|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 9:19 am Předmět: |
|
|
Kupovat TRX mi přijde jako blbost, stejně na tom nebude umět cvičit správně a zrovna zábavná forma posilování to není když člověk pořádně neví jak.. a místa na to potřebuje celkem víc než se zdá. Za týden ho to přestane bavit a odloží to do kouta.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bartekmirek

|
Zaslal: pá květen 22, 2015 9:38 am Předmět: . |
|
|
Tak ať ten člověk neříká, že cvičit chce!!!
A jak psal araZ tak když se sebou něco dělat CHCEŠ tak to děláš a nevyptáváš se lidí kdy má mít čas na cvičení!!! když už nic tohle by ten člověk minimálně tohle by měl vědět sám!!! chápu, že chce někdo upravit jídelníček a trenink, ale tohle je ta největší hloupost na světě a měl by se nad sebou zamyslet!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 9:43 am Předmět: |
|
|
Vyser se na ostatní, koukej po jiný práci, a dělej jen to co chceš dělat, jestli seš panic zkus bordel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 10:55 am Předmět: |
|
|
Cipinek by mu poradil :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 12:56 pm Předmět: Re: Kdy si mám najít čas na cvičení? |
|
|
| maschin napsal: | | Chtěl bych začít posilovat, abych měl svaly, byl zdravý, získal větší sebevědomí a našel si holku. Lidi jako vy (prostě ti co hodně posilují) mě přesvědčili, že bez svalů a posilování nejsem žádný chlap, a že jsem jen kus hovna . |
Nevím, jak vypadáš, jestli jsi tlustý nebo hubený, ale rozhodně to není taková překážka pro to si najít holku jako to, že si nevážíš sám sebe. Jak si tě pak mají vážit holky a chtít tě, když ty sám se považuješ za jen kus hovna ?
Než platit fitko, ve kterém možná budeš trávit měsíce/roky -> abys nabral svaly -> abys získal sebevědomí -> abys nebyl panic!...
...tak to raději zajdi do bordelu, jak tu zanělo. Vyjde tě to levněji. Ušetříš peníze i čas. A hlavně to můžeš mít hned. Už jenom tím získáš určitou jistotu (záměrně nepíšu sebevědomí), protože už jsi měl holku .
Cvičit pro formu, zdraví, že tě to baví, atd. určitě ano, ale cvičit pro to, abys nebyl panic ne. Jsou rychlejší, jednodušší a pohodlnější způsoby.
|
|
| nahoru |
|
 |
maschin
|
Zaslal: út květen 26, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
Přiznám se, že už jsem asi milionkrát zkoušel cvičit. Jen tak jednoduše, dřepy, sedy lehy, sklapovačky, kliky, jednoručky, nějaký cvičení na záda, prsa a tricepsy a můžu říct, že mě to vůbec ale vůbec nebavilo.
Takže bude nejlepší, když se na nějaké svaly vyseru. prostě si něco radši přečtu než abych se snažil cvičit a stejně bych žádné svaly nenabral.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út květen 26, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že to je zcela rozumný přístup. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 26, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
super  aspon si to zhodnotil realisticky _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Alka2015
|
Zaslal: po červen 08, 2015 7:14 pm Předmět: |
|
|
Chce to dobrou organizaci času a jde to i při práci a do konce i při dětech.
|
|
| nahoru |
|
 |
maschin
|
Zaslal: po červen 29, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
Teď jezdím na kole a je to super. To mě baví.
| riker napsal: | | maschin napsal: | Proč mám měnit zaměstnání? Mě to baví! Navíc je mým snem být řidičem profesionálem. Taky chci zkusit kamion, to už vůbec žádné cvičení. To mám jít dělat nekvalifikovanou práci někam do skladu za 10 000?????
|
Vazne te to bavi nebo nam to tady jenom namlouvas?
Jinak doufam ze tam mas o hodne vic nez tech 10 000. Kdyz uz bych sel do takovyhle prace ktera sezere absolutne vsechen muj cas, a nici moje zdravi, tak by to muselo byt za takovy prachy, abych s tim mohl za par let seknout a uz nemusel v zivote pracovat... |
Nevím kolik ti je a co děláš, ale jseš hodně naivní. Prej za takový prachy, abych měl v životě vyděláno... lol. Takhle to dneska nechodí. Dneska skončíš u práce, kde děláš dvanáctky každý den za 12 000 a nikdo se s tebou nemaže.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 30, 2015 3:40 am Předmět: |
|
|
Sice vim co delas, ale kolik ti je nevim. Kazdopadne ty tvy porazenecky kecy jsou pravou pricinou tvoji absolutni neschopnosti se sebou cokoliv delat. S posilkou neztracej cas, i kdybys nejakej ten sval nabral, stejne te holky chtit nebudou, v tom to neni. A myslel jsem, ze ridici nedelaj kazdej den dvanactky, to delas u nejaky divny spolecnosti ne? Za 12 000 makat kazdej den od rana do vecera, to musis bejt asi opravdu fanousek volantu, jinak to nechapu.l, respektive v dnesni dobe sehnat slusnou praci je um, obzvlast pokud clovek nema moc co nabidnout, ale i tak teda mazec.
V prvni rade o sobe nemluv jako o kusu hovna, pak tozbij prasatko a vyraz do bordelu a tvuj problem bude vyresen... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út červen 30, 2015 7:55 am Předmět: |
|
|
| maschin napsal: | Teď jezdím na kole a je to super. To mě baví.
| riker napsal: | | maschin napsal: | Proč mám měnit zaměstnání? Mě to baví! Navíc je mým snem být řidičem profesionálem. Taky chci zkusit kamion, to už vůbec žádné cvičení. To mám jít dělat nekvalifikovanou práci někam do skladu za 10 000?????
|
Vazne te to bavi nebo nam to tady jenom namlouvas?
Jinak doufam ze tam mas o hodne vic nez tech 10 000. Kdyz uz bych sel do takovyhle prace ktera sezere absolutne vsechen muj cas, a nici moje zdravi, tak by to muselo byt za takovy prachy, abych s tim mohl za par let seknout a uz nemusel v zivote pracovat... |
Nevím kolik ti je a co děláš, ale jseš hodně naivní. Prej za takový prachy, abych měl v životě vyděláno... lol. Takhle to dneska nechodí. Dneska skončíš u práce, kde děláš dvanáctky každý den za 12 000 a nikdo se s tebou nemaže. |
Jsem programator.
Dvanactky nedelam a plat mam o hodne vyssi nez 12 000...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červen 30, 2015 9:31 am Předmět: |
|
|
| maschin napsal: | Proč chci cvičit? Abych získal nějaké sebevědomí, nemám vůbec žádné.
Já už jsem cvičil spoustu krát a nikdy mě to nebavilo. Vydržel jsem maximálně měsíc. Navíc mě lidi jako jste vy neustále urážejí , že jsem sračka, a že nejsem chlap a pořád mi říkají, abych začal posilovat a když řeknu, že nemám zájem, tak odpoví, tak si necvič, nebudeš atraktivní, nebudou tě chtít holky, nebudeš žít zdravě, nic nedokážeš atd. Tomuhle já říkám nucení, takže do toho musím jít. Člověk musí dělat i věci, co ho nebaví. |
to asi nebudou "lidi jako jsme my", alespoň u těch, u kterých čtu logy - a je jich hodně - si nedokážu představit, že by Tě tímto způsobem uráželi, a posilování je pouze jedna z forem sportu, klidně začni běhat, nebo jezdi na kole - když už jezdíš a baví Tě to, přidej plavání, to jsou všechno sporty, které bys měl i při své práci zvládnout, taky se při tom můžeš seznámit a s takovou holkou máš lepší vyhlídky na delší vztah, sportovní aktivita, která Tě bude bavit, Ti zcela určitě zlepší fyzičku i postavu a tím i dodá sebevědomí, poznal jsem řidiče autobusů, tramvají i kamionů a z toho, co jsem slyšel, mám představu, jaká je to práce... zbohatnout se z toho nedá, ale když ta práce člověku nevadí, když se s tím srovná, tak se s tím dá normálně žít - alespoň lidé, které jsem poznal, byli jinak zcela normální a vedli spokojený život ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 9:52 pm Předmět: |
|
|
Někoho uspokojuje dřepět za volantem, dalšího před monitorem, jiného pod činkou.
Je to nevděčná a zodpovědná práce, a když ho baví a je jeho snem, tak bych ho od toho neodrazoval. _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
maschin
|
Zaslal: so červenec 18, 2015 7:36 pm Předmět: |
|
|
Já neříkal, že dělám za 12 000. Dělám za víc. A baví mě to. Mě baví kroutit volantem, vás zase baví zvedat činky a jíst zdravě, což mi hlava vůbec nebere. Já nedokážu zůstat u cvičení ani týden a vy byste zase nevydrželi ani týden pracovat celý den. Kdybych mohl, tak bych šel dělat okamžitě do družstva traktoristu a na senážích a žních bych potom dělal celý den od rána do večera i přes víkendy. A s radostí. Navíc bych makal manuálně, takže bych to měl místo cvičení. Jsme jiní....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|