Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 213, 214, 215  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska ráno zase tahal 180 a stěžoval si, že je to těžký ...překvapivě

Neplánujete někdy pánové trénink v APK?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to tady čtu

Jedete fakt parádně, kluci. Mě se chvíli dařilo, ale mám pocit, že už jsem zase za zenitem a musím zase začít pěkně od 60% nehledě na to, že ve všem ostatním jste úplně, ale úplně jinde.
Mám prostě dlouhé hnáty, a tak se mi lépe tahá. Zbytek bída s nouzí

Ale děkuji za milá slova :)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
To jste teda frajeri, temer stokilovy dospely chlapy se srovnavaj s temer 40ti kilovym teenagerm Moochou

BTW: Moocha to tahal nadhmatem :)

řekl bych, že to Moochovi může jenom lichotit přeci se tady nebudeme vytahovat na někoho, kdo tahá méně nebo fňukat, že to, co ripper nebo spekounP nezatáhneme nikdy? Moocha je aktuální a reálná výzva, má aktuálně zapsáno 3x3 185 kg a - ano, je lehčí, mladší a tahá zámkem (což po zvládnutí dává výrazně více než nadhmat, ale *** to bolí)... ale nic z toho nemusíme řešit, pokud si dojdeme do Areny a dáme společný trénink. všichni aktuálně pojedeme na max a budeme spokojení. až se s Magumim posuneme výše, tak si budeme hledat jinou výzvu.

tohle poměřování, kdo je junior, senior, má delší ruce, nohy, je na dietě nebo nosí dvacet kilo špeku navíc... to mě fakt nebaví. Magumi taky neřeší, že mám o deset kilo více než on (nebo aspoň taktně mlčí :)) a že teď nesupluje... prostě si to užíváme, že si teď nakládáme stejně, vzájemně se hecujeme, kdo se cítí, dá více opáček nebo si přihodí... až se Magumi vrátí na svou nedávnou výkonnost, tak holt budeme shazovat a bude to o něco menší zábava, ale zase větší motivace ;)

na podobné hejty nereaguji, ale když se to tady tak rozjelo...
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře si to řekl předsedo
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Ja ti nevim pane, zkus byt trochu vic nad veci. Poznamka byla myslena v zertu a doufam, ze ji oba akteri (ktere znam osobne a proto jsem se ji dopustil) pochopili stejne. Prijde mi, ze se timhle forem siri jako mor nejaka hysterie, kdy se tady vsichni berou moc vazne, vsechno je hned hejt apod. Ok, ale pro priste uz jen chvalit. Rozumim...
Moocha

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
vlk# napsal:

Ja ti nevim pane, zkus byt trochu vic nad veci. Poznamka byla myslena v zertu a doufam, ze ji oba akteri (ktere znam osobne a proto jsem se ji dopustil) pochopili stejne. Prijde mi, ze se timhle forem siri jako mor nejaka hysterie, kdy se tady vsichni berou moc vazne, vsechno je hned hejt apod. Ok, ale pro priste uz jen chvalit. Rozumim...

Žert? Jaký žert? Že mám 40kg? Přesně kvůli těmhle žertům musím nosit všude potítka na zápěstí, aby se lidi neptali..

Samozřejmě Olejnásek může vše
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
vlk# napsal:

zkusím to... ta předchozí reakce, kterou jsi smáznul, byla taky dobrá... humor a nadhled jsou potřeba... asi že je po těžkém tréninku člověk ztrácí... a pak na daný typ humoru nereaguje přiměřeně

PS: sorry Magumi za tolika spamu, ale když je někdo šikovný provokatér...
Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

PS: sorry Magumi za tolika spamu, ale když je někdo šikovný provokatér...

V poho, aspoň tady nejsou jen nudná čísla, ale i trochu vzrůša. :) Na Moochu je hlavně radost se dívat, stejně jako na všechny, koho má pod palcem Pája, cvičí krásně technicky, pořád se zlepšuje, to je paráda.

Zajdeme si příští pátek do APK?

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

můžeme, ale zvládám to tak od 7 do 9 a víš, že tam čas plyne rychleji ;) tak abychom si odjeli svoje a pak těm tam klidně zanechám :D budu se snažit přijet i dříve, nemám to daleko, ale abych se zase dvakrát nemobilizoval ;) nebo pak i kolem 17h, ale s tím asi nepočítáš. upřesníme to v úterý.
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Magumi napsal:

můžeme, ale zvládám to tak od 7 do 9 a víš, že tam čas plyne rychleji ;) tak abychom si odjeli svoje a pak těm tam klidně zanechám :D budu se snažit přijet i dříve, nemám to daleko, ale abych se zase dvakrát nemobilizoval ;) nebo pak i kolem 17h, ale s tím asi nepočítáš. upřesníme to v úterý.

Pátek ráno tam budu pravděpodobně také
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 22, 2015 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

IronNeverLies napsal:
Pátek ráno tam budu pravděpodobně také

A co dáme? Zápisy z čelňáků jsem neviděl, dřepy Ti jdou, ale ty jezdíme v úterý... leda, že bychom si to nějak přehodili :) Aspoň bychom se na té čince mohli střídat bez prostojů ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2015 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavý článek: http://www.bodyrecomposition.com/training/bulgarian-powerlifting-training.html

Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2015 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvička

mobilita 40 minut doma, 20 minut v posilce, výtahy a přemístění s osou,

Silové přemístění od kolen + přední dřep (stopka) + tlak nad hlavu

6 x 60
3 x 70
1 x 75
1 x 80

Zadní dřep

5 x 60
5x 100
3 x 120
1 x 130
5 x 140
5 x 140
5 x 140
5 x 140
5 x 140
5 x 140 (4 + 1 s dopomocí)
8 x 100 (až na stojan, stopky, na protáhnutí)

Přítahy VČ v předklonu
8 x 60
10 x 80
10 x 80
10 x 80

Měl jsem v plánu 5x5, nakonec jsme šli s Vlkem i do šesté, u posledního opakování na mě musel sáhnout, to už nešlo. Zkusil jsem si dneska po dlouhé době těžší komplexy, bylo to fajn. Celkově příjemný trénink, Vlk zabral ze všech sil, musím ho pochválit.

P.S. O tomhle videu jsem mluvil na tréninku. Ten děda se mi tam líbí mnohem víc než Ronnie.

P.p.s. Teď jsem si pod videem přečetl komentář, který mě pobavil.

"Co kdyby při pozvedu ten děda umřel? Uznali by mu to?"
"Jasně, když při mrtvém tahu umřeš, tak se to počítá. Šak se podle toho ten cvik jmenuje."

Magumi

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozcvička

mobilita doma 10 min, v posilce 30 min, ohs s tyčí, výtahy a přemístění s osou,

Silové přemístění od kolen + přední dřep

9 x 60

Přední dřepy (stopky)

5 x 60
3 x 80
3 x 100
1 x 110
1 x 120
3 x 100
3 x 100
3 x 100
3 x 100

Military press

5 x 60
3 x 70
3 x 80
3 x 80
10 x 60

Pozved

5 x 60
5 x 100
5 x 140
5 x 160
5 x 160
5 x 160

Silové přemístění (nácvik techniky)

10-12? x 50

Měl jsem v plánu přední dřepy 4x3 se 120, ale vlezl na mě virus; možná bych to nějak urval, ale necítíl jsem se dobře s tou stodvacítkou, raději jsem odcvičil jen lehkou stovku se stopkama. Vlček makal ze všech sil, ten je tam sázel jednu za druhou, stejně jako Iron, moc milý kluk, kterého jsem rád poznal. U pozvedů začínáme s Vlkem lehce, což mi dneska vyhovovalo. V Aréně se cítím moc dobře, jednak jsem platonicky zamilovaný do Kulíška :), a jednak je tam hrozně příjemně.

IronNeverLies

PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2015 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

Měl jsem v plánu přední dřepy 4x3 se 120, ale vlezl na mě virus; možná bych to nějak urval, ale necítíl jsem se dobře s tou stodvacítkou, raději jsem odcvičil jen lehkou stovku se stopkama. Vlček makal ze všech sil, ten je tam sázel jednu za druhou, stejně jako Iron, moc milý kluk, kterého jsem rád poznal. U pozvedů začínáme s Vlkem lehce, což mi dneska vyhovovalo. V Aréně se cítím moc dobře, jednak jsem platonicky zamilovaný do Kulíška :), a jednak je tam hrozně příjemně.

Taky jsem tě rád poznal... Váš trénink je pro mě inspirace. Až zase někdy budete plánovat Arenu dejte s Vlkem vědět. Upravím plán abych mohl zúčastnit. Teď jsem nevěděl jestli vůbec přijdu v pátek.
Pája je super a hlavně vždy s pozitivní náladou. Když má čas vždy poradí a pomůže

Držim palce s rýmičkou, ať co nejřív odezní!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 213, 214, 215  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: