÍ DŘEPY - 10 - novinka
Švédština:
ett styre - řídítka
en kejda - řetěz
en ratt - volant
en broms - brzda
ett däck - pneumatika
Nova doplnkova technologie: vstupni a vystupni drepy ze cviceni. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:12 pm Předmět: |
|
|
Zaujala mě ta Švédština - máš nějaká skripta, která bys doporučil? Mám něco málo nastudováno v norštině a co vidím, jsou tu styčné plochy:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Zaujala mě ta Švédština - máš nějaká skripta, která bys doporučil? Mám něco málo nastudováno v norštině a co vidím, jsou tu styčné plochy:o) |
Audio:
Mam toho docela dost - sehnal jsem (ala tor..rren..nt) nějaký pack, kde bylo asi 20 učebnic včetně mp3. Všechno anglicky (rivstart, mal apod). Nicmémě když má člověk na SD kartě v mobilu metal/deathcore tak se málokdy donutim to poslouchat. + Jsem sehnal asi dvě audio knihy. Nerozumim, odposlouchávám jen tony, změny hlasu apod.
Pak mam tohle: http://www.50languages.com/indexsv.htm 100 lekcí v češtině, zadarmo. Jsou tam i jiné jazyky (50) zadarmo audio.
Slovíčka:
Na tabletu mam Memrise - silena aplikace (jako programátor když ji vidim tak hodně trpím) je tam hodně obsahu, co dodali lidé - švédština tam je 1x v češtině, nicméně beru to co je v angličtine a tam je toho hafo občas i s výslvností. A druhou výbornou aplikaci mam https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funeasylearn.swedish všechno super, ale je to bez členů, což je lehce na facku. Nevim jak v norštině, ale ve švédštině je člen docela podstanej.
Knihy:
Mam Konverzace ve švédštině, Švédské povídky (dvojazyčná kniha, ale stojí za prd) 1000 švédských slovíček a především Švédština (nejen) pro samouky - řekněme že nejlepší a ohledně výkladu, pokud jsem koukal tak v češtině jediná, ale dobrá. Takže tam občas mrknu jinak ten Rivstart a Mål.
Pak jsem si objednal nějaké knžky a komixy že Švédska - Jak být dobrým hrdinou, Kačera Donalda a ještě asi dva komixy - upřímně moc to nejde, ještě nejsem na takovém levelu abych četl pohádky. Což je zvláštní protože nedávno jsem vygooglil diplomovou práci o jazyku ve kterém programuji ve švédštině a tu s přehledem čtu respektive člověk tak nějak ví co tam má být napsáno, aby to dávalo smysl, žádný minulý čas a vysoká koncentrace odborných výrazu . Vypisuji z toho slovíčka, které neznám a drtím je.
Takže mam-li to zavřít tak aktuálně se nejvíce věnuji louskání diplomových prací/semestrálek na téma programování ve švédštině. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za vyčerpávající odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:56 pm Předmět: |
|
|
proč se učíš švédsky smím-li se zeptat?
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 9:51 pm Předmět: |
|
|
jo ty tam žiješ? aha...
tak zeptat se mohu ne? :), kdyby ses učil aj, nj, fr, tak to se dá pochopit jakože pracovní využití, u takto "exoticckého" jazyku sem se prostě zeptal...
hlavně i proto, že já ssám sem se zkoušel učit ( rozuměj asi 2 dny ) :), přišlo mi to jako němčina, a učil jsem se z nějaké staré české oldschool učebnice, sehnal jsem ji někde na ulož.to?, oskenovanou, ale opravdu starou
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 9:58 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | jo ty tam žiješ? aha...
tak zeptat se mohu ne? :), kdyby ses učil aj, nj, fr, tak to se dá pochopit jakože pracovní využití, u takto "exoticckého" jazyku sem se prostě zeptal...
hlavně i proto, že já ssám sem se zkoušel učit ( rozuměj asi 2 dny ) :), přišlo mi to jako němčina, a učil jsem se z nějaké staré české oldschool učebnice, sehnal jsem ji někde na ulož.to?, oskenovanou, ale opravdu starou |
Já nemam za zlé, že si se zeptal - právě nežiji, ale pokud to bude možné, rád bych se přesunul. Švédština, máš pravdu je takovej mix němčina + angličtina. Ačkoliv ne vždy to funguje jak má (kiss = močit.. gift = jed/vdaná..)
Tak ohledně učebnic, to se ptal tady kolega - já toho mam dost. Jazyk vyžaduje čas, materiálu už jsem za ten čas co se učím sehnal dostatek, takže já nic nehledám, možná tady kolega. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 10:06 pm Předmět: |
|
|
stát je to možná pěknej, ale sociální inženýrtsví severských zemí mě moc neoslovuje, navíc jejich sluníčkovská politika taky nic moc. navíc jak jsem měl možnost se přesvědčit, jsou to fakt suchaři, pro mě nic moc. ty můžeš být samozřejmě názoru jiného.
tak ať se ti to splní
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 5:05 pm Předmět: |
|
|
Dneska zaměřeno na hubnutí
VSTUPNÍ DŘEPY 15x (+5)
230x thruster 40kg (200 chtěných, 30 penále na monster KHAOS)
200x angličák over čínka
200x přednožování na bradlech
20x schyb (v rámci čekání na recovery předzhocích cvičení jako doplněk)
TRANZITIVITY:
6x schyb
5x rack and press 28kg
7x dip
10x trhuster 40kg (uf, po dnešním cvičení záhul)
4x angličák over čínka
5x přítahů s podhmatem
VÝSTUPNÍ DŘEPY 15x (+5)
Uf, musím říct že jsem si máknul, PR rekord v počtu thrusteru za den. A ted opět přijde ten fígl, kdy tělo na to nedostaně nic než kousek lososa s listovou zeleninou.
Každopádně je to ten typ cvičení, který druhý den člověka nutí přemýšlet jestli by se nedalo kadit ve stoje, protože riziko sednu a nevstanutí je vysoké..
Ad monster: Vynechal jsem dva dny bez monstra, kousnul jsem se, ale dneska jsem to vzdal. Normálně jsem celou sobotu prospal  a neděle začala vypadat podobně..
Švédština:
šestý - sjätte
trava - ett gräs
uvnitř - inne
ústa - en mun
únor - februari _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út květen 26, 2015 9:41 pm Předmět: |
|
|
VSTUPNÍ DŘEPY 20 (+5) + 1 klik (+klik)
X=10,9,8,7,6,5,4,4,3,2,1
X rack and press 20kg kb levou
X rack and press 20kg kb pravou
X dřepů
X kliků
2x thruster 40kg
X přednožování na bradlech
- tak nějak jak to šlo, a moc to nešlo čas jsem neměřil
VÝSTUPNÍ DŘEPY 20 (+5) + 1 klik (+klik)
A nasazuji linear-backoff-energy-drinku. (LBED)
22.5. Pátek - neměl
23.5. Sobota - neměl
24.5. Neděle - měl - KHAOS, pokuta 30 thrusteru 40kg
25.5. Pondělí neměl
26.5. Uterý neměl (dnes) a jedu na rekord 3 dní pokud zejtra vydržím
A tento backoff se týká i Semtexu Chilli na který se tak těším ;)
Švédština:
šedý - grå
åsikter - názory
ett stål - ocel
nedanför - níže
pas - en midja _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt květen 28, 2015 9:20 pm Předmět: |
|
|
BASE 1:18
VSTUPNÍ DŘEPY 26 +6 kliků (+1,+5)
Schyby ttby+8kg po 1:18
6,5,4,4,4,4,3.5,8*
- první serie hodně bolela (puchýř) pak to šlo, ale uchop nebyl tak silnej a za prsty jsem vyrval nahoru co šlo. *8 bez zátěže, tam jsem šel neskutečně dolu, nevím čim to je. Možná protože ted dělám více serii - 8 místo 6ti a v těch posledních dvou jdu hodně doprdele. Logické by bylo přestat dělat tolik serii, nicméně to mé technologie nepodporujou..
Rack and press 28kg po 1:18
6,5,5,5,4,4,4,4
- 3x5 místo 4řky, slušnej upgrade.
Dipy ttby+11,4 kg po 1:18
6,6,6,6,5,4,6*,6*
-* bez zátěže
-+2 opakování upgrade.
6,6,6,6,6,5,5,5
- jednou šest místo 5ti - upgrade
Přítah s podhmatem ttby+7,5kg - nahoru normalne, dolu pomalu, pousteni:
20s,20s,12s,12s,12s,12s,12s,6s
- poslední už jsem nevydržel a poslední dvě nahoru jsem si pomáhal - downgrade
Přednožování na bradlech - ttbyho nohy + 3kg zátěže na kotníky 64x jak nejrychleji to jen jde
8,8,8,7,7,6,6
- upgrade +4 opakování, ale měl jsem toho dost
24 kol TABATA (21/10)
28kg KB kolem těla
- klasika, dneska to šlo hodně dobře, asi bych měl sundat sekundu z pauzy
TRANZITIVITY:
7 schyb + 6x rack and press 28kg kb + 8x dip +12x thruster 40kg+6x přítah s podhmatem
VÝSTUPNÍ DŘEPY 26 +6 kliků (+1,+5)
Dneska spokojenost, co šlo to jsem vytáhl o kousek vejš ;)
linear-backoff-energy-drinku. (LBED)
22.5. Pátek - neměl
23.5. Sobota - neměl
24.5. Neděle - měl po dvou dnech - KHAOS, pokuta 30 thrusteru 40kg
25.5. Pondělí neměl
26.5. Uterý neměl
27.5 Středa neměl
28.5 Čtvrtek (dnes) po třech dnech měl 2x RIPPER (pokuta 120 trhusteru - manko)
- následují 4 dny bez energy drinku i kdybych měl v práci zabookovat zasedačku a spát tam
Švédština:
ett skägg - vousy
ett vatten - voda
en skidlift - vlek
en ekorre - veverka
en hängare - věšák _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|